دوست عزیز شما چه کانفیگی رو تهیه کردی؟دوستان اطلاع نداره یعنی کسی اینجا که با کانفیگ رم 16 با گارانتی هماهنگ وجود داره یا نه؟
دوست عزیز شما چه کانفیگی رو تهیه کردی؟دوستان اطلاع نداره یعنی کسی اینجا که با کانفیگ رم 16 با گارانتی هماهنگ وجود داره یا نه؟
رم 12.گرافیک جی تی ایکس 850 . 1ترا.صفحه تاچ.بلوری.وین8.1 اورجینال
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام به همه
من دارم الان میرم بخرمش البته با وسایل جانبی
اگه میشه راهنماییم کنید چه چیز هایی رو چک کنم
کول پد چی بگیرم که خوب خنک کنه ؟؟؟ multi core x6 خوبه ؟؟؟
قیمت مدل غیر لمسی این لبتاپ چنده ؟؟؟؟
غیر لمسیش رو کسی اصلا داره ؟؟؟؟؟
Last edited by soroush.bl4ckhat; 09-07-2014 at 14:42.
ببخشید یه سوال دیگه.دور پایین هارد(5400) تو بازی اذیت نمیکنه ؟
اصلا ربطی نداره و اونقدر تاثیر نداره بازی های امروز برای این سخت افزار هنوز جوجه هستن حالا گرافیک رو کار نداریم که تو الترا تو بعضی بازیاا فریم کمی میده ولی در کل اگه برات مهمه یه ssd بخر حالا اگه هم نمیخوای پول زیادی بدی یه 64 گیگ بخر
نه . هیچ مشکلی نداره .
دوستان ساعت اسنایپر الایت رو با گرافیک الترا بازی کردم دماش 80 شد اولش بعد اومد رو 70 و ثابت موند
فک کنم رکورد خوبی باشه
سلام به همه
من امروز رفتم پاساژ رضا و ایرانیان
از اونجایی که اطلاعات خودم تو این زمینه زیاد هست اونا نتونستن به من قالب کنند ولی یه سری چیزای خوبی دستگیرم شد
مدل غیر لمسیش رو میخواستم بگیرم قیمت کف بازارش 3770 بود که خیلی هم خوب بود ولی میگفتن غیر لمسی متفرقه هست یعنی گارانتی اصلی نداره اواژنگ ویستا و یه چنتای دیگه گارانتی خوبی هستن وگرنه بدرد نمیخوره همیناش هم جوابت رو نمیدن چه برسه به سریر
منم گفتم اگه اینا جواب نمیدن پس دیگه مهم نیست سریر بگیرم اخه میگفتن 40 تومن بده یعنی 3810 گارانتیش کن بره غیر لمسیش رو همه وسالش هم هست ولی من ترسیدم گفتم شاید عوض کرده باشن و یا کار ها ی دیگه که میتونن
حالا از اونجایی که موندم میخوام شما راهنماییم کنید
لمسی نیمخوام نه به خاطر پولش به خاطر اینکه ایینه میشه ولی یارو میگفت نه اونجور که فکر میکنی نیست ولی من مطمئنم ایینه میشه
غیر لمسی هم دلم رو زده به خاطر اینکه گارانتی معتبری نداره و حالا اون هیچ می ترسم چون گارانتی نداره عوض کرده باشن
کسی اینجا غیر لمسی داره اگه داره بگه مشکلی نداره لب تاپش و از کجا با چه گارانتی و چه قیمتی خریده
اونایی هم که لمسی دارن بگن وقتی نور روی 50 درصد هست توی روز تو خونه انعکاس نور هست ؟؟؟ ایینه مانند میشه ؟؟
Last edited by soroush.bl4ckhat; 09-07-2014 at 20:48.
عزیز من لمسی دارم . کارمم طراحیه متاسفانه کمی اذیت شدم سر اینه شدنش
پس یه خورده فروشنده کار کرد رو من که برم لمسی بگیرم کلا دیگه با این حرف شما نمیگیرم میرم غیر لمسیش رو میگیریم
اگه میشه کسانی که غیر لمسی دارن به سوالات پاسخ دهند در مورد گارانتی صفحه نمایش سخت افزار و قیمتی که خریدین بگید لطفا
خیلی بد نیست فقط در این حد : ای کاش صفحش مات بود
البته روکش مات میشه انداخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)