واقعا انتظار برد و صعود با این بازیکنها خیلی غیر منطقی بود!حقش بود الاتحاد و مبارکش باشه!رو صحنه مشکوک پنالتی هم خیلی بحث نکنیم پرسپولیس تو جریان بازی هم گل خورد بازم میخورد...اصلا امشب پرسپولیس برنامه ای برای بازی نداشت هیچی!واقعا بازیکنها ضعیفی هستند اینها من تعجب می کنم چطور در سطح اول فوتبال کشور و در تیمی مثل پرسپولیس بازیکنهایی مثل شیث رضایی غلام رضایی بادامکی معمارزاده نصرتی علی عسگر نورمحمدی و ... بازی می کنن!(کسی از قلم افتاد بگید
)
فکر می کردم که 4-5 تا بازیکن رو تمدید کنن و باقی آزاد الان قانون منع دروازه بان خارجی هم که لغو رسمی شده :آودوکیچ کریمی زاید مهدوی کیا و هاشمیان دروازه بان که به نظر مطمئن و خوب میاد واقعا تو آسیا هم عملکرد خوبی داشته حیف این دروازه بان با این خط دفاعی!امشب معمارزاده بود 6-0 میشد!
کریمی هم بداخلاق و بی نظم هست یکم ولی خب هنوزم کیفیتش نسبت به بازیکنهای ایرانی و لیگ ما بالا هست البته مهدوی کیا و هاشمیان بسته به شرایط و میل خودشون که پا به سن هم هستند و آمادگی کامل ندارن ولی بازم خیلی بهترن از بعضی بازیکنهای فعلی پرسپولیس هستن! بعد آقای مدیر عامل دو روز قبل بازی اعلام می کنه قطعا مهدوی کیا و هاشمیان فصل بعدی نخواهند بود!یکی نیست بگه آمار بازی/گل هاشمیان با رضایی و پولادی مقایسه کنید!پاس گلها و روحیه مهدوی کیا رو ببینید مگه چقدر فرصت داده شده به اینها؟ غیرت و تجربه مهدوی کیا و هاشمیان رو با بازیکنهای دیگه مقایسه کیند بعد خیلی راحت -اونم قبل از بازی حساس-بازیکن رو بندازی بیرون!
واقعا اکثر این بازیکنها لیگ ما(نه فقط پرسپولیس) ارزش یک پنجم این پول هایی رو که میگیرند رو هم ندارن!بازیکن استپ نمی تونه بکنه تو دفاع میخواد دریبل بزنه پاس ساده بلد نیست ابتدایی ترین مسائل فوتبال رو هم بلد نیست یا رعایت نمی کنه فقط دائم خطا کنن به داور اعتراض کنن تو رسانه ها مصاحبه کنن و پول بگیرن همین! اوج فوتبالشون ارسالهای بی هدف و چشم بسته به روی دروازه باشه که شاید چیزی شد!فوتبال مدرن !! تا کی باید به امید علی کریمی و امثالش باشیم؟این بازیکنها سنشون میره بالا و نمیتونن دیگه بازی کنن واقعا ما بازیکن سازی کردیم؟
کسر 20 درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس
محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با اشاره به شکست 3 بر صفر پرسپولیس مقابل الاتحاد عربستان عنوان کرد: به دلیل این نتیجه ضعیف و همچنین عملکرد بازیکنان در دیدارهای گذشته 20 درصد از قرارداد بازیکنان کسر میشود. کادرفنی نیز باید پاسخگوی این نتیجه باشد.وی تاکید کرد: به زودی اسامی بازیکنانی که از جمع ما جدا میشوند و نفراتی که قرار است به پرسپولیس بیایند را اعلام خواهیم کرد.
یعنی تنها جایی که چه مدیر عامل چه سرمربی باید لیست مازاد اعلام میکرد همین جا بود پایان فصل!نه طی دو مرحله قبل از بازی های حساس و ایجاد تفرقه و بی انگیزگی و حاشیه برای تیم!! اونم لیگ ایران و شرایط برترش که بازیکن بدونه فردا نیست متعهد به قراردادی که برای همین فصل هم بسته دیگه نمیشه و کم فروشی می کنه!!
+
من بودم 80% کسر میکردم