تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 475 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز خودم میدونم نقشه ها با فرمت اتوکد هستن اما شما دیگه رو تبلت های اندرویدی نمیتونید کاره خاصی روش بکنید !

قبل اینکه با اتوکد نقشه بکشین باید رو کاغذ طراحیش کنین دیگه ؟ خوب این تبلت ها خیلی کمک میکنه تو طراخی واقعا میشه کارهای خیلی ظریف باهاش انجام داد حتی طراحی چهره انسان با ریزه کاری هاش !

این تبلت ها درسته سیستم عامل خاصی نداره اما ویدیو و اهنگ و عکس و کتاب الکترونیکی و فرمت های دیگه رو به راحتی اجرا میکنه !
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 08:11.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینا چیه معرفی کردی

تو بازار ایران اگه پیدا بشن که 7 میلیون قیمتشه دومی هم بدردم نمیخوره
    این اندروید اتوکد آخه یعنی به درد نمیخوره رو هواوی نصبش کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اینا چیه معرفی کردی

تو بازار ایران اگه پیدا بشن که 7 میلیون قیمتشه دومی هم بدردم نمیخوره
    این اندروید اتوکد آخه یعنی به درد نمیخوره رو هواوی نصبش کنم؟
    دومی کی گفته به درد نمیخوره ؟ نمایندگیش شرکت هپیران هست تو ایران که محصولات شرکت wacom رو میاره باید از اونا سوال کنی !.

نه عزیز کاره برزگی نمیشه باهاش انجام داد ! آخه شما با 10 مگابایت برنامه چه کاره خاصی میتونی انجام بدی ؟

اخر ما نفهمیدیم شما میخوای رو تبلت نقشه بکشی یا ببینی ؟

4. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دمت گرم چقد زود ردیف میکنی جوابارو

آهان فهمیدم اون که بلت نیست . لوازم جانبیه دیگه. برای طراحی
    یعنی تو این دنیای بزرگ یه دستگاهی شبیه تبلت پیدا نمیشه ما نقشه هامونو توش به مشتری نشون بدیم؟؟
    دوست عزیز برای طراحی و نقاشی سرچ کنین توی گوگل و یوتیوب چیزهایی میبینی که واقعا به قدرت تبلتها پی مببری
    توی یوتیوب اینو سرچ کنین و ببینین با قلم و تبلت به چه ظرافتی میشه نقاشی کشید و طراحی کرد
    Paint with capacitive stylus DAGi P602

برای نقشه های اتوکد هم چند نرمافزار هست که خیلی راحت میشه باهاش کار کرد روی اندروید هم برای مشاهده و هم ویرایش و ترسیم پس از این لحاظ اصلا مشکلی نیست(نمیدونم واقعا این استدلال که 10مگابایت نمیتونه کاری انجام بده یعنی چی)

فقط اینو در نظر داشته باشین برای طراحی رزولیشن صفحه هرچی بالاتر باشه بهتر هست و خط ها و نوشته بهتر دیده میشن بخصوص توی زوم کردن
    Last edited by havzhini; 24-05-2013 at 10:04.

6. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز برای طراحی و نقاشی سرچ کنین توی گوگل و یوتیوب چیزهایی میبینی که واقعا به قدرت تبلتها پی مببری
    توی یوتیوب اینو سرچ کنین و ببینین با قلم و تبلت به چه ظرافتی میشه نقاشی کشید و طراحی کرد
    Paint with capacitive stylus DAGi P602

برای نقشه های اتوکد هم چند نرمافزار هست که خیلی راحت میشه باهاش کار کرد روی اندروید هم برای مشاهده و هم ویرایش و ترسیم پس از این لحاظ اصلا مشکلی نیست(نمیدونم واقعا این استدلال که 10مگابایت نمیتونه کاری انجام بده یعنی چی)

فقط اینو در نظر داشته باشین برای طراحی رزولیشن صفحه هرچی بالاتر باشه بهتر هست و خط ها و نوشته بهتر دیده میشن بخصوص توی زوم کردن

عزیز شما داری قلم معرفی میکنی من دارم تبلت معرفی میکنم (این قلمی که میگی اصلا نمیتونه کار اون قلم اون تبلت رو که معرفی کردم رو انجام بده ! ) ! دوست عزیز یعنی شما داری میگی نرم افزار های اندرویدی همون کار autocad کامپیوتر رو انجام میدن !! . من یه چیزی میدونم که میگم با این 10 مگابایت نمیشه کاری کرد , اصلا تو تبلت های اندرویدی نمیشه همچین کاری کرد و نقشه ساختمانی کشید خیلی فضایی فکر میکنی شما ! والا من چند تا برنامه ندیدم !!
    من به دوست عزیزمون تبلت مخصوص طراحی معرفی کردم این قلمی که معرفی کردی شما فقط برای صفحه لمسی های خازنی هست و طراحی هاشم دیدم که میگم با اون تبلت مخصوص طراحی خیلی طبیعی میشه طراحی کرد !

در آخر میخوام بدونم شما باهاش نقشه کشیدید که میگید خیلی راحته ! اصلا شما نرم افزار کامپیوتری autocad رو دیدین که نظر میدین و منو مسخره میکنی که میگم این 10 مگابایت کاری نمیکنه ؟

اصلا حرفاتون منطقی نیس و غیر مستقیم دارید میگید نرم افزار 10 مگابایتی اندروید همون کار نرم افزار 6 گیگابایتی سنگین autocad کامپیوتر رو انجام میده نگید این چیزارو مسخرتون میکنند !!!!!!! اخه ابزار ها و option های نسخه کامپیوتر , طرح های گرافیکی نقشه ها ی نرم افزار کامپیوتر ,, همشون تو نرم افزار اندرویدی هستند ؟ یعنی تو اندروید میشه برنامه نویسی کرد ؟ واقعا من تحت تاثیر حرفاتون قرار گرفتم !!

وقتی شما دارید میگید با یه قلم ساده میشه رو همین تبلت اندرویدی همون طراحی رو کرد که رو تبلت wacom معرفی کردم !!! واقعا من به همه چیز شما شک میکنم !

ببخشید شاید من چرت میگم !!! از شما هم عذر میخوام اما واقعا متاسف شدم که باید بیام هر روز جواب انتقاد شما رو بدم ! چون واقعا حرفاتون بی پایه و اساس هست و وقتی اطلاعاتی ندارید خیلی بیش از حد دربارش نظر میدید !

8. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مرسی دوست عزیزم.با قیمت 1 میلیون همه جا تو بازار ها هست.به خصوص من که الان تبریزم زیاد میبینم.
    وقتی با گلکسی تب2 ده اینچ مقایسه میکنم (تو سایت دیجی کالا) نتیجه های نسبتا براری داره.مثل کیفیت LCD و CPU . نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

cpu این تبلت از چیپست qualcomm snapdragon 1.5 gh dual core استفاده میکنه , رم این تبلت یک gb ddr3 با فرکانس 1333 هست صفحه نمایشش چنگی به دل نمیزنه و عین galaxy note 10 هست با 149 پیکسل در هر اینچ , سیم کارت خوره و از سیم کارت 3g پشتیبانی میکنه که فقط برای

اینترنت کاربرد داره , این تبلت از باتری 7300 mili amper استفاده میکنه که رضایت بخشه و راحت تا 10 ساعت جوابگو هست , فقط تنها عیبش پردازنده گرافیکی معمولیش هست (adreno 220) که برای این تبلت کمه با این قیمتش ! , این تبلت دارای یک دوربین عقب 8 مگاپیکسلی با dual led flash و یک

دوربین جلو (وبکم) 1.3 هستش. , میتونید رام غیر رسمی (jeally bean ) نصب کنید روش مشکلی نداره از این جهت ! شاید هم اصلا خودش به اندروید ice cream اپدیت شه یا jeally bean با رام رسمی خودش , عزیز هیچ تبلت اندرویدی پورت مستقیم usb نداره همه با تبدیل وصل میشن به پورت usb و راحت با یه تبدیل میشه حافظه های جانبی اکسترنال بهش وصل کرد .

اصلا هم من جایی پیدا نکردم تو فروشگاه های اینترتی این تبلتو ! , یک قلم مجزا اختصاصی هم این تبلت داره که باید جدا بخریش .

دوست عزیز اگه این تبلت رو با قیمت 1 میلیون پیدا کردین بخرین و اگرنه اصلا نمیارزه ! چون با 1.350 میشه هواوی مدیاپد 10 گرفت !
    مرسی دوست عزیزم.با قیمت 1 میلیون همه جا تو بازار ها هست.به خصوص من که الان تبریزم زیاد میبینم.
    وقتی با گلکسی تب2 ده اینچ مقایسه میکنم (تو سایت دیجی کالا) نتیجه های نسبتا براری داره.مثل کیفیت LCD و CPU . نظر شما چیه؟

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من onda v812 و onda v813 رو با هم مقایسه کردم به جز باتری و صفحه نمایش فکر نمیکنم چیزیشون با هم فرق کنه؟
    ویدیو از 812 زیاد بود که با ایپد مینی هم مقایسه کرده بودن ولی از 813 کم پیدا شد (فکر کنم به خاطر جدید بودنش؟)
    از 813 یه مدل هست دیگه؟ورژن دیگه ای که نداره؟
    از دوستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد 813 داره که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم به اشتراک بزاره
    از سایت های خارجی پرسیدم گفتن 813 یه مدل بالا تر 812 هست و به جز باتری 5000 و عرض 8 میلی به چیز دیگه ای اشاره نکردن
    این که تبلت دکمه سخت افزاری نداشته باشه چقدر بده؟(قبلا تبلت داشتم ولی به شخصه از دکمه صدا استفاده نمی کردم ولی ظاهرا بودنش مهمه؟برای تعویض رام و غیره )

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

شما اگه خیلی اطلاعات کاملی دارید یکم واسه ما و بقیه هم درباره تبلت های Wacom به اشتراک بگذارید همه استفاده کنن ! متاسفم واستون یعنی من احمقم بیام اطلاعات غلط بدم به دوستانمون , خیلی واسه من جالبه تو سایت رسمی شرکت Wacom نوشته تبلته اینا بعد شما دارید میگید اینا
    دستگاه های طراحی هستن !!! من نمیدونم چی بگم بگذاریم بقیه نظر بدن !!!!

من اینجا روضه میخوندم شما نخوندی روضه منو ؟ !!!! انگار باید 100 بار توضیح بدم تا شما قانع شی این تبلته و بیشتر فرمت های صوتی تصویری هم توش قابل اجراست ! option های زیادی هم داره منو داره ,,

خیلی واسم جالبه شما دارید میگید نرم افزار اندرویدی همون عملکرد نرم افزار کامپیوتری رو داره , اینم بگذارید بقیه دربارش نظر بدن !!! من اصلا ادعا نداشتم ! هیچ وقت هم ندارم فقط دارم به هم وطنام یه کمک کوچیکی میکنم عین شما نیستم که بیام بگم من فلان مدرک رو دارم و 1000 برابر شما اطلاعات

دارم ,,, خوب دوست عزیز اگه اینطوره چرا اطلاعات غلط میدید اینجا !

هر جور توهینی هم خواستید به من میکنید منم هیچی نمیگم چون تو شخصیتم بی احترامی تعریف نشده !!
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 16:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من بگیر این تبلتو چون با قیمت 1 تومن بهترینه با اون دوربینش و dual led flash !! از نطر صفحه نمایش هیچ فرقی نمیکنه با galaxy tab 2 10 inch اما از نظر سخت افزاری تبلت htc سرتره ازش , چون پردارندش با فرکانس 1.5 گیگاهرتز هست ! , gpu adreno 220 در تمام بنچمارکها عملکرد بهتری نسبت به gpu power vr sgx 540 سامسونگ داشته , پس شک نکن htc jet stream قدرتمند تره .

موفق باشید.
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 17:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •