میتونی از قسمت زیر ویندوز رو رفرش یا به حالت کارخانه برگردونی
میتونی از قسمت زیر ویندوز رو رفرش یا به حالت کارخانه برگردونی
شاید این برنامه مشکل ایجاد کرده باشه.بهتره دیگه نصبش نکنید.خیلی به ظاهر ویندوز گیر ندیندر ضمن تا چند وقت دیگه ویندوز 8.1 میاد.فکر کنم باگ کمتری داشته باشه.
ممنون از همه دوستان
Shik عزیز بله با اون گزینه آشناییت دارم اما فعلا میخوام همه فایل ها مو بریزم رو Dvd 9 چون که متاسفانه فلش 32 یا بالاتر در حال حاضر ندارم و از بدشانسی
ما هارد 1ترابایتمون هم دست یکی از دوستان هستش.
ممنون که پیگیر سوالات من بودین ولی درست نشد: یعنی بایوس رو که دانلود کردم ، نصبش کردم ولی گفت که ورژن قبلی با ورژن جدید یکی هستند(71cn45ww(v1.8واسه آبدیت باتری هم شناساییش نکرد.راه دیگه ای نداره؟
![]()
برای اپدیت باتری چندبار تست کن فکر کنم باید به اینترنت کانکت باشی.روش راست کلیک و run as administrator بزن
سلام دوستان
بالاخره تصميم گرفتم فردا برم اين لپ تاپو بگيرم!
چندتا سوال
1- راس ميگن كه i7 با رم 8 بك لايت نداره ؟! يا چرته!؟
2- تفاوت قيمت i7 رم 8 با 6 چقده!؟
3- من تهرانم از كجا برم بگيرم ك كمتر بكنن تو پاچم!؟!!!!!!
4-كلا تو اين رنج قيمت انتخاب خوبيه!؟ قيمت ها هم خيلي متفاوته! يه جا ديدم 2500 يه جا ديدم 2800!! جريان چيه!؟!
ممنون ميشم جواب بديد![]()
چند بار دیگه امتحان کردم بازم نشد.حتی رفتم تو سایت لنوو و دانلودشون کردم ،همون پیغام رو میده.به نظر شما چیکار کنم؟![]()
دوستان بعضی وقتا صدای تر تر کردن از هارد میاد.عادیه؟ واسه همه اینجوره؟
آپدیت باتری واسه منم نصب نمیشه
سلام دوست عزیز.من گرفتم بکلایت داره.2حدود 50تومن اختلافشه3من از تهران نگرفتم و نمیدونم،بقیه دوستان که میدونن راهنماییتون میکنن4آره مطمئن باش که انتخاب خوبیه...شک نکن...الآن توبازار 2650 دیدم، خلاصه هرکی هرجور که میتونه قیمتارو بالاوپایین میکنه...![]()
مرسي كه جواب دادي داداش گلم
گرافيك اين مدل كه گرفتي چيه!؟ 710 يا 740؟ رمش 8 ديگه؟
بعد اينكه ويندوز رو خود لپ تاپ هست يا بايد نصب شه؟ من يه جا خوندم مال سازگار ويندوز روش نصبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)