تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 235 از 287 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

شان مایکلز میهمانشون بود.

2. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

الان هم فیس هست ولی نه مثل یکماه پیش.ولی کلا سینا چون محبوب همه بچه هاست اصلا نمیگذارن برای مدت طولانی از فیس بودنش کم شه.
    خوب همین ، برای چی از محبوبیتش کم شده؟ دیدم قبلا خیلی با شکوه تر وارد میشد و شدید استقبال میکرد ولی الان مثل یه کشتی گیر هیل وارد میشه همینجور سرشو میندازه پایین قدم میزنه تا برسه به رینگ
    با این وضعیت فکر کنم رقابت واسه هیل و فیس فقط بین رندی و سینا و دمیز هست
    رندی هر وقت کمربند به دست بیاره کلی هواداراش زیاد میشن. الان میز فیس شده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

14

خوب همین ، برای چی از محبوبیتش کم شده؟ دیدم قبلا خیلی با شکوه تر وارد میشد و شدید استقبال میکرد ولی الان مثل یه کشتی گیر هیل وارد میشه همینجور سرشو میندازه پایین قدم میزنه تا برسه به رینگ

سلام ولی میز فیس نشده که الکس رایلی فیس شده وتازه د میز هنوز در همون شخصیت هیلیش هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

آخه میز دیگه چیه که فیس باشه یا هیل

وقتی میز رو میبینم به سرم میزنه که برم کشتی کج کار بشم آخه این بچه سوسول چیه که بهش کمربند دادن؟

جان سینا هم که فقط فیس بودن بهش میاد وینس مک من نمیذاره زیاد هیل بمونه

رندی هم فقط بلده ادا اطفار دربیاره اما از اون دو تا بهتره

تو این جدیدا که اومدن فقط آلبرتو دل ریو خیلی باحاله

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• آپدیت مسابقات مانی این د بنک

با برگزاری ماندی نایت راء دیشب 2 بازی دیگر نیز به سری مسابقات پی پی وی مانی این د بنک که در روز 17 جولای در شهر شیکاگو برگزار خواهد شد ، اضافه شد . انتظار می رود با برگزاری تپینگ اسمکدان فردا شب 2 بازی دیگر نیز به این مسابقات اضافه شود .
    John Cena vs CM Punk ( WWE Championship )
    Rey Mysterio vs The Miz vs Alex Riley vs R-Truth vs Alberto Delrio vs Jack Swagger vs Evan Bourne vs Kofi Kingston ( Raw Money In The Bank Ladder Match )
    Kelly Kelly vs Brie Bella ( WWE Divas Championship )

• واکنش جیم راس نسبت به صحبت های سی ام پانک

جیم راس واکنش خود نسبت به صحبت های جنجالی سی ام پانک در راء دیشب را در توییترش این طور نوشت " بحث برانگیزترین راء چند وقت اخیر بود . سی ام پانک پر از خشم بود .نمی دونم چه فکری کنم "

• واکنش استون کلد نسبت به صحبت های سی ام پانک

استون کلد استیو آستین نیز واکنش خود نسبت به صحبت های سی ام پانک در راء دیشب را در توییترش این طور نوشت " سی ام پانک با پروموی داغش تلویزیون 52 اینچی منو ذوب کرد . یکی از بهترین پروموهایی که دیده بودم " او همچنین در مورد پوشیده شدن تی شرت او توسط سی ام پانک نیز این طور نوشت " خانم ها و آقایان من هیچ نظری ندارم که چرا سی ام پانک تی شرت منو پوشید . ولی اون بهش میومد "

• حذف نام سی ام پانک از راستر راء

پس از اعلام اینکه وینس مکمن سی ام پانک را از کمپانی اخراج کرده مسئولان کمپانی نیز نام او را از راستر راء پاک کردند . ولی به احتمال زیاد پس ازاینکه هفته بعد سی ام پانک دوباره استخدام خواهد شد نام او نیز دوباره وارد راستر راء خواهد شد .

• پیش نمایش اسمکدان فردا شب

در مین ایونت اسمکدان فردا شب که در ورزشگاه یو اس ایرویز سنتر شهر فینیکس در ایالت آریزونا برگزار خواهد شد رندی اورتن باید در مقابل مارک هنری قرار بگیرد . همچنین در دارک مچ نیز رندی اورتن باید در مقابل کریسچن در یک بازی استریت قایت قرار بگیرد .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• صحبت های پانک پس از بازی سینا

بازی دیشب جان سینا و آرتروث در مین اونت با دخالت سی ام پانک به نفع آرتروث به پایان رسید. این بازی به صورت Tables Match بود و آرتروث با زدن یک اسپیر به سینا روی میز برنده شد. پس از پایان بازی، سی ام پانک در استیج نشست و حرف هایی زد که جالب بود! او گفت: از سینا بدم نمی آید ولی از این ایده ای که تو بهتر هستی، بدم می آید چون من بهترم و تو در این چند سال فقط باسن وینس مکمن را می بوسی! کاری که هالک هوگان نیز کرد! حتی تو د راک را برگرداندی که او هم باسن مکمن را ببوسد! من بهترین کشتی گیر دنیا هستم و یکی از نفراتی هستم که پائول هیمن، من را به اینجا رساند همانند براک لسنر اما فرق من با لسنر این است که من با قهرمانی WWE از اینجا میرم! من در رینگ و صحبت کردن و اجرای پروموها برتر هستم ولی روی پوستر رسلمنیا نیستم، در پروموها نیستم و در برنامه های مزخرف این شبکه حضور ندارم! شاید از عنوان WWE خود در ادامه راهم در لیگ ژاپن یا آر او نر دفاع کنم. پانک در ادامه گفت: مکمن بدون من هم می تواند پول بسازد. او یک میلیونر هست و باید بیلیونر شود ولی نمی تواند چون خودش را بین افرادی زندانی کرده است! WWE شاید بعد از مرگ وینس مکمن بهتر شود اما بعد از آن باید به وسیله دختر احمقش، استفانی و تریپل اچ اداره شود! پانک گفت: بگذارید یک داستان درباره وینس بگویم که در این لحظه میکروفون وی قطع شد و شوء راء به صورت عجیب و غریب به پایان رسید!

• سی ام پانک اخراج شد

صبح امروز و ساعاتی پس از پایان شوء راء، WWE در اطلاعیه ای رسمی در سایت خود اعلام کرد: پایان ناگهانی راء رولت به دلیل مشکلات فنی نبود بلکه این تصمیم به وسیله وینس مکمن گرفته شد و وی گفت: پانک به دلیل رفتار غیر حرفه ای که در پایان شوء از خود نشان داد، به صورت نامحدود، اخراج و محروم شده و به همین دلیل راء بدین ترتیب به پایان رسید! گفتنی است پس از پایان تلویزیونی شوء، مایکل کول این بیانیه رسمی WWE را برای همگان اعلام کرد و خواند!

• نامبر وان کنتندر جدید در مانی این د بنک!

پس از پایان شوء امروز، ساعاتی بعد پس از آرام شدن جو استادیوم و استاران، شوء راء هفته آینده نیز ضبط و برگزار شد و در ابتدای شوء جان سینا اعلام کرد که سی ام پانک در پی پی وی مانی این د بنک نخواهد بود! و تا دقایقی دیگر مسابقه نامبر وان کنتندر بین ری میستریو در مقابل آرتروث در مقابل آلبرتو دلریو برای حضور در مانی این د بنک انجام خواهد شد!

• دلریو، نامبر وان کنتندر شد

مسابقه نامبر وان کنتندر بین ری میستریو، آلبرتو دلریو و آرتروث برگزار شد و در پایان و در تعجب همگان این آلبرتو دلریو بود که موفق شد با اجرای فینیشر خود روی میستریو برنده بازی و نامبر وان کنتندر شود. در سایر مسابقات، کلی کلی و ایو تورس برابر بلا توئینز پیروز شدند، دیوید اوتانگو و مایکل مک گیلاکاری مقابل سانتینو مارلا و ولادمیر کازلاو پیروز شدند، جک سواگر برابر اسلاتر برنده شد، الکس رایلی نیز توانست دمیز را شکست دهد.

• اتفاقات بین سینا و وینس مکمن

در ابتدای شوء جان سینا به رینگ آمد و گفت: سی ام پانک از مسابقه خود در مانی این د بنک محروم شده و مسئولین باید طوری کار و جلوه دهند که انگار پانک اصلا در دابلیو دابلیو ای نبوده است! سینا زیاد خوش حال نیست و گفت که پانک این حق را دارد که بگوید چه چیزی می خواهد! در پایان این بخش سینا خطاب به وینس مکمن گفت: من می خواهم در مانی این د بنک با سی ام پانک مسابقه دهم و منتظر جوابت هستم!

اما در مین اونت شوء، وینس مکمن وارد رینگ شد و ابتدا کمی درباره پانک حرف زد و گفت: وی لایق این محرومیت بود. در ادامه سینا به رینگ آمد و کمی با مکمن بحث به صورت جدی کرد! مکمن گفت: نمیتونه ریسک کند و پانک، کمربند WWE را به یک کمپانی دیگر ببرد. مکمن در خطاب به سینا گفت: مثل یک مرد باش و مانند هالک هوگان رفتار نکن! فرقی ندارد که چه کسی این خواسته را می خواهد! پانک اخراج است!!!

سینا گفت: اگر با پانک مسابقه ای در مانی این د بنک ندهد، من هم از کمپانی خواهم رفت و کمربند WWE را به مکمن خواهد داد! سینا در حال خروج از رینگ بود که مکمن، وی را نگه داشت و گفت: پانک دوباره استخدام شد ولی اگر جان سینا نتواند در مانی این د بنک مقابل پانک برنده شود، سینا از کمپانی اخراج خواهد شد!

• پانک یا سینا ؟ اخراجی کدام است

پس از جنجال ها و اتفاقات به وجود آمده در شوء راء این هفته و هفته آینده، در پی پی وی مانی این د بنک، یکی از دو نفر جان سینا و یا سی ام پانک باید کمپانی را ترک کند! پانک که مجددا استخدام شده، چه در صورت باخت و چه در صورت برد مقابل سینا، باید کمپانی را ترک کند اما اگر مقابل سینا برنده شود، علاوه بر پانک، سینا نیز از کمپانی اخراج خواهد شد و همراه پانک، این کمپانی را ترک می کنند!

همچنین با توجه به تصویب بازی سی ام پانک و جان سینا بر سر کمربند قهرمانی WWE، وضعیت آلبرتو دلریو که نامبر وان کنتندر شده است، هنوز مشخص نیست و وی در مسابقه مانی این د بنک راء در پی پی وی بعدی حضور دارد!

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مقدار بخاطر درگیری با راک بود.
    نه بابا منظورم این بود که استاری توی لیگ نیست که بخواد فیس بشه.میز که قطعا هیل هست.رندی هم که وسطه و خودشم نمیخواد هیل و فیس بشه(البته با این که نمیخواد ولی یا هیل هست یا فیس هیچ وقت حد وسط نبوده چون استاربزرگی هست کمپانی یه کاراکتر قوی بهش میده حالا یا هیل میتونه باشه یا فیس)پس فقط میمونه فیس که میرسه به سینا.شما مطمین باش ه سینا هیچ وقت هیل نمیشه که هیچ همیشه فیس میمونه.
    به قول ه هنری ها میگن میمیک صورت باید به کاراکتر بخوره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام بچه ها به نظر شما چرا cm punk اومد و این کار را انجام داد لطفا نظرات خودتون را بنویسید.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

جان سینا هم که فقط فیس بودن بهش میاد وینس مک من نمیذاره زیاد هیل بمونه
    نگفتی چرا از محبوبیتش کم شده
    سلام ولی میز فیس نشده که الکس رایلی فیس شده
    الکس رایلی فیس شده؟؟؟؟!! باورم نمیشه! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

سلام بچه ها به نظر شما چرا cm punk اومد و این کار را انجام داد لطفا نظرات خودتون را بنویسید.
    دمش گرم حسابی گرد و خاک به پا کرده هرچند که زیاد بارش نیست اما بازیگر خوبیه

راست میگه وینس مک من هم مهد کودک باز کرده هرچی جلوتر میره WWE مسخره تر میشه

اگه مثلا همین کج کارا رو ببریم 10 سال پیش مثلا دمیز باید میرفت سر کمربند Lightheavy Weight بازی میکرد (اونموقع United States نبود) تازه اگه بهش میدادن

اون موقع به تریپل اچ هم به زور کمربند میدادن الان هرکی از ننش قهر میکنه میره کمربند WWE میگیره

12. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •