سلام به همه دوستان
آيا كسي اطلاع داره firmwire گوشي 3250 بازار اومده يا نه ؟ و اگر اومده كسي هست كه گوشي منو بتونه فلش كنه .
در ضمن بگم كه گوشي من خودبخود خاموش ميشه و ميگن با فلش firmwire درست ميشه . پيشاپيش ممنون .
سلام به همه دوستان
آيا كسي اطلاع داره firmwire گوشي 3250 بازار اومده يا نه ؟ و اگر اومده كسي هست كه گوشي منو بتونه فلش كنه .
در ضمن بگم كه گوشي من خودبخود خاموش ميشه و ميگن با فلش firmwire درست ميشه . پيشاپيش ممنون .
برنامه smart hider ميخوام. يا اينكه برنامه ديگه که کارایش مشابه smart hider باشه. برايه نوكيا N73.
سلام . .نوشته شده توسط b-jay
دوست عزیز این هم برنامه ای که میخواستید . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....
برنامهای برای تبدیل فایلهای صوتي به Amr میخوام.
خیلی ممنون
وقتي با N70 فيلم ميگيري چراغ فلشش روشن ميمونه.
يه برنامه ميخوام كه پنهاني فيلم بگيره اونم تو مدت زياد
آخرین ورژن firmware گوشی شما RM38_EMEA_APAC_7.00_MCU SW 3.24.exeنوشته شده توسط shaah_artur
لینک تورنتشو دارم. نمیدونم حجمش چقدره اما هر چی هست بالاه. و با برنامه های دیگه ای که برای فلش کردن لازمه بالای 150 مگ میشه. تازه دردسرهای فلش کردن هم هست
توصیه میکنم ببریدش نمایندگی تا اونا براتون فلش کنن چون به دردسراش نمی ارزه
نوشته شده توسط shaah_artur
میتونی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار را بکنی به شرطی که گوشیت با PC Suite درست کار کنه، حجم برنامه updater حدود 16.5 مگ و خود firmware برای گوشی من (6630) من هم تا اونجا که یادمه از 8 مگ هرچی بود بیشتر بود.![]()
Last edited by popen; 06-10-2006 at 20:16.
از حضار به ویژه جناب مافیا و دیگر عزیزان درخواست دارم اگر نسخه کامل برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دارند دریغ نکنند. این برنامه یک ماشین حساب مهندسی قوی و یک رسام گراف است که نسخه ی اول آن یک رسام گراف ساده بود.
نوشته شده توسط popen
تا اونجایی که یادمه واسه 3250 نبود. درسته؟
اون برنامه فقط برای یه تعدادی از گوشیا جواب میده
با سلام
لطفا يه Palyer جاوا براي گوشي K750 بزاريد كه باهاش فايل هاي تصويري رو موبايل پخش كرد .
اگر هم برنامه هست كه كار تبديل به فايل تصويري براي پخش در گوشي هست بزاريد منظورم يه Convertor هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)