اگه بخوایم بین این دانشگاه ها توی رشته مکانیک سطح بندی کنیم کدومشون سطحش بالاتره به ترتیب ؟
علوم تحقیقات-شاهد-عباسپور-چمران اهواز
اگه بخوایم بین این دانشگاه ها توی رشته مکانیک سطح بندی کنیم کدومشون سطحش بالاتره به ترتیب ؟
علوم تحقیقات-شاهد-عباسپور-چمران اهواز
اقا من که شدید افسرده ام خریت کردم نشستم درصد گرفتم دیدم گند زدم
ادبیات 51
عربی درست جوابا یادم نیست ولی از 30 بالاتر نمیشه شاید 15-20
دینی 57
زبان 70
ریاضی 23
زیست 42
فیزیک 12
شیمی 25
فکر کنم امسال حتی بدترین دانشگاه ازاد پزشکی نیارم فک کنم باید بمونم سال دیگه ولی واقعا خسته شدم نمی کشم دیگه چی کار کنم ؟
از یه طرفم واقعا عشق پزشکی ام که بخاطرش دانشگاهم ول کردم دوباره کنکور دادم
سلام ...
دوست گرامی میدونید که رشته های پزشکی رتبه بسیار خوبی رو میخواد و این امر هم میسر نمیشه مگر اینکه به درستی مطالعه کنید ... چه بسا افرادی همون بار اول پزشکی دانشگاه مورد نظرشون قبول شدن ..
همچنین شما اینو هم در نظر داشته باشید همیشه افرادی به عنوان سیاهی لشکر در کنکور شرکت میکنند ... افرادی فقط میخوان مزنده کنکور بیاد دستشون و... در اصل رقابت اصلی کسی که درس خونده و میخواد کنکور بده با 30 درصد افرادی هست که توی رشته مورد نظر شرکت میکنند نه بیشتر ...
شما هم برای اینکه بتونید درست مطالعه کنید در مرحله اول باید نقطه ضعف هاتون رو مشخص کنید و اونا رو ازخودتون دور کنید مثلا شاید یکی نقطه ضعفش اینترنت باشه... مثلا داره درس میخونه ها ولی به خودش میاد میبینه توی خیال خودش داره توی اینترنت وب گردی میکنه ....
امیدوارم موفق باشید .
اگر غصه ی سال های از دست رفته رو میخوری، به این فکر کن که اگر رشته ی خودت رو ادامه داده بودی شاید زود به مدرک می رسیدی ولی بعد دانشگاه شاید یکی دو سال یا بیشتر طول می کشید تا بتونی کار گیر بیاری.
دانشجوهای اکثر رشته ها راحت وارد دانشگاه میشن ولی به سختی وارد بازارکار.
تو یکی دو سالی که بعد دانشگاه باید دنبال کار بگردی، داری قبل دانشگاه صرف میکنی تا رشته ی مورد علاقت که بازار کار بهتری هم داره رو بخونی
درضمن معلومه که الان نمیکشی. یک ماه آینده رو به استراحت و تفریح اختصاص بده.در کنارش روزی 2-3 ساعت برای تنوع درس بخون
گردش و باشگاه و مسافرت روحیه ات رو بهتر میکنه. شانس ماه رمضون بلافاصله بعد کنکور شروع شد و دست آدم برای مسافرت بسته است. میتونی بعد ماه رمضون مسافرت بری و بعد درس رو با جدیت شروع کنی.
بعدم باید سعی کنی علت درصدای کمت رو پیدا کنی.
یعنی فیزیک رو در حد 12% خونده بودی؟ یا وقت کم آوردی یا استرس باعث شد سوالا رو نتونی حل کنی؟
باید هر مشکلی بوده رفع کنی.
آزمون هم امسال حتما شرکت کن. شاید فکر میکردی به درسا مسلطی و آزمون نمیدادی که بفهمی اینطور نیست
من در طول سال آزمون شرکت نکردم ولی چون شیمی رو یکی دو دور خونده بودم فکر میکردم حتما 60یا70 میزنم. اردیبهشت سنجش که شرکت کردم دیدم نه بابا به زور 40 میزنم.
دیگه هم وقت زیادی نمونده بود تا بتونم جبرانش کنم.
اگر از اول سال آزمون داده بودم اینطوری غافلگیر نمیشدم
واقعا مرسی از حرفای خوب و دلگرم کننده![]()
راستش من از دی شروع کردم چون برنامه ام با هیچ کدوم از ازمون ها جور نبود ازمون شرکت نکردم
اره فیزیک هم در همین حد خونده بودم
ازمون که اگر بخوام سال دیگه بمونم حتما میرم و طبق برنامه اون میرم جلو
بچه هايي كه تا الان هيچ آزموني شركت نكردين و قراره براي 93 كنكور بدين؛ حتما تابستون رو در آزمون شركت كنين اگه از مهر شروع كنين به آزمون دادن آزمون اولتون درصداتون پايين مياد ( هرچقدرم كه آماده باشين ! )و اين روي بقيه آزمونهاتون تاثير ميزاره
دوستان لطف ميکنين بگيد با اين درصدا حدود رتبم تو منطقه 2 چي ميشه؟مهندسي شيمي دانشگاه تهران قبولم؟ ادب36عربي45دين80زبان65رياضي35ف يزيک36شيمي53
عزیز منظورت اینه پزشکی کار داره؟ 18 هزار پزشک عمومی بیکار رو فراموش کردی؟
پارسالم تو دفتر فنی فتوشاپ کار بودم, یه دکتر عمومی هم بود میومد کتاب سیمی میکرد, 25 26 سالش بود![]()
سلام
طبق تخمین رتبه گزینه دو رتبه حدودا شد 2500 تا 3000
دانشگاه های قبولی هم تهران نبود بهتریناش دانشگاه شیراز و اصفهان و اینا بودن
18 هزار آمار پزشكان عمومي شاغل هست. پزشكان عمومي بيكار بين 40 الي 50 هزار نفر برآورد شده.
تازه از اون 18 هزار نفر عده زياديشون پزشكان طرحي هست كه به اجبار دارن كار ميكنن نه از روي انتخاب و اختيار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)