تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 278 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

رفیق من فکر میکردم بازی کار سنگینیه اما در مقابل رندر گرفتن سه بعدی هیچی نیست . 1ساعت با لپ تاپم داشتم رندر میگرفتم توی این یک ساعت سی پی یو 100 درصد داشت کار میکرد بدون کول پد و توی اتاق تقریبا گرم دما از 80 بالا نزد از متخصص پرسیدم گفت این از عالی هم عالی تره و لپ تاپ فوق العاده ای داری بنظر منم داغ شده بود ولی بخاطر بدنه الومنیوم هست که سری داغ میشه و ادم رو حساس میکنه بنظر من عالیه این لپ تاپ
    در مورد بازی :
    کا اف گوست با گرافیک الترا بدون هیچ مشکلی رفتم
    بتل4 هم همینطور
    اسنایپر الایت هم همینطور
    واچ داگ هم همینطور
    نیدفور اسپید ریوالز هم همینطور
    و بزودی ولفلشتاین رو میخوام برم دارم دانلود میکنم
    پ ن . دوستان بازی کرایسیس 3 رو میندازه بیرون میدونم مشکل از ویندوز هست انگار با 8.1 سازگار نیست اپدیت بازی هم گرفتم ولی بازم مشکل داره . کسی راه حلی نداره؟خعلی برام مهمه
    ضمنا من کول پد استفاده نمیکنم و تا حالا هم دما از 80 بالا نزده تو هیچ پروسه ای

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    دوست عزیز شما چه کانفیگی رو تهیه کردی؟دوستان اطلاع نداره یعنی کسی اینجا که با کانفیگ رم 16 با گارانتی هماهنگ وجود داره یا نه؟

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما چه کانفیگی رو تهیه کردی؟دوستان اطلاع نداره یعنی کسی اینجا که با کانفیگ رم 16 با گارانتی هماهنگ وجود داره یا نه؟
    رم 12.گرافیک جی تی ایکس 850 . 1ترا.صفحه تاچ.بلوری.وین8.1 اورجینال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به همه

من دارم الان میرم بخرمش البته با وسایل جانبی

اگه میشه راهنماییم کنید چه چیز هایی رو چک کنم

کول پد چی بگیرم که خوب خنک کنه ؟؟؟ multi core x6 خوبه ؟؟؟

قیمت مدل غیر لمسی این لبتاپ چنده ؟؟؟؟

غیر لمسیش رو کسی اصلا داره ؟؟؟؟؟
    Last edited by soroush.bl4ckhat; 09-07-2014 at 14:42.

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

رفیق من فکر میکردم بازی کار سنگینیه اما در مقابل رندر گرفتن سه بعدی هیچی نیست . 1ساعت با لپ تاپم داشتم رندر میگرفتم توی این یک ساعت سی پی یو 100 درصد داشت کار میکرد بدون کول پد و توی اتاق تقریبا گرم دما از 80 بالا نزد از متخصص پرسیدم گفت این از عالی هم عالی تره و لپ تاپ فوق العاده ای داری بنظر منم داغ شده بود ولی بخاطر بدنه الومنیوم هست که سری داغ میشه و ادم رو حساس میکنه بنظر من عالیه این لپ تاپ
    در مورد بازی :
    کا اف گوست با گرافیک الترا بدون هیچ مشکلی رفتم
    بتل4 هم همینطور
    اسنایپر الایت هم همینطور
    واچ داگ هم همینطور
    نیدفور اسپید ریوالز هم همینطور
    و بزودی ولفلشتاین رو میخوام برم دارم دانلود میکنم
    پ ن . دوستان بازی کرایسیس 3 رو میندازه بیرون میدونم مشکل از ویندوز هست انگار با 8.1 سازگار نیست اپدیت بازی هم گرفتم ولی بازم مشکل داره . کسی راه حلی نداره؟خعلی برام مهمه
    ضمنا من کول پد استفاده نمیکنم و تا حالا هم دما از 80 بالا نزده تو هیچ پروسه ای

ببخشید یه سوال دیگه.دور پایین هارد(5400) تو بازی اذیت نمیکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اصلا ربطی نداره و اونقدر تاثیر نداره بازی های امروز برای این سخت افزار هنوز جوجه هستن حالا گرافیک رو کار نداریم که تو الترا تو بعضی بازیاا فریم کمی میده ولی در کل اگه برات مهمه یه ssd بخر حالا اگه هم نمیخوای پول زیادی بدی یه 64 گیگ بخر

6. این کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه.دور پایین هارد(5400) تو بازی اذیت نمیکنه ؟
    نه . هیچ مشکلی نداره .
    دوستان ساعت اسنایپر الایت رو با گرافیک الترا بازی کردم دماش 80 شد اولش بعد اومد رو 70 و ثابت موند
    فک کنم رکورد خوبی باشه

8. این کاربر از ugroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به همه

من امروز رفتم پاساژ رضا و ایرانیان

از اونجایی که اطلاعات خودم تو این زمینه زیاد هست اونا نتونستن به من قالب کنند ولی یه سری چیزای خوبی دستگیرم شد

مدل غیر لمسیش رو میخواستم بگیرم قیمت کف بازارش 3770 بود که خیلی هم خوب بود ولی میگفتن غیر لمسی متفرقه هست یعنی گارانتی اصلی نداره اواژنگ ویستا و یه چنتای دیگه گارانتی خوبی هستن وگرنه بدرد نمیخوره همیناش هم جوابت رو نمیدن چه برسه به سریر

منم گفتم اگه اینا جواب نمیدن پس دیگه مهم نیست سریر بگیرم اخه میگفتن 40 تومن بده یعنی 3810 گارانتیش کن بره غیر لمسیش رو همه وسالش هم هست ولی من ترسیدم گفتم شاید عوض کرده باشن و یا کار ها ی دیگه که میتونن

حالا از اونجایی که موندم میخوام شما راهنماییم کنید

لمسی نیمخوام نه به خاطر پولش به خاطر اینکه ایینه میشه ولی یارو میگفت نه اونجور که فکر میکنی نیست ولی من مطمئنم ایینه میشه

غیر لمسی هم دلم رو زده به خاطر اینکه گارانتی معتبری نداره و حالا اون هیچ می ترسم چون گارانتی نداره عوض کرده باشن

کسی اینجا غیر لمسی داره اگه داره بگه مشکلی نداره لب تاپش و از کجا با چه گارانتی و چه قیمتی خریده

اونایی هم که لمسی دارن بگن وقتی نور روی 50 درصد هست توی روز تو خونه انعکاس نور هست ؟؟؟ ایینه مانند میشه ؟؟
    Last edited by soroush.bl4ckhat; 09-07-2014 at 20:48.

10. این کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام به همه

من امروز رفتم پاساژ رضا و ایرانیان

از اونجایی که اطلاعات خودم تو این زمینه زیاد هست اونا نتونستن به من قالب کنند ولی یه سری چیزای خوبی دستگیرم شد

مدل غیر لمسیش رو میخواستم بگیرم قیمت کف بازارش 3770 بود که خیلی هم خوب بود ولی میگفتن غیر لمسی متفرقه هست یعنی گارانتی اصلی نداره اواژنگ ویستا و یه چنتای دیگه گارانتی خوبی هستن وگرنه بدرد نمیخوره همیناش هم جوابت رو نمیدن چه برسه به سریر

منم گفتم اگه اینا جواب نمیدن پس دیگه مهم نیست سریر بگیرم اخه میگفتن 40 تومن بده یعنی 3810 گارانتیش کن بره غیر لمسیش رو همه وسالش هم هست ولی من ترسیدم گفتم شاید عوض کرده باشن و یا کار ها ی دیگه که میتونن

حالا از اونجایی که موندم میخوام شما راهنماییم کنید

لمسی نیمخوام نه به خاطر پولش به خاطر اینکه ایینه میشه ولی یارو میگفت نه اونجور که فکر میکنی نیست ولی من مطمئنم ایینه میشه

غیر لمسی هم دلم رو زده به خاطر اینکه گارانتی معتبری نداره و حالا اون هیچ می ترسم چون گارانتی نداره عوض کرده باشن

کسی اینجا غیر لمسی داره اگه داره بگه مشکلی نداره لب تاپش و از کجا با چه گارانتی و چه قیمتی خریده

اونایی هم که لمسی دارن بگن وقتی نور روی 50 درصد هست توی روز تو خونه انعکاس نور هست ؟؟؟ ایینه مانند میشه ؟؟
    عزیز من لمسی دارم . کارمم طراحیه متاسفانه کمی اذیت شدم سر اینه شدنش

12. این کاربر از ugroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پس یه خورده فروشنده کار کرد رو من که برم لمسی بگیرم کلا دیگه با این حرف شما نمیگیرم میرم غیر لمسیش رو میگیریم

اگه میشه کسانی که غیر لمسی دارن به سوالات پاسخ دهند در مورد گارانتی صفحه نمایش سخت افزار و قیمتی که خریدین بگید لطفا

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پس یه خورده فروشنده کار کرد رو من که برم لمسی بگیرم کلا دیگه با این حرف شما نمیگیرم میرم غیر لمسیش رو میگیریم

اگه میشه کسانی که غیر لمسی دارن به سوالات پاسخ دهند در مورد گارانتی صفحه نمایش سخت افزار و قیمتی که خریدین بگید لطفا
    خیلی بد نیست فقط در این حد : ای کاش صفحش مات بود
    البته روکش مات میشه انداخت

15. این کاربر از ugroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •