تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 235 از 461 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت S a r a 2 7 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سارا جان ورود شمارو خوش آمد میگم

اگه بگین چه رشته ای هستین،دوستان بهتر کمکتون میکنن

درمورد راهنمایی برای کتب کمک آموزشی هم به اینجا سر بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رشتتون رو نگفتی!ریاضی یه کم حساب دیفرانسیل تغییر داشته باقی همونه برای دین و زندگی هم متن کتاب درسی آیات و روایات!و هر کتابی که تست دین و زندگی رو داشته باشه همون خوبه!به نظر من.شرط فقط تسلط در مفاهیم هست.
    ایولا به نازم به ارادت!
    نگفتی چه رشته ای؟
    به نظر من توضیحات زیاد واسه ایات لازم نیست! همین که بفهمی نکته این ایه چیه کافیه! مثلا فلان ایه اشاره داره به اخلاص و فلان ایه اشاره داره تبدیل شدن سیات به حسنات
    پشنهات من اینه که به جز تست های کنکور و سنجش سال های قبل هیچ تستی دیگه ایکار نکنی چون معارف به تست زدن زیاد نیاز نداره!وقتی یک درس رو خوندی از رو تست های کنکور تست مربوط به درست رو پیدا کن و ببین کدام ایات درس با هم قرابت دارند
    من همگامان رو دارم ولی من فقط از دست های سراسری و سنجش مربوط به هر درس و تست های کنکور های سال قبل آخر کتاب و نکته اصلی هر ایه رو می خونم
    به نظر الکی همگامان اومده کتاب رو کپی پیست کرده
    ممنون از همگــــــــی ،
    آخ آخ ببخشید ؛ رشتـــه ام ! ! ! حواس نمونده برام . من ریاضی بودم و همینو کنکور میدم .

urchin7 و نادر1368 عزیز حرفتون درست که کتاب شرط ِ و باید مسلط بود . امـــا اینو قبول کنین که من دیگه وقت آنچنان ندارم . بیشتر تمرکزمم هم فعلا رو اختصاصی هاست . این تست های معتبر و کنکور های سال قبل در واقع یه جور میانبر شانسی ِ ! ! ! یه جورایی نکات مهم تر و مورد توجه طراحان رو میخوام مارک کنم ، دیگه نمیتونم همه مطالب رو با یک دقت و توجه بخونم ، حداقل تا زمانی که به یک آمادگی نسبی رسیده باشم تو همه دروس !

alone one ممنون بابت لینک . حقیقتش تا الان به همگامان فکر نکرده بودم . . .

من خودم گاج خوندم برا دینی ولی توصیه اش نمیکنم [ البته ویرایش جدیدش رو نمیدونم ] برا همین پرسیدم کدوم کتاب . . . راستی کسی از دینی خیلی سبز خبری داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گاج خاکستری خوندی؟ من خودم گاج سفید دارم ولی میگن خاکستریه بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خودم گاج خوندم برا دینی ولی توصیه اش نمیکنم [ البته ویرایش جدیدش رو نمیدونم ] برا همین پرسیدم کدوم کتاب . . . راستی کسی از دینی خیلی سبز خبری داره ؟
    سلام.من کنکوری نیستم وامسال قبول شدم تو رشته و دانشگاه مورد علاقم..من معارف خیلی سبز رو خوندنم.معارف رو هم فکر کنم 78 درصد زدم.
    کتاب خیلی عالی ایه.
    البته گاج سبز معارف رو هم داشتم.آنچنان فرقی ندارن تو درسنامه هرچند بازم خیلی سبز یکم بهتره.تست ها هم تستای خیلی سبز نسبت بهش بهتره.
    موفق باشید.ایشالا تو رشته ی مورد نظرتون قبول شید

4. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی چطور دقیقا ؟ من متوجه منظورتون نشدم

من بزرگسال هستما

اگر طبق نظام پارسال باشید
    مشکلی نیست یعنی اگر یک رو پاس نکرده باشید میتنید دو رو امتحان بدید حتی اگر اونیکی را نمره نیاورده باشید ....

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدین سوالای منو دیگه :
    دوستان من اگه بخوام تو ریاضی حدود 30 40 درصد بزنم باید چه موضوع هایی رو بخونم که کمتر از این نزنم ؟ یعنی نمیخوام تموم موضوعات رو بخونم . بلکه میخوام یه سری موضوعات رو فقط روش کار کنم که بتونم حدود 40 درصد بزنم . ممنون !

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جبرانی اسفند کی شروع میشه:(
    واسه هندسه ش رو میدونین؟
    امتحانات از اول اسفند با درس معارف شروع میشه که کشوری هس
    هندسه ام چون امتحان داخلیه بستگی به مدرستون داره که کی بندازه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ســـــلام به همگی

من ســـارا دانشجوی پیام نورم . این ترم رو مرخصی میگیرم تا بخونم برا کنکور ، دلایلش بماند . . .

