کرک های مشکل دار!البته یه مدت برای من اینجوری میشد!دقیقاً یادم نیست با تعویض ویندوز درست شد یا پارتیشن بندی!
کرک های مشکل دار!البته یه مدت برای من اینجوری میشد!دقیقاً یادم نیست با تعویض ویندوز درست شد یا پارتیشن بندی!
یه راه حل آسون برای سوئیچ پیدا کردم ولی خیلی خیلی زیاد داغ میکنه لپ تاپ!من ترسیدم بازی کنم![]()
سلام بر شما دوست خوب و استاد گرامی که اولین پست این تایپیک برای ایشون هست.
آقا شما هم مشکل سویچ دارید؟ باور بفرمایید که از این مشکل خسته شدم و احساس می کنم لپ تاپی که کارت گرافیک مستقل نداشته باشه اصلا لپ تاپ نیست.
خواهش مندم روش تان را در اختیارم قرار بدهید.اصلا مهم نیست که داغ کنه یانه. البته حق با شماست چند باری که موفق به سویچ شده بودم لپ تاپ به قدری داغ می شد که می شد نیمرو روش درست کرد. همین که سویچ کنه کافیه. بنده با درایور جدید اچ پی روی ویندوز ۸.۱ موفق به سویچ شدم اما صفحه ی مانیتور تند تند کم نور و پر نور می شد که آزار دهندس.برای پسر خاله ام هم همین کار را انجام دادم که ایشون هم مشکل سویچ دارن همین اتفاق افتاد.در ضمن به نظر می رسد که نسخه ی ویندوز روی این مشکلات تاثیر داشته باشد.
عجیبه بعد از اینهمه مدت چطور شماها هنوز مشکل سوئیچ دارید؟! من نه مشکل سوئیچ دارم نه اسلیپ. بارها همه جا گفتم آخرین نسخه از درایور کارت گرافیکتون رو از سایت سازنده اش بگیرید، آخرین نسخه از گرافیک پردازنده هم از سایت اچ پی . مشکل حل میشه
آقا بالله این طور نیست تا الان ۱۰ها نسخه از درایور ها رو نصب کردم نشد.آقا چند بار بگم که نمیشه تا الان ۶۵ تا پست در مورد مشکلم نوشتم.
دادا مطمئنی شما سوئیچ شده گرافیکت؟
چون من قشنگ اثرش رو دیدم،ویندوز رو عوض کردم بازی سام 3 رو نصبیدم داشتم بازی میکردم لگ میزد..اومدم تنظیمات رو انجام دادم !وقتی بازی رو از اول باز کردم در عرض 2 دقیقه زیر دستم داغ شد ولی قبل اینکار دمای لپ تاپ عادی بود!
جزئیات بازی هم رفت بالا،بدون لگ اجرا شد..
سلا م
آقا اصلا از كجا ميشه فهميد كه سوييچ انجام ميشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من بازي pes 15 رو انجام ميدم . توي setting بازي فقط گرافيك اينتل رو ميشناسه كه bad ميزنه . بازي اجرا ميشه اما نميدونم سوييچ انجام ميشه يا بازي داره روي همون اينتل اجرا ميشه ؟!؟!؟!؟!؟ گرافيك بازي هم اونقدر بالا نيست كه بگيم داره از AMD بازي رو اجرا ميكنه .
بعضي از دوستاني كه گرافيك دوم لپ تاپشون جيفورس بوده انگار با آپديت مشكلشون مرتفع شده . يكيشون ميگفت گرافيك رو آپ كردم و بعدش بازي رو دوباره نصب كردم و اينبار توي ستينگ گرافيك جيفورس رو شناسايي كرد .
من ديشب ويندوز 7 ultimate ريختم . گرافيك رو هم همون گرافيك موجود در سايت اچ پي كه حجمش 470 مگابايت هست ( اينتل + اي ام دي ) نصب كردم . الان اگه بخوام آپديت amd رو دانلود كنم ، ميتونم روي همين درايوري كه نصب شده ، اونم نصب كنم ؟
الان شما براي بازي pes 15 ، توي setting كدوم گرافيك رو شناسايي كرده ؟
ممنون
آقا لطف کنید در صورت امکان بگیویید که چه کردید که سویچ انجام شد .![]()
آقا اگه شما می خواهید خیلی حساب شده عمل کنید برنمه ی 3D Mark 11 رو نصب بفرمایید که معتبر ترین برنامه ی تست گرافیک می باشد.در پایان تست دقیقا گرافیک استفاده شده و نمره ی اون رو نشان خواهد داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)