تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 2605 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

یکی میتونه رنج ip که adsl مخابرات تهران بهتون اختصاص داره رو به من بگه؟
    توجه کنین ip خودتونو نمیخوام فقط رنجش رو بگین که شامل چه اعدادیه مثلا 85.153.43.0 تا 85.153.43.255
    بعد اینکه واسه کنترل حساب و باقیمانده شارژ سایت خاصی داره ؟آدرسش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سرور تهران

سرور نیویورک:

اینم تست اسگید من واسه چند ثانیه قبل
    ممنون دوست عزیز که تست سرعتتون رو گذاشتید
    از ظاهر امر پیداست فرق چندانی مخابرات تو مناطق مختلف نداره
    فقط جسارتا شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس گرفتید ؟
    و فاصلتون با مرکز چقدره حدودا ؟

قصد عیب جویی ندارم اما اصرار با صاده نه سین خوب به همین بهونه یه تستم میزارم بعد از قطعی های یک ماه پیش یکی دو کیلو بایت سرعتم بهتره

ضمنا جناب مشکی پوش بعد از چند پست وضعیت کاربری شما به پروفشنال تغییر کرد
    شما واسه افزایش سرعت آپلودتون در خواست دادید یا فابریک اونم 256 بستن ؟
    Last edited by brothers000; 15-03-2012 at 12:01.

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منظورم با همون کپی کارت دانشجویی بود ولی نامه نگاری نیاز نبود . البته در مورد یوزر پسورد ، حق با شماست ، من که چیزی نمی دونستم ، طرف هم چیزی به من نداد ، فقط شماره ی گوشیم رو گرفت . ( احتمالا از اون طریق بفرستن ) . راستی چطوری میشه فهمید ADSL فعال شده رو خط ؟
    مودمتون رو وصل کنید وقتی چراغ لینک روشن بود یعنی adsl روی خطتتون رانژه شده .
    البته یه سری از دوستان دیدم که میگقتن بعضی جاها لینک روشن نمیشه ( به این نکته هم توجه داشته باشید.
    کلا مخابرات خیلی سریع کار رو انجام میده .
    یوزر و پاسورد رو همون موقع باید بهت میدادن (البته هر مرکزی فرق میکنه یه مقدار از این لحاظ ها )
    یکی دو روز بعد از اینکه رفتی مخابرات و درخواستت رو ثبت کردن باید فعال بشه ، اگه خبری از تماس و دادن یوزر و پسورد نیست برو مرکز مخابراتی و بگو یوزر و پسورد بهم ندادید .[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
    ممنون دوست عزیز که تست سرعتتون رو گذاشتید
    از ظاهر امر پیداست فرق چندانی مخابرات تو مناطق مختلف نداره
    فقط جسارتا شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس گرفتید ؟
    و فاصلتون با مرکز چقدره حدودا ؟
    من مرکز مخابراتی هجرت هستم (افسریه ) حدودا 7-8 تا کوچه اونورتر از ما مرکز مخابراتی هجرت هست
    دیروز هم یه مقدار سرعتم افت و خیز داشت و سرعت خیلی نوسان داشت ، اما امروز صبح دانلودم ثابت رو **/29 بود

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

قصد عیب جویی ندارم اما اصرار با صاده نه سین خوب به همین بهونه یه تستم میزارم بعد از قطعی های یک ماه پیش یکی دو کیلو بایت سرعتم بهتره

ضمنا جناب مشکی پوش بعد از چند پست وضعیت کاربری شما به پروفشنال تغییر کرد
    عزیزم مرسی از غلط املایی
    ما بیسوادیم شما به بزرگی خودتون ببخشید
    در ضمن من از سال 2005 تو این فروم عضو بودم و هر از گاهی فعالیت میکنم ، الته در صورت لزوم فقط پست میدم و کاری به پروفشنال و ... شدن ندارم ،البته فکر کنم خیلی وقته که واسم پروفشنال میزنه ، بیش از 500 پست بشی واسه تو هم پروفشنال میزنه 30 تا دیگه پست بده ، تو میتونی
    Last edited by MESHKIPOSH; 15-03-2012 at 12:24.

4. این کاربر از MESHKIPOSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توجه کنین ip خودتونو نمیخوام فقط رنجش رو بگین که شامل چه اعدادیه مثلا 85.153.43.0 تا 85.153.43.255
    توی تهران چون محدودیت حجمی نداره ، سایتی هم برای کنترل حساب و ... نداره ، چون احتیاجی نیست در واقع (البته میتونست باشه و یه اطلاعاتی به آدم بده (مثل مقدار مصرف ، نمودار مصرف، زمان های کانکت شدن و تغییر یوز و پاسورد و ... ) اما خوب نداره و چندان هم احتیاجی نیست .
    در شهر های دیگه که محدودیت حجمی دارن ، میدونم که وب سایت داره و خود مرکز مخابراتی بهتون سایت رو میگه که البته آدرس مشخصی هم نداره و آدرس رو به صورت آی پی بهتون میدن فکر کنم .
    آی پی من اینه :***.2.178.247 رنج کلی آی پی رو نمیدونم

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

درود
    خوب ما هم تقریبا یه دو هفته ای میشه مثلا حضوری رفتیم برای ثبت نام اینترنت پرسرعت از مخابرات, منتها اینا گفتن ما پورت خالی نداریم و یه چند ماه زمان میبره و بعد تعطیلات!
    برا مناطق دیگه هم الان اینطوری شده یا فقط مخابرات ماهست که همه چیش لنگ هست؟
    مخابرات من پیام نور است از شانس ما دم نوروز بی اینترنت هستیم
    من از دست این مخابرات چیکار کنم؟
    شما برو و بگو بزارن تو نوبت ، برو بگو باید چی کار کنم که تو نوبت باشم که پورت جدید اومد حتما بهم بدید . چون معمولا سریع پورت جدید میاد . وقتی هم که پورت خالی داشته باشن و شما درخواست بدید 2-3 روزه اینترنتتون وصل میشه

6. 2 کاربر از MESHKIPOSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها یادش بخیر ، من تقریبا 1/5 پیش بود که ماهی 30 تومن میدادم به سپنتا و 128 بدون محدودیت حجمی میگرفتم ، با سرعت دانلود 14 کیلوبایت بر ثانیه .
    چقدر پول ریختم تو جیب این سپنتا ی نامرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

خب خودتون مقصرید که زودتر اقدام نکردید
    طرف شما خیلی شلوغ پلوغه و برا همین اکثر آی اس پی ها اسم منطقه شما رو میارن و میگن حتی اونجام پورت داریم
    بهرحال کاش میگفتید اسمتون رو تو نوبت بذارن وگرنه بعد از عیدم چیزی عایدتون نمیشه
    درود و سپاس از پاسخ شما
    خوب ما چاره ای نداشتیم من قریب یکسال از لایزر استفاده میکردم و چند ماهی بود که به شدت افت سرعت و کیفیت داشت و قطعی ها بسیار بود بنا شد که از یک شرکت دیگری بهره ببریم که با نگرش به مشکلاتی که برام پیش اومد خیلی دیر اقدام به جمع آوری سرویس لایزر کردیم که اونم خورد به ماه بهمن و اسپند
    تااینکه دریافتیم مخابرات پیام نور قادر به سرویس دهی است اما خوب به ما نرسید و گفتن پس از تعطیلات نوروز, سند خط تلفن به نام مادرم هست خودش رفت مخابرات که نزدیک هم بود ثبت نام کرد دیگه نمیدونم چه بین مسئولان پیام نور و مادرم پیش آمده و چه گفتند اما میدانم که مادرم نوبت گرفت که شوربختانه نمیدونم چرا مخابرات اینقدر میپیچونه
    واگذاری اینترنت پرسرعت اینقدر برایشان دشوار است که تا سه ماه باید الاف شیم؟

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

شما برو و بگو بزارن تو نوبت ، برو بگو باید چی کار کنم که تو نوبت باشم که پورت جدید اومد حتما بهم بدید . چون معمولا سریع پورت جدید میاد . وقتی هم که پورت خالی داشته باشن و شما درخواست بدید 2-3 روزه اینترنتتون وصل میشه
    درود
    خط به نام مادرم هست گفتش که رفته ثبت نام کرده و گذاشته رو نوبت, منم از رو ترسم تقریبا هرروزبا مخابرات تماس میگیرم که اگر پورت خالی دارید سریع بدید
    اینا میپیچونن نمیدونم چرا و شگفت آور اینه که اصلا جواب نمیدن نمیدونم این چه سازمانیه که مخابرات اسمشو گذاشته پیام نور گویی کسی اونجا حضور نداره چون اصلا گوشی رو برنمیدارن من الان قریب سه هفته مثلا به گفته خودشون تو نوبت هستیم

