so iranian Life also Pen*s Law. . . .. .
مَرد باید Pride باشه![]()
so iranian Life also Pen*s Law. . . .. .
مَرد باید Pride باشه![]()
یکــ چیزی میگم و میرم ...
دوستانی که عاشق نشدن اکیدا توصیه میکنم , اگر پول و سرمایه نداری نرو دنبال عاشقی و این حرف ها ...
ازدواج خودش خرج و مخارج میخواد که هیچ ... ماقبلش هم بدتر ( نامزدی و عقدی )
سرمایه جمع کن ... بعدش به جای اینکه تو راه بیافتی بری دنبال دخترا ... با پول ... دخترا خودشون میان سمتت ...
ببین کِـــی گفتم .
کاملا تایید میکنم . به نظر من هم حتی اگر مناسب ترین فرد رو برای زندگیتون دیدید اگر کار نداشتید و استقلال مالی نداشتید . عاشقی رو به کل فراموش کنین .
من خودم مثلا چه خوشی کردم که برم ازدواج کنم و بعدش بچه دار بشم؟
بعد بچه به من نمیگه ، تو رو چه حسابی ازدواج کردی و بچه دار شدی؟
بخیال اقا
شاید شما خودتون هم شده به پدر و مادرتون بگید چرا ما رو به دنیا اوردید....
خیلی ها هم بچه دار میشن که بچه اول وسیله سرگرمی شون باشه بعد هم عصای دست پیری!!
مگر دیوانه هستم که خودم که گرفتار هستم. برم ازدواج کنم و مسئولیت سنگین بندازم روی دوش خودم... بعد هم یک بچه بی گناه رو بیاری در این آشفته مملکت...
- - - Updated - - -
من خودم مثلا چه خوشی کردم که برم ازدواج کنم و بعدش بچه دار بشم؟
بعد بچه به من نمیگه ، تو رو چه حسابی ازدواج کردی و بچه دار شدی؟
بخیال اقا
شاید شما خودتون هم شده به پدر و مادرتون بگید چرا ما رو به دنیا اوردید....
خیلی ها هم بچه دار میشن که بچه اول وسیله سرگرمی شون باشه بعد هم عصای دست پیری!!
مگر دیوانه هستم که خودم که گرفتار هستم. برم ازدواج کنم و مسئولیت سنگین بندازم روی دوش خودم... بعد هم یک بچه بی گناه رو بیاری در این آشفته مملکت...
سلام دوستان موضوعی که واقعا نمیذاره من به ازدواج فکر کنم مهریه ست، ممنون میشم راهنماییم کنید. می خواستم ببینم پسری که آه در بساط نداره چطوریه حاضر میشه ۱۱۰ تا سکه مهریه کنه، به این معنی که هر وقت خانوم خواست بهش بده و اگه نتونست احتمال زیاد بره زندان؟
Last edited by vahid javani; 12-10-2015 at 14:23.
خیلی ها میگن مهریه رو کی داده و کی گرفته !!!
روی این اصل میرن پای برگه رو امضا میکنند و با سر میرن توی چاه![]()
یعنی پسر ها توی ایران هیچ وقت نباید ازدواج کنن؟
از نظر ازدواج مربوط به آدم های هوس ران است که نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و کنترل کنند و نیاز دارند همیشه و همه جا یک نفر دم دستشون باشه![]()
باید با چشم باز و با آگاهی کامل این کار رو کرد . وقتی میخوای امضا کنی باید دقیقا بدونی چی رو داری امضا می کنی .
![]()
Last edited by PLAΨMID; 12-10-2015 at 17:50.
منظورتون رو متوجه نمیشم، میشه بیشتر توضیح بدید؟ چطوری این دونستن می تونه من رو راضی کنه که امضاش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)