تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 281 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام دوستان . به همه کسایی که به هدفشون رسیدن و رشته موردنظرشون قبول شدن تبریک میگم به امید موفقیت های آتی!

من و یه سری بچه های 89 به اینور پی سی, اینطور که میبینم خیلی غیرفعال شدیم, ازبس روزای مطالعه کنکور نت اومدن واسمون از شکم درد بدتر بود!!

بالاخره نتایج اومد. سال اولی که کنکوریدم بیشتر هدفم روی مهندسی ها بود درحالیکه فیزیک رو اصلا حال نمیکردم . تا اینکه از اواسط سال دوم با رشته اقتصاد آشنا شدم . برای من فیزیک گریز ... و علاقمند به مباحث جامعه شناسی و علوم سیاسی, این بهترین رشته بود و از اون وقت زوم کردم رو همین رشته . تا اینکه بالاخره نتونستیم بدلیل قوانین لایتچسپک! بومی گزینی تهران ها رو قبول شیم و اقتصاد دانشگاه شیراز رو قبول شدم. از الان باید رو دلم اقلا تا ارشدو بخونم و دکتری رو واسش برنامه داشته باشم .

کلا راه آسون نیس و از همتون التماس دعا دارم . ایشالله از این به بعد بیشتر اینجا میام . ضمنا دوستایی که دانشگاه شیراز قبولیدن هوامونو داشته باشن رفتیم اونجا باد نندازدمون از تپه پایین!

2. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان دانشگاه تهران کی ثبت نامش ؟ تو سایتش چیزی نمیبینم ؟ ( جدی از شنبه باید بریم کلاس آیا؟ )
    رشتم زبان اسپانیایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در مورد مدرک دوستان باید بگم

بعد اینکه دیپلم بگیرید یک مدرک دوبرگ میدن که یکیش گواهی دیپلم موقته برگ دیگه هم ریزنمرات سه سال دبیرستان هستش

شما باید برای گرفتن گواهی دیپلم اصل یا باید کارت پایان خدمت ببرید مدرسه تا اصل رو بدن یا اینکه از دانشگاهخ گواهی ببیرید و مدرک اصل رو تحویل بگیرید

من موقع خدمت این گواهی موقت رو گم کردم بعد پایان خدمتم رفتم هنرستان طرف اصل رو نمیداد پاشو کرده بود تو یک کفش که باید موقت رو بدی مدرسه تا اصل رو بدم بعد یکم صحبت دوستانه!!!!!!!!!!!!!!! راضی شد با یک تعهد گواهی دیپلم اصل رو بده

یک نکته هر جا ازتون دیپیم اصلی رو خواستن تا حد توان فقط کپیش رو بدید چون اگه گم بشه باید کارتون ول کنید برید الاف آموزش و پرورش بشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان دانشگاه تهران کی ثبت نامش ؟ تو سایتش چیزی نمیبینم ؟ ( جدی از شنبه باید بریم کلاس آیا؟ )
    رشتم زبان اسپانیایی
    اگه منظورت پس فرداست نه این واسه ورودی های قیله

ما فکر کنم تا یکی دوهفته بعد مهر هم همینجوری الافیم

6. این کاربر از hande13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حتما باید دادگستری بریم ؟ این دفتر اسناد رسمی ها نمیتونن کارمونو راه بندازن ؟

این مدارکی که میدن بهتون همه موقت هست ! ... ازش 2 تا کپی بگیر کافیه ! ... چرا داری انقدر قضیه رو رسمی میکنی ؟ ! .... + اون تایید پستی نشون میده که مدارک اصلی از طرف آموزش و پرورش فرستاده خواهد شد ! ... ( مدارک اصلی رو بهت نمیدن ... ) ....

8. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این پیج فیس بوک علموصو تا الان داشتم میخوندم. الان تموم شد. اولاش همه بنی اسرائیلی بود(گیر دادن به لباس و اینا که گفتم به ما چه) ولی آخراش دیگه از استاد و رئیس و در و دیوار ایراد بود. کاش یکی همین امروز و فردا تو خیابون مالک اشتر بیاد شکممو سفره کنه که پام به اونجا نرسه.
    چه امیدی داشتم به دانشگاه. من فکر میکردم صنعتی اصفهان بده. اینجا که همه دارن از در و دیوارشم مینالن.
    امروز رفتم محله رو شیرینی دادم. فردا میرم خرما پخش میکنم.
    اصن داغونما. داغون. له له.
    از بچه هاشم بد میگم بدبختی. میگن جواب سلامتم نمیدن. با این اوصاف فک کنم اونجا سوژه شم. من کامپیوتر نرم افزار هیچی بلد نیستم گفتم بچه های دانشگاه یادم میدن. اینی که من خوندم و شنیدم احتمالا روم نشه برم اون تو.
    من راجع به همه دانشگاهای شاخ قبل انتخاب رشته از کسایی که توشون درس خوندن تحقیق کردم. فقط علموصی به تورم نخورد. بقیه هم ازش بد نگفتن. وگرنه میرفتم خواجه نصیر.
    گفتم امکانات ورزشیش از همه دانشگاها بهتره دوباره بدنسازیو فوتبالو شروع میکنم که از اونم بد میگن بدبختی. گفتم فضای سبز و ایناش خوبه و دانشگاه بزرگه. اونم حتما یه ایرادی از توش در میاد.
    له له ام... له له
    خدا کنه حداقل مسجدش خوب باشه. از اون دیگه چیزی نشنیدم.
    من کنکور فیزیکمو(مه قلم چی 70 میزدم) زدم 55. اگه اونو مثه همیشه میزدم الان تو این برزخ گرفتار نبودم و عمران تهرانو میوردم. بدبختی ادبیاتمم از همیشه 10 درصد پایین تر زدم. همه چی دس به دس هم داد.
    کلا ذهنیتم از دانشگاه پوکید.
    صنعتی اصفهان جلوش بهشته.
    هم سربازی دیگه معافیتم پرید هم رسیدم به خان علموص. همشم در بد ترین زمان رخ داد.
    از عرش با مخ خوردم رو فرش.
    من اصلا با حرفت موافق نیستم . من برای انتخاب رشته رفتم دم دانشگاه از کسی که تو دانشکده کامپیوتر بود همه این چیزا رو پرسیدم . گفتش جوش یکم .... هست ولی اگر توجه نکنی بهترین دانشگاهه . چرا ناراحتی من اگر علموص قبول نمیشدم میرفتم شهید بهشتی اینجوری میشدم . خودتو بزن به بیخیالی همه چی خوبه . اتفاقا من شنیدم همدانشکده ای ها خیلی خیلی باحالن ! تو از کجا اینارو شنیدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والا من که پارسال بردم دادگستری.خود مدرسه گفت.2تا مهر متفاوت و تقریبا برجسته میزنن.یکیش رو روی صفحه میزنن و یکیش رو چپکی میزنن!

یکیش قرمز بود مهرش اون یکی رو یادم نیست.شایدم اسناد رسمی اینکارو بکنه خبر ندارم
    اسناد رسمی هم همین کارو میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترو خدا کمک کنید

من امسال کنکور سراسری دادم و سر یه اشتباه حقوق کاشان قبول شدم.حالا میخوام برم علوم سیاسی تهران . من علوم سیاسی تهران رو تو فرم انتخاب رشته پایین تر زدم.
    چطوریاس؟ باید از بهمن برم ؟ ترم یک رو همین حقوق برم ؟

کمک کنید
    دوست عزیز بذارید اول کارنامه نهایی بیاد اگر اون رو قبول میشدید اونوقت باید برید سازمان سنجش درخواست بدید فکر کنم

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

سلام.

بابا کسی نیس اینجا کمک کنه؟؟ من هرچی میرم سایت صنعتی اصفهان هیچی برای ثبت نام پیدا نمی کنم. خودش گفته از طریق سامانه گلستان پیش ثبت نام کنید- خوابگاه درخواست بدبد. سایت گند و........................................... تلفنهاشم که جواب نمی دن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من از مدرسه امروز مدارک برای ثبت نام رو گرفتم و فقط یک مرحله دیگه مونده
    سوالم اینه که این مدرکی که سازمان سنجش نوشته دقیقا چی هست و از کجا باید بگیرم ؟ همون معافیت تحصیلی هست یا یه چیز دیگه است این ؟
    6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه به يكي از بند هاي مندرج در صفحه 33 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند(براي برادران).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •