این برای تست هست و قبل از فعال سازی طرح به عنوان تست برای قراردادهایی که قابلیت مرجوع کردن دارن کاربرد داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این برای تست هست و قبل از فعال سازی طرح به عنوان تست برای قراردادهایی که قابلیت مرجوع کردن دارن کاربرد داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
واسه منو که یه پیک موتوری آورد، دو تا کارتن پر از مودم پشتش بود، نماینده ایرانسلم نبود، فقط مشکلی که دارم اینه پست میگه مدارکا رو ارسال کردیم، ایرانسل میگه خیلی طول میکشه تا سیم کارت فعال شه، جریان بعضی از مشترکینی که دو ساعته واسشون فعال شده رو گفتم هیچ جوابی نداشت بده، آخرشم گفت به ما وقت بده و فعلا صبر کن، یکیشون که گفت حدود ۵۰۰ هزارتا رو داریم فعال میکنیم واسه همین زمان فعال سازی زیاد شده،
به شخصه کلافه شدم
Last edited by Agilar; 15-05-2017 at 20:02.
عزیزانی که سیم کارت واسشون فعال شده، پیامی واسه فعال سازی اومد یا تماس گرفتن؟؟
یا اینکه هیچکدوم و خودتون متوجه فعال شدنش شدید؟؟
دوستان یه مودم جیبی ایرانسل دارم قبلا از کسی خریدم مودم قبلی رو با lte عوض کردم این موند رو دستم
شماره وایمکس هم ندارم بخام ثبت نام کنم عوضش کنم بنظرتون کاری میشه کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز برا من نماینده ایرانسل اومد حتی مدارک رو عکس گرفت توجه کردم دیدم رو تبلتش اپلیکیشن نماینده های ایرانسل بود پرسیدم گفت مدارک رو اپلود میکنیم انلاین ولی فعالسازی ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان میبره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایمیل میاد با پسورد ecare
زنگ زدم ولی گفتن که دست من نیست و آدرستون به من نمیخوره و با خود ایرانسل هماهنگ کنید ، متاسفانه باز هم به جایی نرسیدیمباز خدا رو شکر که کار شما راه افتاد من نیازی هم ندارم فقط آدم منتظر یه چیزی باشه از کار و زندگی میندازتش به هیچ کار دیگه ای هم نمیشه رسید مثلا" من امروز رو وقتم خالی کرده بودم فقط منتظر این که بیاد و راحت شم ولی .... .. واقعا" کارشون رو حساب نیست و اشتباه که چه عرض کنم زشته
![]()
دوستان درود بر شما
من یه مودم وایمکس داشتم که توی طرح تعویض بهم یه مودم 5142 دادن.
نکته ها
1. قرار بود مودم دیگه بدن که اینو دادن
2. پیک اورد
3. دو روز بعد یه ایمیل اومد که شماره و رمز عبور توش بود
مشکل شروع شد
شماره ای که تخصیص دادن با سیم کارتی که همراه مودم دادن فرق می کنه
الان 8 روزه دارن تلاش می کنن مشکل منو حل کنن.
نکته جالب
سیم کارتی که به اسم منه، داره استفاده میشه و کسی هم نیست که پاسخگو باشه
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
Last edited by saeedfweb; 16-05-2017 at 09:31. دليل: اشتباه تایپی
دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد، اگر بله که شماره ای که باهاش تماس گرفته را اعلام کنید تا از ان طریق پیگیری کنیم شاید به نتیجه برسیم من که هرچی با ایرانسل آنلاین ، ایمیل ، تلفن تماس میگیرم فقط کد رهگیری جدید میدن جالب امروز هم از ایرانسل زنگ زدند میگه دستت رسید گفتم نه گفت پیگیری میکنم مثل برنامه کودک بود سنجد میگفت بر میگردم حتما حالا شده حکایت اینها اینه شعار مشتری مداریشون وای به حال مشتری نداریشون
سلام. بنده 2 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم. تو shop ایرانسل.
5 شنبه یکی زنگ زد . بیرون بودم متوجه نشدم. یه ربع بعد پیامک داد که پیک ایرانسلم. زنگ زدم بهش گفت سرویس شما دیگه دستم نیست. شنبه همکارم میاد!
شنبه کل روز خونه بودم کسی نیومد. به همون شماره زنگ زدم گفت شرکت مودمتونو هر روز به یکی میده. منتظر باشید میارن. تا ساعت 6 بعد از ظهر فعالیم و در حال پخش.
دیروز (یکشنبه) دوباره زنگ زدن که بازم نبودم. گفت هر کسی هم خونه باشه اگه کارت ملیت رو نشون بده تحویلش میدیم. گفتم کسی نیست.
تا اینکه امروز زنگ زدن و آوردن. پولی هم نگرفت. فقط کپی کارت ملی. مودم قبلی. یه سری امضا و یه اثر انگشت گرفت. و مودم و سیم کارت رو تحویل داد. (یه لیست از اسامی مشتری ها دستش بود و گفت خیلی ها نیستن که داستان شده واسمون) و گفت بمحض اینکه کارت ملی تونو (کپی شو) تحویل شرکت بدم سیم کارتتون فعال میشه.
نیازی به نت ندارم چون از رایتل استفاده میکنم. منتهی دلم میخواد ببینم تفاوت این مودم و سرویس TD-LTE با اون مودم D100 اینترنت 4G چقدره.
بنده ساکن غرب تهرانم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)