من شنبه ثبت نام کردم الانم وضعیتم رو زده ارسال نامه رانژه کی وصل میشه معمولا این نوین ؟
من شنبه ثبت نام کردم الانم وضعیتم رو زده ارسال نامه رانژه کی وصل میشه معمولا این نوین ؟
خواهش می کنم. قبول دارم که خیلی از مشکلات به خاطر شرکت ها نیست و از طرف زیرساخت ولی اونم باز مشکل شرکت هاست از نظر من. منه یوزر معمولی که نمی تونم به زیرساخت فشار بیارم. شرکت ها باید با پیگیری بیش از حد مشکلات رو حتی اگه از طرف خودشون نیست حل کنن. مثالی می زنم: وثتی شما پرتقال می خری گندیده باشه و کیفیت لازم رو نداشته باشه می ری به کسی که ازش پرتقال خریدی شکایت می کنی یا به کشاورزی که پرتقال رو عمل اوورده؟! این رها کردن شرکت زیر ساخت و فشار نیووردن بهش باعث شده به یه شرکت بی در و پیکر تبدیل بشه که هر کاری دلش می خواد داره می کنه راحت.
من قم هستم عزیز. متاسفانه خیلی مشکلات کم بود یکی یکی هم اضافه می شه! من الان ۵ روزه از ساعت ۱۱ صبح تا 8 شب تقریبا پینگ تایمم با داخل می ره بالای 300! جواب های وبی ها هم اینه که حل می شه! ولی هر روز دقیقا این داستان تکرار می شه. سرعت هم حتی می رسه به 30 کیلوبایت. فقطم مختص به کاربران های وب توی استان قم هست این داستان. مشکلات گیت وی با خارج از کشور کم بود اینم روش اضافه شد! پینگ تایم ۴.۲.۲.۴ من در این ۵ روزه حتی به 1000 هم رسیده!
Last edited by Aryaeiboy; 16-07-2013 at 09:50.
واسه من که 3 روز شد.![]()
اون موقع که من خودم گرفتم سر یه اشتباه بچگونه 16 روز طول کشید تا وصل کنن
ولی برای دوستم 1 روز شد![]()
چه اشتباهی ؟
من همه مدارک رو هم فرستادم و الان دیگه توی روز سوم پس از ثبت نام هستم![]()
دوست من توی این کشور هر کاری رو باید پیگری کنی وگرنه سرنوشتش معلوم نیست! شما زنگ بزنی پیگیری کنی بیشتر از 3 روز نمی شه.
چون 2 تا من تلفن دارم تو فرمی که داده بود هر 2 تا رو داده بودم
واونا هم از شانس من اونی رو که نباید ثبت میکردن ثبت کردن
خلاصه چندین و چند بار بهشون زنگ زدم که بابا!! اون خط من که شما ثبت کردین خودش ADSL داره باید خط رو عوض کنین، حدود 4 بار بهشون زنگ زدم آخرش عوض کردن![]()
منم دو تا خط داده بودم یکی برای تماس یکی برای رانژه الان زنگ زدم فک کنم واسه منم گند زدن دختره هل شده بودیه بار گفت 2780 یه بار گفت 7280
گفتم عزیزم همون 7280 هست گفت آره آره
![]()
سلام
براي من يكشنبه ثبت نام كردم سه شنبه وصل شد تازه دوشنبه هم تعطيل رسمي بود !!
كلا اينترنت تمام pap ها تو مازندران وضعيت به نسبت بهتري از استان هاي ديگه دارن و اين بابت اولين باره تو زندگي شانس آورديم![]()
سرعت باز به شدت افت کرده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)