تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 302 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرحله بعد اگه به بایرن بخوریم فک کنم با این اوضاع 7تایی شیم.... خدا رحم کنه
    تورو خدا لحظه ای نباشید.
    هر تیمی یه موقع هایی از این بازی های افتضاح داره . همین بایرنی که میگی پارسال نزذیک بود جلو ارسنال حذف شه. یا بارسای اون سال ها هم از این موردا داشت
    دیماریا بد بود اما کل فصل عالی بوده. چرا اینطوری میکوبینش
    یا الونسو که تا الان ستون تیم بوده چطور جرات میکنید بگید کشش این بازیا رو نداره!
    لطفا لحظه ای نباشید

2. 7 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تورو خدا لحظه ای نباشید.
    هر تیمی یه موقع هایی از این بازی های افتضاح داره . همین بایرنی که میگی پارسال نزذیک بود جلو ارسنال حذف شه. یا بارسای اون سال ها هم از این موردا داشت
    دیماریا بد بود اما کل فصل عالی بوده. چرا اینطوری میکوبینش
    یا الونسو که تا الان ستون تیم بوده چطور جرات میکنید بگید کشش این بازیا رو نداره!
    لطفا لحظه ای نباشید
    شما اگه بازی های حساس این فصل رئالو با دقت نگاه کنین (مثل بازی با بارسا- اتلتیکو-یوونتوس) متوجه میشین اون بازیایی که فشار روی آلونسو هست از دیقه 60-70 به بعد از لحاظ بدنی کم میاره

مهم اینه که تیم تو بازیای بززرگ خوب بازی کنه که تا الان همچنین اتفاقی رخ نداده..... همین دیماریا تو بازی های حساس غیر از یه نیمه تو بازی اخر جلو بارسا چه بازی فوق العاده ای داشته؟؟؟

دفاع وسط ها هم که دیگه گقفتنی نیستن.... پنالتی اخراج و پاس گل به حریف تو همچنین سطحی از فوتبال واسه تیمی مثل رئال کمرشکنه.....

اصلا لحظه ای فکر نمیکنم .... این یه پروسه ایه که جلو تیم های قوی داره رخ میده و متاسفانه هنوزم ادامه داره....

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من بازی رو ندیدم ولی گلها و پنالتی رو دیدم...پنالتی که انصافا اشتباه بود و همون بهتر که گل نشد!

دو تا گل هم که انگار بچه ها نذر داشتن تقدیم کنن به دورتموند! خیلی اشتباهات بدی بود...خصوصا سوتی ایارا!

5. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک بابت صعود هرچند این سبک بازی و صعود ...

به نحوی شرایط فصل گذشته تکرار شد و این بار دورتموند بود که تو خونه در عین شایستگی و کسب پیروزی حذف شد!

باید به دورتموند هم تبریک گفت برای این بازی دیدنی و البته تشکر ویژه از استاد مخیتاریان بابت دقت کافی در ضربات نهایی

امشب کاسیاس سوپر واکنش و سیو خارق العاده نداشت ولی تعداد سیو های زیاد و تو شرایط پر فشاری که دفاع وا داده بود (مخصوصا نیمه دوم) بهترین بازیکن رئال و حتی زمین بود مقایسه بشه با بازی برگشت لالیگا مقابل اتلتیکو!(از نمایش عالی رویس هم نگذریم 2 گل و موثر بودن در اکثر حملات)

" لکن طوری نشود که بگویند ایکر مقدس نیست!"

از اشتباهات و بازیکنان ضعیف هم بگذریم که بحث خیلی طولانی میشه!...

در هر صورت رئال اگه به دنبال دهمین قهرمانی در CL هست باید خیلی بهتر از اینها بازی کنه , فینال کوپا پیش روست و البته بازی پر فشار و نزدیک امشب بارسا-اتلتیکو میتونه در هفته بعدی لالیگا به نفع رئال هم باشه ...

7. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگر یادآوری کنی، ممنون میشم. تو این فرصت من یه چیز رو یادآوری کنم، کل صحبت شما سر اینه که چرا کاسیاس سر فلان جریان تماس نگرفت؟ علتش رو خودش توضیح داد. کاسیاس گفت "تو این ۱۵ سالی که بازی کردم، تا حالا این همه تنش ندیده بودم، حس کردم گروه داره متلاشی میشه و از اونجایی که من نماینده کشورم هستم، باید عکس العمل نشون میدادم." فکر کنم همه چیز روشن هست و جای اما اگر نداره. مگر اینکه ما، از اینجا، با این سن و تجربه کم، بخوایم قضاوت کنیم کاسیاس زمان درستی تصمیم گرفته یا نه.

اصلاً نمیخوام وارد این موضوع بشم که شدت ضربه سرجیو چقدر بود و ... همین که عمدی بودنش مشخص هست، کافیه. حالا مسی دستش شکست یا جای استوک های په په رو Instagram کرد؟ گاهی فقط Poke کردن یه بازیکن برای تحریک روانیش کافیه.

نمیدونم چه نیازی هست پای پویول رو وسط بکشیم، هر دو باشگاه اسطوره هایی داشتن که نه تنها تو بازی اسطوره بودن، بلکه خارج بازی هم بودن (نمونه رئالیش: رائول). این فقط بحث رو بیهوده باز میکنه.

درباره دست زدن ژاوی و بزرگنمایی (که من یادم نمیاد کی ژاوی دست زد اما بنا را، رو صداقت و آگاهیت میذارم)، این میتونه صرفاً سیاست ژاوی باشه و بس. وگرنه، چرا برعکس این موضوعِ تماس گرفتن رخ نداد؟ در مورد بزرگنمایی، پیشنهاد میکنم یه دور بری Game ای رو که از رو حرکت په په ساختن رو بازی کنی! اتفاقی که فکر نکنم سر بوسکتس افتاده باشه.

سخن آخر، همه ی اینا رو در ذهن داشته باشیم و بعد به یاد بیاریم په په درسته که قبول نکرد کارش عمدی بوده، اما حداقل از مسی پوزش خواست. اما بوسکتس حتی قبول نمیکنه که این کار رو کرده... و این بار اولی نیست که ژاوی از این نوع مصاحبه ها میکنه، فراموش نکردیم چطور هیزم میریخت تو آتیش درگیری مورینیو با بازیکنا.
    نمیخواستم تو اون پست عکس‌العمل‌ها ایکر بعد باخت رو بذارم. فکر هم نمیکردم فراموش کرده باشی‌. چیز عجیبی‌ هم نبوده تنها فرق ایکر با راموس یا په په و آربلوا این بود که تو دروازه بود وگرنه همون عکس‌العمل‌ها رو هم بعید نبود از ایکر تو جریان بازی ببینیم.

Real Madrid's Iker Casillas admits to insulting referee in wake of Copa del Rey defeat to Barcelona
    he told Fernando Teixeira that he was free to go out and party to celebrate Pep Guardiola's side's progression in the Spanish cup
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Casillas: Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual
    صدا مورینتس رو هم در اورد کاسیاس:
    Morientes (ex-Madrid): As Madrid fan, I'm ashamed Casillas said Cesc was acting, and disgusted they didn't stay for the ceremony

وقتی‌ میگی‌ مقایسه کنین حرکت ایکر رو با چابی، واسه کسی‌ که این پیش‌زمینه‌ها رو از ایکر نداشته باشه قابل قبوله. ولی‌ اگه یه سرچی کنی‌ میبینی‌ رو ایکر چه نظری دارن. نظری که طرفدارا بخصوص مردم کاتالان از اون تماس با چابی دارن اینه که اگه اسپانیا اونقدر بازیکن تاثیر گذار تو بارسا نداشت اون تماس هرگز گرفته نمی‌شد.

اون قسمتی‌ رو هم که از پست من بلد کردی فکر کنم اشتباه منظورم رو گرفتی‌. این مصاحبه علیه بوسکتس دقیقا جواب بده بستونا په په و دفاعش از کاسیاس جلو مو بوده. سوال منم این بود که جناب کاسیاس دقیقا بعد جریان لگد کردن مسی کجا بودن؟ چرا اون موقعه از برخورد خبری نبود؟

در مورد چابی هم با اینکه به قول شما بازیکن سیاست مدار یا دورویی هست ولی‌ حداقل اینقدر خود دار هست که برد شما رو تبریک بگه. و اگه تو مصاحبش بگه ما برتر بودیم ولی‌ اینقدر شهامت داشته باشه که تو مراسم حضور داشته باشه و شما رو تشویق کنه (فینال کوپا با داوری ماینکو)

لپ کلام اینه که شما میگی‌ ایکر دانا چابی نادان ولی‌ اینطورا هم نیست حداقل برای ما، چون عکس‌العمل آدما تو فشار نشون میده کی‌ دورو هست کی‌ خیر.
    Last edited by fr0st; 09-04-2014 at 02:36.

9. این کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک بابت سعود ، هر چند سعود دلچسبی برای من نبود چون دوست داشتم یه گل میزدیم
    البته از یه طرف هم به طرز خیلی خوشگلی انتقام گرفتیم چون دقیقا مثله ساله قبل ما حذف شدن
    البته واقعا تیم بورسیا دورتموند ، تیم خیلی خوبیه

ایکر عزیز اینطوریاس که مقدس شده

به غیر از کاسیاس ( که اونم سیو فوق العاده ای نداشت و معمولی بود ) هر 10 نفر تو زمین افتضاح بودن....
    تو شبی که هر کدوم از بازیکنا رئال کلکسیون سوتی بودن همین چندین سیو ( که اتفاقا عالی هم بودن ) کاسیاس عزیز بود که تیمو نجات داد

به نظرم من فقط دو نفر امشب خوب بودن یکی کاسیاس و اون یکی مودرچ
    مودریچ یه چند صحنه بد بود ولی در مجموع خیلی بهتر از بقیه بازیکنا بود

در مورد آلونسو هم یه نکته بگم ، نمیدونم چرا تازگیا اینطوری شده
    خیلی بد خطا میکنه ، راحت کارت میگیره
    بعد اینکه هم که کارت گرفته باز ادامه میده

من نمیتونم این اشتباهات خیلی ضایع بازیکنا رو اونم تو بازی هایی به این مهمی رو درک کنم
    آخه نزدیک بود بخاطر دو تا اشتباه مسخره حذف بشیم

من بازی رو ندیدم ولی گلها و پنالتی رو دیدم...پنالتی که انصافا اشتباه بود و همون بهتر که گل نشد!
    منم اتفاقا وقتی پنالتی گرفته شد ، دوست نداشتم گل بشه که نشد
    ولی تو هند بودنش که شکی نیست ، فقط تو محوطه بودن یا بیرون بودنش شک دارم که باید ببینیم درست بوده یا نه

رئال میتونست گل بزنه ولی با وجود استاد اعظم بنزما نشد
    در کل بازم تبریک میگم ، شب سختی بود ولی پایان خوشی داشت

لپ کلام اینه که شما میگی‌ ایکر دانا چابی نادان ولی‌ اینطورا هم نیست حداقل برای ما، چون عکس‌العمل آدما تو فشار نشون میده کی‌ دورو هست کی‌ خیر.

دوست عزیز مقایسه کاسیاس با شخصی مثله ژاوی کار بسی اشتباهی هست
    میخوای شما که طرفدار بارسا هستی قبول نکن ولی ژاوی از لحاظ اخلاقی در حد کاسیاس نیست

(فینال کوپا با داوری مالنکو)

بازم ....
    Last edited by Abdolreza2012; 09-04-2014 at 02:54.

11. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیخواستم تو اون پست عکس‌العمل‌ها ایکر بعد باخت رو بذارم. فکر هم نمیکردم فراموش کرده باشی‌. چیز عجیبی‌ هم نبوده تنها فرق ایکر با راموس یا په په و آربلوا این بود که تو دروازه بود وگرنه همون عکس‌العمل‌ها رو هم بعید نبود از ایکر تو جریان بازی ببینیم.

Real Madrid's Iker Casillas admits to insulting referee in wake of Copa del Rey defeat to Barcelona
    he told Fernando Teixeira that he was free to go out and party to celebrate Pep Guardiola's side's progression in the Spanish cup
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Casillas: Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual
    صدا مورینتس رو هم در اورد کاسیاس:
    Morientes (ex-Madrid): As Madrid fan, I'm ashamed Casillas said Cesc was acting, and disgusted they didn't stay for the ceremony

وقتی‌ میگی‌ مقایسه کنین حرکت ایکر رو با چابی، واسه کسی‌ که این پیش‌زمینه‌ها رو از ایکر نداشته باشه قابل قبوله. ولی‌ اگه یه سرچی کنی‌ میبینی‌ رو ایکر چه نظری دارن. نظری که طرفدارا بخصوص مردم کاتالان از اون تماس با چابی دارن اینه که اگه اسپانیا اونقدر بازیکن تاثیر گذار تو بارسا نداشت اون تماس هرگز گرفته نمی‌شد.

اون قسمتی‌ رو هم که از پست من بلد کردی فکر کنم اشتباه منظورم رو گرفتی‌. این مصاحبه علیه بوسکتس دقیقا جواب بده بستونا په په و دفاعش از کاسیاس جلو مو بوده. سوال منم این بود که جناب کاسیاس دقیقا بعد جریان لگد کردن مسی کجا بودن؟ چرا اون موقعه از برخورد خبری نبود؟

در مورد چابی هم با اینکه به قول شما بازیکن سیاست مدار یا دورویی هست ولی‌ حداقل اینقدر خود دار هست که برد شما رو تبریک بگه. و اگه تو مصاحبش بگه ما برتر بودیم ولی‌ اینقدر شهامت داشته باشه که تو مراسم حضور داشته باشه و شما رو تشویق کنه (فینال کوپا با داوری ماینکو)

من نمیدونم چه اسراری دارین که بگین کاسیاس باید سر جریان لگد کردن دست مسی تماس میگرفت! اونم وقتی خود په په اعتراف کرد و پوزش خواست. به نظرم توضیح دادم، مدارکش هم رو کردم!، که علت تماس کاسیاس چی بوده. نیازی نمیبینم که دوباره تکرار کنم.

مردم کاتالان؟ نمیدونم شما تا چه حد با اونا در ارتباط هستین و خبر دارین، اما حرفی که میزنین کاملاً منطقی هست و وقتی ۹۰٪ تیم ملی اسپانیا تشکیل شده از بازیکنان بارسلونا و رئال و دعوا هم بین بازیکنان همین دو تیم هست، باید با ژاوی، به عنوان شخص با نفوض و تاثیر گذار تو رختکن بارسا و تیم ملی، تماس گرفت، شما بودی با تورس تماس میگرفتی؟

من متوجه نمیشم اظهار نظر کاسیاس درباره داور مسابقه، چه ربطی به بحث ما داره. نکته اینجاست که رقابت بین بارسلونا و مادرید، باعث نشد ایکر اون تماس رو بگیره، تنها زمانی که پای تیم ملی وسط کشیده شد، و ایکر (به گفته خودش) حس کرد از حد گذشته، عکس العمل نشون داد. کم هم نبوده مواردی که ژاوی و دیگر بازیکنان بارسلونا به داور بازی ال کلاسیکو توپیدن و نمونه آخرش والدز که فصل پیش کم مونده بود داور رو بزنه.

درباره صحبت آخرتون، نمونه بارز حرف تو دهن گذاشتن هست! من هرگز ژاوی رو نادان یا کاسیاس رو دانا ندونستم. حتی تهمت دو رو بودن هم نزدم...

من به اندازه کافی در اینباره صحبت کردم و لینک های لازم رو گذاشتم، به قول ژاوی، تصاویر خودش حرف میزنه...! ختم کلام.

همه هم می‌دونیم این عکس‌العمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی‌ به قضایا دیگه نداره.
    !

13. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در مورد ژابی واقعا اگه خیلی واقع بین باشیم دیگه کم کم تو سیستم رئال جواب نمیده
    واقعا دیگه اون ژابی قبل نیست (( تمدید قرار دادشم فقط 2 ساله هست و طولانی مدت نیست ))

متاسفانه بعد از مصدومیت خدیرا تو این پست هافبک دفاعی به مشکل خوردیم و تو تعویض ها دست سرمربی زیاد باز نیست !!
    مودریچ عالیه ولی همیشه نمیشه از ترکیب مودریچ - آلونسو استفاده کرد
    تو خیلی از بازی ها هم آلونسو دقایق 70 تا 80 هم تعویض میشد که نشون میده تو فشردگی بازی ها دووم نمیاره
    سنشم هم کم کم داره میره بالا (( 33 سال ))

تو این پست الان یه مهاجم تاپ و سرعتی نیاز داریم !!!
    شاید کسی مثل پوگبا که جوان و تازه نفس هست
    علاوه بر اون هم میتونه تو پست هافبک دفاعی بازی کنه و هم هجومی

تو 2 فصل آینده علاوه بر خرید مهاجم نوک باید به فکر خرید هافبک دفاعی خوب هم باشیم !!!
    بنزما که آخر فصل هم بره مهم نیست
    ولی آلونسو حداکثر فکر کنم تا 1 فصل دیگه بتونه کار کنه (( تمدید قراردادشم 2 ساله هست و تا 2016 فقط 2 فصل دیگه تو رئال هست ))
    این نشون میده آنچلوتی و مدیریت هم به فکر جایگزین هستن

15. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چرا پنالتی رو دادن به دی ماریا بزنه؟
    بیل، الونسو و حتا مودریچ که بودن مخصوصا بیل.

تو این پست الان یه مهاجم تاپ و سرعتی نیاز داریم !!!
    شاید کسی مثل پوگبا که جوان و تازه نفس هست
    علاوه بر اون هم میتونه تو پست هافبک دفاعی بازی کنه و هم هجومی
    والا به من باشه که کل 10 بازیکن رئال رو باید تغییر بدن.
    از دفاع په په و راموس که اصلا هیچ موقع نمیشه بهشون با خیال راحت تکیه کرد.
    هافبک وسط هم که تعطیلیم، باز ناز نفس مودریچ
    مهاجم هم که بیل تنهایی هیچ کارست و کریم هم که دیگه معرف حضور است

------

دیشب بعد از این که 2 گل رو خوردیم تا اخر بازی از استرس زیاد من این مدلی بودم

17. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چرا پنالتی رو دادن به دی ماریا بزنه؟
    بیل، الونسو و حتا مودریچ که بودن مخصوصا بیل.

والا به من باشه که کل 10 بازیکن رئال رو باید تغییر بدن.
    از دفاع په په و راموس که اصلا هیچ موقع نمیشه بهشون با خیال راحت تکیه کرد.
    هافبک وسط هم که تعطیلیم، باز ناز نفس مودریچ
    مهاجم هم که بیل تنهایی هیچ کارست و کریم هم که دیگه معرف حضور است

از حق نگذریم راموس بازیکن خوبیه
    ولی بعضی مواقع خراب میکنه که باید سرمربی یه ذره بهش تذکر بده

دیشب که فقط راموس خراب نکرد
    بلکه کل تیم خراب کردن
    دلیلش هم دست کم گرفتن دورتموند بود

چیزی که فصل قبل سرمون اومد
    تو بازی رفت با گالاتاسرای تو مرحله حذفی فکر کنم 3 یا 5 تا زدیم
    و بازی برگشت یه لحظه گالا رو دست کم گرفتیم و اگه اشتباه نکنم تو 5 دقیقه 2 گل خریدم !! (( در کل بازی تو 15 دقیقه 3 گل خوردیم که حاصل دست کن گرفتن گالا بود ))

دیشب هم همین شکل بود
    دورتموند رو دست کم گرفتن و فکر کردن صعود کردن و هرکای کنن رئال صعود میکنه
    ولی 1 اشتباه لازم بود تا رئال حذف بشه !!!

در کل راموس خوبه ولی یه ذره باید کار روانشناسی روش انجام بشه
    این فصل تو لالیگا 3 بازی اخراج شد که هر 3 بازی رو یا باختیم یا مساوی کردیم که به خاطر همین نتایج الان سوم هستیم !!

تو دفاع باید به فکر جایگزین په په بود
    تو هافبک دفاعی هم ژابی
    تو نوک هم بنزما باید به فروش بره

اولویت با این 3 تا پست هست
    بقیه پست ها مشکلی نداریم
    حتی راموس هم عالیه !
    Last edited by wooooow; 09-04-2014 at 13:35.

19. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •