من اصلا قرار نیست با وایرلس به اینترنت وصل بشم !
با وایرلس مشکلی ندارم و خیلی راحت میتونم از اینترنت استفاده کنم اما وایرلس رو غیرفعال کردم !
ببینید ...
یه شبکه داخلی داریم با یه سرور ، یه سویچ ، یه راک ، یه مودم و یه روتر که اون هم از طریق یه خط تلفن به یه شبکه بزرگتر وصله !
از این طریق هم میتونیم از شبکه داخلی استفاده کنیم ، هم به سرور وصل شیم ، هم اینکه از طریق یکی از سرورهای اون شبکه بزرگتر به اینترنت وصل بشیم که به خاطر فاصله ای که داره سرعتش اینترنت خیلی پایینه !
همه سیستم ها هم از روتر IP اتوماتیک میگیرن !
هر کدوم از کلاینت ها فقط کافیه با کابل وصل شه به سویچ تا خود به خود کانکشن LAN درست کنه و به شبکه متصل بشه !
خب تا اینجا مشکلی نداشتیم !
الان ما اومدیم یه مودم TP-Link گرفتیم و یه خط اشتراک ADSL رو روی یه خط تلفن جدا فعال کردیم !
مودم جدید رو کانفیگ کردم و بدون هیچ مشکلی میتونم از طریق پورت های شبکه ش از اینترنت استفاده کنم !
اما من میخوام از طریق همین شبکه ای که داریم به تعدادی از سیستمها اینترنت برسونم !
واسه همین اومدم مودم رو با کابل به سویچ وصل کردم !
الان روی کلاینت ها همون یه دونه کانکشن قبلی هست و کانکشن جدیدی ایجاد نمیشه !
خب الان اگر تنظیمات کانکشن رو دستکاری نکنم ، به شبکه وصله و از اون اینترنت کم سرعت استفاده می کنه !
اما وقتی IP رو میذارم در رنج IP مودم جدید و Default Gateway رو هم IP مودم جدید میذارم ، سیستم کلاینت وصل میشه به مودم جدید و از اون طریق اینترنت پرسرعت دارم اما دیگه به شبکه قبلی دسترسی ندارم !
چیزی که من میخوام راهیه که بتونم بر روی کلاینت همزمان هم از شبکه استفاده کنم ، هم اینترنت پرسرعت !
یا اینکه حداقل دو تا کانکشن داشته باشم تا هر کدوم رو جداگانه تنظیم کنم و هر زمان خواستم از هر کدوم استفاده کنم کانکشن مربوطه رو Enable کنم !
فکر کنم همه چی رو توضیح دادم !
.gif)