تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 300 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|
    اره با ارچر بربر میزنم ...تو گلد یک و دو لوت عالیه ...البته تو تان هال هشت اینجوریه
    ولی تان هال نه نمیتونسم بیشتر از 5 میلیون بزنم ..چون ماکس شده بودم اخراش خیلی اذیتم کرد اخرشم فروختمش
    الان با سه تا باراکس چون چهارمی رو هم گذاشتم پکا باز بشه روزی 6-7 میل میزنم ...کاری هم نداره ...هر نیم ساعت یه ات میزنم بالای سیصدتا یا خداقل نزدیک سیصدتا لوت میگیرم ...15 ساعت هم بازی کنم و 30 تا اتک بزنم میشه 9 میلیون ...4 باراکس باشه که خیلی زودتر کمپ پر میشه ...
    اما میری تان هال 9 لوت خیلی کمتر میده ...الان معدنا هم بوست شده اتکای پونصدتایی که میبینی عادی شده ...صفحه های قبل عکس گذاشتم از لوت هایی که میزنم ..میتونی ببینی ...

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اره با ارچر بربر میزنم ...تو گلد یک و دو لوت عالیه ...البته تو تان هال هشت اینجوریه
    ولی تان هال نه نمیتونسم بیشتر از 5 میلیون بزنم ..چون ماکس شده بودم اخراش خیلی اذیتم کرد اخرشم فروختمش
    الان با سه تا باراکس چون چهارمی رو هم گذاشتم پکا باز بشه روزی 6-7 میل میزنم ...کاری هم نداره ...هر نیم ساعت یه ات میزنم بالای سیصدتا یا خداقل نزدیک سیصدتا لوت میگیرم ...15 ساعت هم بازی کنم و 30 تا اتک بزنم میشه 9 میلیون ...4 باراکس باشه که خیلی زودتر کمپ پر میشه ...
    اما میری تان هال 9 لوت خیلی کمتر میده ...الان معدنا هم بوست شده اتکای پونصدتایی که میبینی عادی شده ...صفحه های قبل عکس گذاشتم از لوت هایی که میزنم ..میتونی ببینی ...
    منم چون تاون حال نه هستم میدونم ده دوازده میلیون یکم خارج از تصوره

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

منم چون تاون حال نه هستم میدونم ده دوازده میلیون یکم خارج از تصوره
    نوش ....
    اره خب چون درصد غارت کمتر میشه ...
    مگه اینکه باراکس هارو بوست کنی ...

5. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.
    اکانت گوگل نداره. راهکار دیگری نیست؟

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

8. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اکانت گوگل نداره. راهکار دیگری نیست؟
    اگه اکانت گوگل نداره خود بازی یا کش بازی پاک کنی اطلاعاتش میپره!
    ولی باید با ساپورت بازی تماس بگیرید و مشخصات(اسم,لول,اسم کلن و فک کنم تگی که پایین اسمش نوشته اون هم مهمه) بهش بدید براتون درست میکنن!

10. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من یه اکانت داشتم که روی گوگل ذخیرش کرده بودم
    الان یه گوشی جدید خریدم بعد به اشتباه بازی رو چندبار دیگه روی همون جیمیل ذخیره کردم
    الان هر چقدر sign in میکنم، بازی جدیدو برام میاره. قدیمی رو لود نمیکنه

راهی هست بتونم اکانت قبلی رو برگردونم؟؟؟

ممنون

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام

دوستان من یه اکانت داشتم که روی گوگل ذخیرش کرده بودم
    الان یه گوشی جدید خریدم بعد به اشتباه بازی رو چندبار دیگه روی همون جیمیل ذخیره کردم
    الان هر چقدر sign in میکنم، بازی جدیدو برام میاره. قدیمی رو لود نمیکنه

