ممنون از شما اما من حدود 7-8 ماه پیش از نورتون استفاده میکردم و این مشکلات رو داشت شاید الان برطرف شده باشه
در کل در خوب بود شرکت Symantec و محصولاتش و همچنین کاربراش شکی نیست![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
ممنون از شما اما من حدود 7-8 ماه پیش از نورتون استفاده میکردم و این مشکلات رو داشت شاید الان برطرف شده باشه
در کل در خوب بود شرکت Symantec و محصولاتش و همچنین کاربراش شکی نیست![]()
در اینکه نورتون الان یکی از سبک ترین آنتی ویروسهاست که اصلا شک نکنید! حتی به نظر من از ناد هم سبکتره!!
ولی من الان چند روزی هست که روی یکی از سیسمهام کسپراسکی 2014 نصب کردم و باید بگم تبریک! سرعتش واقعا عالی شده و تاثیری رو سیستم من که نداشت.
:My Favorite Internet Security Is
COMODO
حالا چرا این رنگی نوشتی؟
Eset هم کمپانی خوبی هستش.
دوستان نظرتون راجع به محصولات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ قول مقابله با Zero Dayها و کلی ادعا راجع به امنیت نقلوانتقال الکترونیکی پول.
سلام
پدرام جان 360 را چگونه یافتی؟
در کنار فایروال کومودو مشکلی ایجاد نکرد؟
5 Process در حال اجرا به صورت همزمان و قریب به 30 مگابایت مصرف حافظه در حالت بیکاری!
فایروال که چیزی من توش ندیدم یعنی فکر نمکینم فایروال داشته باشه اما برای اینترنت حفاظت هایی داشت مثل وب پروتکشن و...
از نظر ویروس کشی خوب بود و ویروس شناسایی فوقعلاده ای داشت ولی من از یک چیزش بدم امد خوب این یک موتورش بیت هست ولی یک ویروس خراب کار میامد بیت بعد از 2 روز میشناخت میدیدم این بعد از یک هفته هنوز اون یک ویروس رو نمیشناسه
اپدیت هاش هم بسیار سنگین بودن
ولی انتی سبکی بود و کلا خوب بود ولی به کمودو نمیرسید تنها برتری شدیدی که نسبت به کمودو داشت این بود که به کرک ها گیر نمیداد
سلام
منم که تستش کردم میدیدم که موتور بیت دیفندر حتی تا 3 تا 4 روز آپدیت نمیشد که این برای بیت دیفندر که روزی 20 30 مگ آپدیت داره عجیب بود
ولی کلود خوبی داشت
فایروال ندارهفایروال که چیزی من توش ندیدم یعنی فکر نمکینم فایروال داشته باشه اما برای اینترنت حفاظت هایی داشت مثل وب پروتکشن و...
Last edited by jolan57; 12-08-2013 at 03:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)