9. این کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود و سپاس از پاسخ شما
    خوب ما چاره ای نداشتیم من قریب یکسال از لایزر استفاده میکردم و چند ماهی بود که به شدت افت سرعت و کیفیت داشت و قطعی ها بسیار بود بنا شد که از یک شرکت دیگری بهره ببریم که با نگرش به مشکلاتی که برام پیش اومد خیلی دیر اقدام به جمع آوری سرویس لایزر کردیم که اونم خورد به ماه بهمن و اسپند
    تااینکه دریافتیم مخابرات پیام نور قادر به سرویس دهی است اما خوب به ما نرسید و گفتن پس از تعطیلات نوروز, سند خط تلفن به نام مادرم هست خودش رفت مخابرات که نزدیک هم بود ثبت نام کرد دیگه نمیدونم چه بین مسئولان پیام نور و مادرم پیش آمده و چه گفتند اما میدانم که مادرم نوبت گرفت که شوربختانه نمیدونم چرا مخابرات اینقدر میپیچونه
    واگذاری اینترنت پرسرعت اینقدر برایشان دشوار است که تا سه ماه باید الاف شیم؟

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

درود
    خط به نام مادرم هست گفتش که رفته ثبت نام کرده و گذاشته رو نوبت, منم از رو ترسم تقریبا هرروزبا مخابرات تماس میگیرم که اگر پورت خالی دارید سریع بدید
    اینا میپیچونن نمیدونم چرا و شگفت آور اینه که اصلا جواب نمیدن نمیدونم این چه سازمانیه که مخابرات اسمشو گذاشته پیام نور گویی کسی اونجا حضور نداره چون اصلا گوشی رو برنمیدارن من الان قریب سه هفته مثلا به گفته خودشون تو نوبت هستیم
    مرکز مخابراتی ها معمولا تلفنی جواب نمیدن ، باید حضورا بری بپرسی
    هروز هم حالا نیازی نیست هفته ای یه بار هم بری کافیه
    بپرس پورت خالی کی میاد ، بگو که مادرت هم رفته و ثبت نام شده تو نوبت ، بگو اصلا پورت خالی وقتی اومد چجوری در جریان میزارید مارو ؟! البته بازم به نظرم هر از گاهی هفته ای دو هفته ای یه بار بری سوال کنی بد نیست ، فکر کنم بعد از 13 بدر بری دیگه ردیفه و هم پورت خالی دارن هم سریع بهت میدن

11. این کاربر از MESHKIPOSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر جدی گفتید پس احتمالا منظور منو متوجه نشدید
    تو قرارداد میاد که اگر سرعت شما N ردصد سرعت معهود باشه حق اعتراض ندارید. البته میشه اینطورم بیان کرد که اگر m در صد کمتر از سرعت معهود باشه قبوله
    در حالت دوم عدد 10 معقوله ولی در حالت اول که منظور من بود همون 80 معقوله
    این دو حالت چه فرقی داره ؟!
    قانونی هست که میگه اگه سرعتت به 0.1 سرعت اسمی ات برسه ، حق اعتراض نداری.
    مثلا اگه با سرویس 128Kbps ، سرعت دانلود 1.6KBps (بجای 16KBps) داشتی ؛ حق اعتراض نداری.
    توی سایت تنظیم مقررات هست. (حال و حوصله ندارم بگردم و پیداش کنم )
    شماره شناسنامه ، کدملی ، شماره تلفن، یوزر و پسورد و چیزای دیگه نمیخوای ؟!
    Last edited by feizol65; 15-03-2012 at 21:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو حالت چه فرقی داره ؟!
    قانونی هست که میگه اگه سرعتت به 0.1 سرعت اسمی ات برسه ، حق اعتراض نداری.
    مثلا اگه با سرویس 128Kbps ، سرعت دانلود 1.6KBps (بجای 16KBps) داشتی ؛ حق اعتراض نداری.
    توی سایت تنظیم مقررات هست. (حال و حوصله ندارم بگردم و پیداش کنم )

یه حرفی میزنی که مرغ پختم خندش میگیره
    چون میدونم هر جوابی بدم تائید نمیشه تا پخش شه فقط همین رو نوشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

مرکز مخابراتی ها معمولا تلفنی جواب نمیدن ، باید حضورا بری بپرسی
    هروز هم حالا نیازی نیست هفته ای یه بار هم بری کافیه
    بپرس پورت خالی کی میاد ، بگو که مادرت هم رفته و ثبت نام شده تو نوبت ، بگو اصلا پورت خالی وقتی اومد چجوری در جریان میزارید مارو ؟! البته بازم به نظرم هر از گاهی هفته ای دو هفته ای یه بار بری سوال کنی بد نیست ، فکر کنم بعد از 13 بدر بری دیگه ردیفه و هم پورت خالی دارن هم سریع بهت میدن
    درود
    سپاس از امیدواری شما
    خدا از دهنت بشنود یعنی من از الان تا 13 پروردین باید بشکن بزنیم که واژه عامیانه همون مگس پروندن میشه

15. این کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •