اوجوگو: به کيروش تبريک ميگوييم
يک روزنامه پرتغالي به سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جام جهاني برزيل تبريک گفت.
روزنامه اوجوگو گزارشي از بازي سهشنبه ايران و کرهجنوبي منتشر کرد و به کارلوس کيروش براي آنکه به عنوان اولين پرتغالي لقب گرفته که به مسابقات برزيل 2014 راه يافته، تبريک گفت.
اين روزنامه نوشت: با برد يک بر صفر ايران مقابل کره در ورزشگاه اولسان، تيم تحت هدايت کيروش به جام جهاني راه يافت. او (کيروش) اکنون اولين پرتغالي است که به اين بازيها راه يافته که به اين خاطر سزاوار تقدير و تبريک است.
در ديدار روز سهشنبه (امروز) رضا قوچاننژاد با گل دقيقه 59 همانند بازي رفت در ورزشگاه آزادي يک بر صفر برنده شد و به پيکارهاي سال آينده در برزيل رفت.
جاتون خالی چه خبر بود تو خیابون ها
بدون اغراق اولین بوق ها رو هم خودم زدم
نمیدونم چرا بقیه میترسیدن اول.ولی از دقیقه 90 رفته بودیم تو فاز شادی و بوق زدن و جیغ زدن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میدونید کیروش به مربی کره چی گفت؟
رفت سمتش و به زبان اسپانیولی میگه : Toma.... یعنی بگیر ... بگیر
پاس گل رو کی داد ؟
پاس گلی نداشت حرکت انفرادی گوچی بود که با سماجت از اشتباه مدافع کره ای استفاده کرد یک توپ ربایی زیبا و یک ضربه دقیق و حساب شده کار رو تموم کردیاد گل وحید هاشمیان افتادم به همین کره تو سئول زد تو شرایط مشابه دقایق پایانی یک چیپ زیبا و راه دور اون بازی 1-1 شدیم!
فراموش نکردم چقدر انتقاد میشد چرا از اروپا دورگه دعوت میشه و جوانان لیگ خودمون دیده نمیشن!! کاملا برام قابل تصوره اون توپ اگه گیر بازیکنانی مثل رضایی و کریم و حتی خلعتبری میومد چی میشد! ... صعود امروز رو مدیون دورگه ها و مخصوصا گوچی هستیم دو تک گل 3 امتیازی بسیار حساس مقابل قطر و کره زد آمار بازی/گل ش فوق العادست!+کلا خوب نمیبازیم به کره تو کشورش
بعد از برد همه میخوان تصاحب کنن پیروزی رو از بالا تا پایین مملکت پیام و نامه و توییت و ... میدن!!یادم نیست ولی تو اینتر نت میگن حسن...ولی موقع باخت کسی نیست مسئولیت گردن بگیره و مشکلات ورزش کلا مهم نیست!
پ.ن: فردا همزمان با جشن صعود در ورزشگاه آزادی گودبای پارتی محمود برگزار میشود!حضور شما دلگرمی ماست![]()
من هم تبریک میگم به همه دوستانی که برای تیم ملی کشورمون دعای خیر داشتند
و از صمیم قلب خوشحالم که مهاجم هوشمندی مثل رضا قوچان نژاد رو در تیممون داریم
منم مایلم با ارژانتین همگروه بشیم میدونید چرا؟
برعکس شما فکرمیکنم! ارژانتین جز تیم های فوق العاده عالی ولی فوق العاده بدشانس و بدنتیجه در جام های جهانی اخیر بوده! و چه فرصتی برای ما بهتر ازاین![]()
یادم نیست ولی تو اینتر نت میگن حسن...
تـبـریـکــ مـیـگــمـ بـه هـمـه دوسـتـانــ
Last edited by urumchi; 18-06-2013 at 20:52.
من که بلافاصله بعد از بازی با دوستان پریدیم بیرون واسه جشن شادی و صعود به جام جهانی
این بازی رو شمال بودم و تماشا کردم...(متل قو)
درسته خیلی شلوغ بود و ملت ریخته بودن تو خیابون ها و شادی میکردن!!
ولی یه چیزی منو خیلی ناراحت کردش....
مردم اصلا اون شوق و ذوق سال 2006 رو نداشتن!!!
هم تعداد زیادی نبودیم که جشن گرفته بودیم صعود مقتدرانه ی تیم ملی....
و هم مردم اون هیجان سابق رو نداشتن به هیچ وجه!!
دیگه حال و حوصله ی خوشحالی و شادی واسه ملت نداشتن به خدا !!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)