آذری و قمی و بجنوردی هیچ فرقی نمیکنه چون هممون ایرانی هستیم رفیق همه هموطن هستیم
حالا منتظر میمونیم بیاد منبع رو بگه که بریم ببینیم دیگه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
آذری و قمی و بجنوردی هیچ فرقی نمیکنه چون هممون ایرانی هستیم رفیق همه هموطن هستیم
حالا منتظر میمونیم بیاد منبع رو بگه که بریم ببینیم دیگه
دوست عزیزم عرض کردم که منبعشون اپراتور هست اپراتور یعنی مرکز مشترکین ایرانسل یا همون 700
چیزی نیست که بریم ببینیم باید تماس بگیرید خودتون تا ببینید درسته یا نه
اینم اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده
دوستان عزیز در مورد آقای مکارم بی انصافی نکنید. ایشان مستقیما در مورد نسل سوم اظهار نظر نکردند. بعضی از اعضای جبهه پایداری _که انشالله ناپایدار بشن تا همه از دستشون راحت بشن_ با عنوان فعالان فضای مجازی که طبیعتا همیشه هم دلواپس هستند از آقای مکارم پرسیدند و ایشان جواب داده است. شما اگر متن سوال و اون هیولایی که از نسل سوم تو سوال ساخته شده رو ببینید جواب ایشون رو طبیعی میدونید.
به نظر من روش آقای واعظی که به جای لجبازی سعی در اقناع مراجع و مذهبیون دارند بهترین روش برای پیشرفت ارتباطات است. تو این سال ها عده معلوم الحالی که هیچ پایگاهی تو نت ندارند سعی کردن اختلاف افکنی کنند.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
شانس که نداریم مازندران بیاد به زور 10kb میشه حالا ببین![]()
خيلي سادس، تجهيزات 3G نصب شده روي btsـي كه ازش سيگنال گرفتيد ولي اون bts اينترنتش فعال نيست. به عبارتي ديگر، GSM فعال و WCDMA غيرفعال هست
وقتی میگی اوپراتور ادم یاد دوتا چیز میفته
1-اوپراتور ها (ایرانسل،همراه اول،رایتل)
2-اوپراتور های پاسخگو
من فکر کردم منظور طرف اولی هست
هرچند واسه دومی هم یکی از دوستان میتونه تماس بگیره تا ببینیم حرفهای اون اقا واقعیت دارن
خوب کی میخوان فعالش کنن دقیقا؟
چون هنوز کامل راه اندازی نشده !!وصل بشه هم نت نخواهد داشت
الان من میدونم از کدوم bts دارم خط میگیرم ولی 2 روز پیش ازش عکس گرفتم گفتید روش نصب نشده کهحالا فردا میذارم عکس ازش بازم نظر بدید ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)