راهی هست بتونم اکانت قبلی رو برگردونم؟؟؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    شما اگه بازی رو به همون ایمیل قدیمی سینک کرده باشین و گزینه ی گوگل پلاس براتون سبز شده باشه یا اون بالا اسمتون لود بشه دیگه نمیشه از ایمیلتون برای بازیه دیگه ای استفاده کنین ....این بازی جوری هست که فقط به یک ایمیل متصل میشه و حتی ایمیل رو جایگزین هم نمیشه کرد (مگر با مکاتبه با سوپرسل که هفت خان رستمو باید بگذرونی)
    پس اگه بازی جدید شروع کردی و اگه بازی قدیمیت ذخیره شده باشه نمیشه بازی جدید رو روی ایمیل قبلی ذخیره کرد ،پس اینکه میگین بازی جدید روی ایمیل ذخیره شد اشتباهه ...مگر اینکه این دو تا گزینه اتفاق افتاده باشه : اول اینکه ممکنه بازی قبلی روی ایمیل ذخیره نشده باشه -گزینه دوم هم اینکه ذخیره شده اما بدلیل سرعت کم نت گزینه ی سوییچ براتون نمیاد که این مشکله طبیعی هست و با چند بار زدن روی گزینه گوگل کانکت براتون میاد ...بعضی وقتها هم چند بار ایمیل رو میزنین و میرین انک میزنین بعده چند دقیقه براتون پیعام سوییچ میاد
    اگه خدایی نکرده بازی قدیمی روی ایمیل هم ذخیره نشده باشه میتونین از سوپر سل اون رو پس بگیرین ...برین تو لینک زیر اموزش دقیقش هست ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jamal9; 05-08-2015 at 19:22.

13. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان

من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
    هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.

در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.

بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.
    سلام
    ببین اول از همه یبار تبلت یا گوشی رو ریستارت یا خاموش روشن کن اگه نکردی ...ممکنه با این کار کوچیک مشکلت حل یشه ...
    بعدش واسه کارای دیگه اول باید مطمئن باشی که بازی قبلا روی ایمیل سینک شده یا نه؟
    اگه سینک شده بازی رو دیتاش رو کاملا پاک کن ...خوده بازی رو هم حذف کن ...برو از گوگل پلی نسخه جدیدش رو دانلود کن ...چون جدیدترین نسخه بدون ایراد هست
    اگه توی گوگل پلی پیدا نمیکنه بازی رو شما باید با فیلترشکن وارد گوگل پلی بشین و دانلود کنین
    بعد از دانلود احتمال خیلی بالا مشکلتون حل میشه .... چون وقتی اپدیت میاد ما نسخه ی جدید رو دانلود میکنیم اما طی این دوماه فاصله ای که بین اپدیت ها هست چندبار چیزای جدید به بازی اضافه میشه و ممکنه بازی ایراد پیدا کنه و با حذف دیتا و جایگزینی با جدیدترین نسخه از گوگل پلی (فقط گوگل پلی) خیلی از مشکلات قبل حل میشه ...
    دوستان هم گفتن که بازی رو اپدیت کنین اما قبلش حتما باید دیتا رو پاک کنی ...اگه خب البته بازی سیو نشده باشه که بازی احتمالا میپره ....
    ولی خب اگه لولتون بالا هست میتونین با مکاتبه با سوپرسل بازیتون رو احتمالا پس بگیرین ....

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام و ممنون از دوستان.
    گفته بودم که تبلت مال من نبود و برای پسر همکارمان بود که نمیدونم چقدر بازی را پیش برده بود ولی بهرحال با توجه به اینکه مشکل از راه های گفته شده حل نشد، تبلت را ریست کردیم و دوباره بازی را نصب کردم که اطلاعات هم پرید و پسر همکارمان هم گفت از اول بازی را انجام میده
    فقط نمیدونم برای بازی همیشه باید یه قندشکن وصل بود؟! یعنی بدون قندشکن نمیشه این بازی رو انجام داد؟
    چون اگر قندشکن نباشه، در صفحه اول loading بازی گیر میکنه و نوار loading اش پر نمیشه ولی با قندشکن راحت بازی اجرا میشه.
    Last edited by amir_t6262; 05-08-2015 at 22:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •