تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 405 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من در خرید پکیج به مشکل برخوردم واحد ما طبقه همکف و 90 متره و گرمایش از کف کار کردیم و محل پکیج هم تو آشپزخانه در نظر گرفته شده.
    منتهی دو اتاق خواب به اضافه حمام و سرویس بهداشتی حدود 1.5 متر از پذیرایی و آشپزخانه بلندتره. 7 تا پله حدودا خورده. من قصد داشتم بوتان اپتیما بخرم ولی مجری ما توصیه کرده پکیجی بخریم که پمپ قوی داشته باشه و فروشندگان پکیج مدعی هستن که ما برای اینکار باید حتما پکیج خارجی بخریم.
    لطفا بفرمایید چه مدل پکیجی بخریم و اگر الزام به خرید خارجی هست کدوم مارک خدمات پس از فروش بهتری داره .
    ممنون.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من در خرید پکیج به مشکل برخوردم واحد ما طبقه همکف و 90 متره و گرمایش از کف کار کردیم و محل پکیج هم تو آشپزخانه در نظر گرفته شده.
    منتهی دو اتاق خواب به اضافه حمام و سرویس بهداشتی حدود 1.5 متر از پذیرایی و آشپزخانه بلندتره. 7 تا پله حدودا خورده. من قصد داشتم بوتان اپتیما بخرم ولی مجری ما توصیه کرده پکیجی بخریم که پمپ قوی داشته باشه و فروشندگان پکیج مدعی هستن که ما برای اینکار باید حتما پکیج خارجی بخریم.
    لطفا بفرمایید چه مدل پکیجی بخریم و اگر الزام به خرید خارجی هست کدوم مارک خدمات پس از فروش بهتری داره .
    ممنون.
    سلام چون توی واحد نصب هست اگر محل نصب بصورتی که بتونه هوا رو از بیرون تامین کنه بهتره که پکیچ فن دار بگیری. پکیج بنسر پرو مال بوتانه البته برای گرمایش بیشتر از این مساحت شما هست. ولی بسیار پکیچ قوی هست اگر فن دار بخوای 30 هزار و اگر غیر فن دار بخوای 28 هزار هست 28 هزارش حدود 2 میلیون باید باشه. ولی نیازی به خارجی خریدن نیست. هرچند که این بنسر پرو هم می گن که ایتالیاییه. البته دوستان حرفه ای تو این سایت هستن که شاید بعدا بهتر شمارو راهنمایی کنن. بحث ارتفاع 1.5 متر هم انقدر چیز مهمی نیست.

3. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون.
    سلام چون توی واحد نصب هست اگر محل نصب بصورتی که بتونه هوا رو از بیرون تامین کنه بهتره که پکیچ فن دار بگیری. پکیج بنسر پرو مال بوتانه البته برای گرمایش بیشتر از این مساحت شما هست. ولی بسیار پکیچ قوی هست اگر فن دار بخوای 30 هزار و اگر غیر فن دار بخوای 28 هزار هست 28 هزارش حدود 2 میلیون باید باشه. ولی نیازی به خارجی خریدن نیست. هرچند که این بنسر پرو هم می گن که ایتالیاییه. البته دوستان حرفه ای تو این سایت هستن که شاید بعدا بهتر شمارو راهنمایی کنن. بحث ارتفاع 1.5 متر هم انقدر چیز مهمی نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام يك سوال از مدير تاپيك داشتم
    براي يك اپارتمان 230 متري يك پكيج خوب معرفي كنيد كه واقعا عالي باشه. از دست اين پكيج اخگر پوست انداختيم به اندازه خودش خرجش كرديم تا الان
    قيمتش هم اگه مي دونيد حدودي بفرماييد و پشتيبانيش هم قوي باشه

خيلي ممنون مي شششششششششم
    به نظر من پکیج بنسر پرو بگیر بوتان داره و 28 هزار و 30 هزار داره 28 هزارش فن داره و حدود 2 میلیون باید باشه. بنظر من تو این پکیجایی ایرانی جزو خیلی خوباست بقیه پکیجهای بوتان به این خوبی نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    واحد من 80 متر هستش و پیمانکار برداشته خودسر پکیج بوتان مدل کالدا 24000 نصب کرده ... حالا موندم چیکار کنم آیا عوضش کنم ..نکنم .. راستی خودشم زنجان زندگی میکنیم که فصل زمستون هواش خیلی سرد میشه آیا این پکیج مناسبه؟ رادیاتور هم دوست دارم پره ای نصب کنم که فکر کنم به نظر شما همون بوتان خوب باشه درسته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    این مدل پکیج رو اشنا نیستم بهش ولی رادیاتور ایران رادیاتور خیلی خوبه ولی مدل ایران رادیاتور نوین رو کار نکردم نمی دونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من مشخصات این مدلی که شما گفتید رو در سایت بوتان چک کردم ظاهرا پمپش تفاوتی با مدلهای دیگه نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من مشخصات این مدلی که شما گفتید رو در سایت بوتان چک کردم ظاهرا پمپش تفاوتی با مدلهای دیگه نداره
    سلام دوست عزیز
    من در مورد بوتان نمیدونم چه پمپی هست روی پکیج هاش
    معمولا اکثر پکیج ها هد پمپ پکیج های 24000 =5 متر ارتفاع هست
    و هد پمپ 28000 = 7 متر ارتفاع
    به همین دلیل شما پکیج 28000 با هد پمپ 7 متر بخری خوبه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    توسایت بوتان دیدم برای پکیج بنسرپرو 28000 و 30000 هد پمپ زده 5 متر شاید برای همین به شما گفتند پکیج خارجی بخرید که 28000 شون هد 7 متر دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام به دنبال خرید پکیج هستم. با خوندن فرمایشات دوستان تو این سایت متوجه شدم که تقریبا همه مارکهای پکیج بالاخره یه مشکلی پیدا میکنند!!! واقعا نمیشه یه مارکی رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه!!
    1- ساختمان ما 3 طبقه هستش من هم طبقه دوم ( قائمشهر مازندران) هستم متراژ خونه 90 متر.سازنده ملک هم جای پکیج رو توی تراس سر پوشیده گذاشته. بینی و بین الهی اگه بی خیال پکیج بشم و یه آبگرمکن گازی ایستاده بخرم بزارم تو تراس و بخاری گازی برای گرمایش خونه بگیرم. بهتر نیست ؟؟!!!

2- اگه نه!! پکیج چه مارکی بگیرم که کمترین اذیت کردنو داشته باشه؟؟؟!!! (قبلا تو خونه ای بودم که اخگر داشت. تو زمستون ، داخل حموم، یهو آب سرد میشد ..... هر چی باهش ور میرفتی آبو گرم نمیکرد ..خدا ، چه داستانی بود؟!!)
    ممنون از لطف شما

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به دنبال خرید پکیج هستم. با خوندن فرمایشات دوستان تو این سایت متوجه شدم که تقریبا همه مارکهای پکیج بالاخره یه مشکلی پیدا میکنند!!! واقعا نمیشه یه مارکی رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه!!
    1- ساختمان ما 3 طبقه هستش من هم طبقه دوم ( قائمشهر مازندران) هستم متراژ خونه 90 متر.سازنده ملک هم جای پکیج رو توی تراس سر پوشیده گذاشته. بینی و بین الهی اگه بی خیال پکیج بشم و یه آبگرمکن گازی ایستاده بخرم بزارم تو تراس و بخاری گازی برای گرمایش خونه بگیرم. بهتر نیست ؟؟!!!

2- اگه نه!! پکیج چه مارکی بگیرم که کمترین اذیت کردنو داشته باشه؟؟؟!!! (قبلا تو خونه ای بودم که اخگر داشت. تو زمستون ، داخل حموم، یهو آب سرد میشد ..... هر چی باهش ور میرفتی آبو گرم نمیکرد ..خدا ، چه داستانی بود؟!!)
    ممنون از لطف شما
    سلام دوست عزیز
    پکیج بزار خیلی بهتر از بخاری از نظر امنیت و سالم بودن هوا که اکسیژنش سوخته نمیشه
    فقط توی تراس باید اطاقک براش درست کنی و لوله هایی که به زیر پکیج متصل میشود را عایق کن
    پکیج خوب بگیر مثل ایمر ، آریستون ، فرولی ، سونیه دوال ، والترو ، وایلانت و مارک های خوب دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •