((ببخشيد منظور از فايل seus كدوم فايله))
((ببخشيد منظور از فايل seus كدوم فايله))
بابا يكي نيست كه به من كمك كنه
بعد از فلش كردن k750 وتبديل آن به w800 حالا ديگه وقتي كوشيم رو روشن ميكنم پيغام Pleas wait رو ميده و ديگه گوشيم روشن نميشه
كمكم كنيد![]()
اگه مثل من k750 داری و می خوای به w800 تبدیلش کنی از اون روشی که نقل کردی استفاده نکن چون هم قدیمی هستش هم پر دردسر. یه سری به تاپیک زیر بزن .
نوشته شده توسطiman_sکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این تاپیک آموزش کار با سیتول . ایکس اس برای تبدیل اومده که من از سیتول استفاده کردم . فایلهای مورد نیاز همون جا هستش. اگه با لینکی مشکل داشتی بگو
این Sefp که شما دارید برای گوشیهای db2010 CID36 هست.
برای گوشیهای db2010 CID49 باید از پلاگین Sefp 0,10,0,51 استفاده کنی. البته این سری از گوشیها نیاز به فایل ssw و rest دارند.یعنی قبل از کار باید فایل ssw (قفل شکن) رو روی گوشی فلش کنی. بعد از پایان کار هم فایل rest رو برای روشن شدن گوشی فلش کنی.برای این سری از گوشیها بهتره از Setool2lite یا Xs3.1 استفاده کنی که دردسرشون کمتره.
برای گوشیهای Db2020 هم باید از پلاگین مخصوصش استفاده کنی. اسمش الان یادم نیست ولی تو 4shared یک سرچ کن پیدا میکنی.مثلا بنویس Far manager db2020
برات پلاگین مربوط به گوشیهای db2020 رو آپلود کرد.
فایل رو از لینک زیر بگیر. اکسترکت کن بعد برو جایی که فار منیجر رو نصب کردی و تو فولدر Plugins بریز.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه iman_s , لینک set tool رو پیدا کردم دارم دانلودش می کنم که مثل اینکه راحت تره.اگه نشد دیگه این کارا که گفتی می کنم
یعنی بعد از هر فلش فقط یه بار روشن می شه؟
اگر روی Pleas wait گی می کنه
به احتمال قوی IMEI گوشیت چنجه .
Last edited by sajadblog.blogfa; 25-01-2008 at 11:54.
فکر کنم جواب شما رو دادیم
توحید جان هم انگشت درد گرفت انقدر نوشت "گوشی تون اگه چنجه ، فلش نکنید
من يه نوع هك كردن بلدم كه ميتوني با گوشي قرباني تماس بگيري
فقط كافيه يك دقيقه گوشيش رو بهت بده
هر كس مي خواد بگه بيشتر توضيح بدم
تا اونجایی که یادمه یک کد بود ،![]()
درضمن میشه با بلوتوث هم اینکارو کرد
اگه ورژن 1 هم باشه از حفره های امنیتی میشه وارد شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)