تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 720 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.

2. 7 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آرزو به دل موندم ببینم نئوپلاسما 2011 چطوریه که این همه ازش تعریف می کنند.
    خودم این تایپیک رو زدم اما هنوز ST30 به چشم ندیدمه. خیلی مسخره است.
    اقا اصلا خودشو ناراحت نکن...چیزی از دست ندادی...
    من خودم از طرفدارای پروپا قرص پلاسماها پانی هستم از v10 و g10 رv20 و vt20 و حالام st30
    2 3 روز پیش برای خرید همین 30 جدید رفتم چند تا فروشگاه پاناسونیک تو جمهوری و شریعتی...خوشبختانه 2 تا از مغازه ها این مدلو در کنار مدل های v20 و l42e30 گذاشته بودن و فیلم fhd بلو ری هم پخش میکردن ...
    ولی چیزی که دیدم با تعریفی که وب خوندم یکی نبود...رنگهای تصویرش برگشته به دوران lcd های اولیه سامسونگ و کاملا اشباعه(در یه نمونش که کاملا واضح بود چمن ورزشگاه کاملا مثل مخمل سبز سبز دیده میشد ولی در e30 با وجود led بودنش! کاملا رنگها طبیعی و حتی میشد تک تک چمنهارو هم دید وقتی دوربین زوم میکرد رو بازیکن ...v20 هم طبیعی نشون میداد ولی از نظر جزییات یکم پایین تر بود از همپای led که اونم به خاطر برایتنس قوی ذات led هاست) ...اون تکنولوژی کاهش انعکاس تصویر بیرونی به مدد فیلتر شیشه تیره ای که توش به کار رفته هم کاملا براقش کرده و از نزدیک خودتو میبینی توش ولی اون 2 تا پخش میکردن انعکاستو و محوتر بودن (جلوی هر 3 تاش وایستادم و از زوایای مختلف نگاه کردم)...از نظر گرمای تولیدی از v20 کمتر بود و به نظر فن هم نداشت (چون با فشار نمیزد) ....درکل v20 و e30 تصویراشون طبیعیتر(محسوس) و روشنتر و شفافتر(کم محسوس وبا دقت کردن) بود!!!
    هر چقدر با خودم کلنجار رفتم که این بهتر از v20 هست نشد که نشد از خود مغازه دار ها هم میپرسیدم همه v20 رو (در کیفیت و نه امکانات) بالاتر میدونستن وآخر سرم قید 3بعدی و نئو پلاسما و infinite black pro و ----t داشتنو 2011 بودنو سایر متعلقاتشو زدم و از اونجایی که پلاسمایی هستم همون v20 افسانه ای رو سفارش دادم.(کیفیت بیشتر برام مهمه تا امکانات)

به نظر من اگر کسی به تنهایی تصویرشو ببینه و فرصت مقایسه تصویر با تصویر همرده هاش نباشه بلا شک میخره(چون از بقیه سریهای u,x,c بطور محسوسی سرتره و امکانات خوبی هم داره) هر کی هم که خریده مبارکش باشه...

4. 7 کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

در مورد شارپنسش من تجربم برعکس شما بود شارپنس st30 از شارپنس بقیه تی ویا که من دیدم چه پلاسما چه ال ای دی بهتر بود.

6. 4 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان به نظر من این بلوری همراهش رو نخرید چون 250 تومنه ولی من یک کارت گرافیک 62 تومنی مدل HD6450 واسه کامپیوتر خریدم با پورت HDMI وصل کردم تلویزیون حالا 3 بعدی نشون می ده . هر وقت بخوام فیلم 3 بعدی ببینم باید کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنم.

از کجا می شه فیلم 3 بعدی با کیفیت بالا رو هارد خرید؟

زیر نویس فارسی هم که نتونستم راه بندازم.

این IR (جا موندن تصویر) تو تلویزیون من تو این 20 ساعته دیده نشده . حتما باید تصاویر break in رو بگذارم؟

8. این کاربر از mn3999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.
    مرسی از توضیحاتت

10. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

WOWWWWWWممنون از لطف و توجه دوستان.الان همه چیز رو طبق اونی که گفتین گذاشتم خداروشکر حل شده همش.فقط یه خورده حس می کنم توی یه قسمت تصویر رنگ سبز یه دست نیست.بصورت یه نوار رو به پایین روشن تره به نظرم.البته این عکس خوب نشونش نمیده
    ببخشید اگه کیفیت عکس خوب نیست
    ولی خداییش فیلتر نورش خیلی خوبه و توی نور زیاد , کم نمیاره .کنتراست و روشنایی تی وی هم خوبه
    عکس از کیفیت و زیبایی تی وی رو بزارید وقتی این 100 ساعت تموم بشه ولی به نظرم خوشکله

12. 8 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان نشون ندادن زیرنویس فارسی واسه بنده خیلی مهمه خواهشن جواب بدین هیچ راهی نداره زیرنویس رو درست کرد اگه نمی شه که اصلآ طرف خریدش نرم!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

با سلام
    قيمتهاي نماينده بانيان در مشهد :
    st30 42" 1,900,000
    st30 50" 2,380,000
    همراه كارت تخفيف و دو عدد عينك كه داخل خود كارتن هست.
    به نظر شما اساتيد مناسبه يا پايينتر ميياد؟
    كسي جايي تو مشهد سراغ نداره بدون گارانتي و ارزانتر؟
    ضمنا من ميخوام گاهي اوقات براي تنوع تصوير كامپيوترم رو تو اين تي وي بندازم وبا اينترنت كار كنم مشگلي كه نداره؟ چون تا حالا پلاسما نداشتم مي پرسم !
    دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.

15. این کاربر از smith-xy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.
    با این وضعیتی که مملکت داره و قیمت دلار داره بالا میره مطمئن باش پائین نمیاد دلار اوایل امسال 1060 تومن بود الان شده 1280 این خودش یعنی 20 درصد افزایش قیمت جنسای خارجی حالا کارشناسا میگن احتمالا قیمت دلار به مرز 2000 تومن تو ایران میرسه که باید همین تی وی رو با قیمت 3 میلیون بخری.
    مملکته داریم!؟

17. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.
    والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟
    از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
    در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
    با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
    اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...

19. 5 کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •