همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.

جواب بصورت نقل قول
(در یه نمونش که کاملا واضح بود چمن ورزشگاه کاملا مثل مخمل سبز سبز دیده میشد ولی در e30 با وجود led بودنش! کاملا رنگها طبیعی و حتی میشد تک تک چمنهارو هم دید وقتی دوربین زوم میکرد رو بازیکن ...v20 هم طبیعی نشون میداد ولی از نظر جزییات یکم پایین تر بود از همپای led که اونم به خاطر برایتنس قوی ذات led هاست) ...اون تکنولوژی کاهش انعکاس تصویر بیرونی به مدد فیلتر شیشه تیره ای که توش به کار رفته هم کاملا براقش کرده و از نزدیک خودتو میبینی توش ولی اون 2 تا پخش میکردن انعکاستو و محوتر بودن
(جلوی هر 3 تاش وایستادم و از زوایای مختلف نگاه کردم)...از نظر گرمای تولیدی از v20 کمتر بود و به نظر فن هم نداشت (چون با فشار نمیزد) ....درکل v20 و e30 تصویراشون طبیعیتر(محسوس) و روشنتر و شفافتر(کم محسوس وبا دقت کردن) بود!!!
رو سفارش دادم.(کیفیت بیشتر برام مهمه تا امکانات)