یعنی تازه میخوام شروع کنم ؛ 1 سئوال مهم دارم : چقدر کتاب ها تغییر داشته نسبت به سال قبل ؟ از کجا میتونم این تغییرات رو گیر بیارم ؟
    راستی برا دین و زندگی : کتاب تست درست و حسابی ، کدوم یکی از انتشارات بهتره بنظرتون ؟

ممنون میشم اگه جوابمو بدین .
    همگی موفق باشین
    ممنون از همگــــــــی ،
    آخ آخ ببخشید ؛ رشتـــه ام ! ! ! حواس نمونده برام . من ریاضی بودم و همینو کنکور میدم .

urchin7 و نادر1368 عزیز حرفتون درست که کتاب شرط ِ و باید مسلط بود . امـــا اینو قبول کنین که من دیگه وقت آنچنان ندارم . بیشتر تمرکزمم هم فعلا رو اختصاصی هاست . این تست های معتبر و کنکور های سال قبل در واقع یه جور میانبر شانسی ِ ! ! ! یه جورایی نکات مهم تر و مورد توجه طراحان رو میخوام مارک کنم ، دیگه نمیتونم همه مطالب رو با یک دقت و توجه بخونم ، حداقل تا زمانی که به یک آمادگی نسبی رسیده باشم تو همه دروس !

alone one ممنون بابت لینک . حقیقتش تا الان به همگامان فکر نکرده بودم . . .

امیدوارم کنکور 91 موفق باشین و به رشته و دانشگاه مورد نظرتون برسین
    بجز حسابان و یکمم دیفرانسیل و انتگرال (ریاضی2 رو مطمئن نبودم که بگم) بقیه کتابا تغییری نداشتن،میتونین از همون منابع قبلیتون استفاده کنینن
    تو دیفرانسیلم تغییرات آنچنان زیاد نبوده
    واس معارفم باید بگم من همگامان الان دارم،گاج سفیدم قبلا داشتم،گاج خاکستری جدید هم اتفاقا دیروز دیدم و 10 دقیقه قشنگ ببرسیش کردم
    واقعا یه فرق خیلی تابلو که بگیم مثلا کتاب A بهتره وجود نداره،اصلا دین و زندگی ماهیت به ناشرا همچین اجازه ایرو نمیده
    هرکدوموشو بگیرین فرقی نمیکنه اما چون خودم همگامان دارم،اینو توصیه میکنم،بنظر من بهتره،چه پیام آیات و چه درسنامه و تستاش(البته بعضی تست تالیفیا جاده خاکی زده)
    اون گاج سفید قبلیروهم اگه دارین ،اونم بخونین ضرر نمیکنین
    تو همین پی سی ورلد یه نظر سنجی درمورد درس دین و زندگی بود که گاج بیشترین آرارو آورده بود
    بازم توصیه میکنم خودتم این دوتا کتابو ببینی و بعد اقدام به خرید کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدین سوالای منو دیگه :
    دوستان من اگه بخوام تو ریاضی حدود 30 40 درصد بزنم باید چه موضوع هایی رو بخونم که کمتر از این نزنم ؟ یعنی نمیخوام تموم موضوعات رو بخونم . بلکه میخوام یه سری موضوعات رو فقط روش کار کنم که بتونم حدود 40 درصد بزنم . ممنون !
    رششتتو نگفتی اما اگه ریاضی هستی:
    دیفرانسیل + هندسه تحلیلی + آمارو خوب بخونی به این درصد میرسی که هیچ،بالاترم میری
    البته چون نمیتونی به همه سوالات این دروس پاسخ درست بدی پس همون 30 تا 40 % میشه آخرسر

گسسته هم به جز فصل نظریه اعداد،اگه رو بقیه فصلا یکم وقت بزاری حتما بازم درصدتو میتونی ببری بالا،چون زیاد سخت نیس
    .
    .
    .
    .
    .
    صب کن
    اگه رو هندسه پایه ام خوب کار کنی بازم درصدت بالاتر میره ها
    Last edited by alone one; 14-01-2012 at 22:49.

10. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

رششتتو نگفتی اما اگه ریاضی هستی:
    دیفرانسیل + هندسه تحلیلی + آمارو خوب بخونی به این درصد میرسی که هیچ،بالاترم میری
    البته چون نمیتونی به همه سوالات این دروس پاسخ درست بدی پس همون 30 تا 40 % میشه آخرسر

گسسته هم به جز فصل نظریه اعداد،اگه رو بقیه فصلا یکم وقت بزاری حتما بازم درصدتو میتونی ببری بالا،چون زیاد سخت نیس
    .
    .
    .
    .
    .
    صب کن
    اگه رو هندسه پایه ام خوب کار کنی بازم درصدت بالاتر میره ها
    باور کن اگه روی هندسه تحلیلی و ریاضیات پایه و دیفراسیل _ امار مدلسازی کار کنی بی شک میتونی 40 در صد بزنی . حتی اگه همرو هم درست نزنی !

12. 2 کاربر از You & I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته به نظر من از هندسه 1 و 2 (مخصوصا خط و صفحه و بخش فضایی اخرش ) غافل نشین
    چون از تحلیلی خیلی راحتر و زمان کمتری هم میبرن
    + جبر و احتمال سوم هم خیلی راحتر از بعضی فصل های گسسته هست و میشه خیلی راحت زد
    +2 تا سوال امار هم میاد که البته به شخصه سال قبل نفهمیدم اصلا متن سوال ها چی بود !
    این طور بود که ما زدیم درصد مون شد 28 و موندیم واسه سال بعد!!

14. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •