منم همینطور شده برام.
منم همینطور شده برام.
سلام .
کسی از طرف هاشمیه و هنرستان از مخابرات سرویس نداره ؟
سرعتش چجوریه ؟ من الان اسیاتک دارم .
ممنون .
Last edited by moderntalk; 15-05-2013 at 09:44.
ُلام دوستان
من حدود یک ماه و نیم از طرح نامحدود 512 باقی مانده است . به دلایلی قصد انصراف دارم . آیا قطع می کنند و پول این زمان رو برمی گردونند ؟ یا فقط قطع می کنند ؟
با تشکر.
گویا این طرح جدید که 6 ماهه 15 تومنه بیشتر قصدش شبانه رایگانه و ابتدا یک گیگ ترافیک داره برای روزانه . بعد از اتمام یک گیگ تو این شش ماه هر وقت دوست داشتین میتونین حجم بخرید .
پیشنهاد من
خرید کمپین نوروزی یک گیگ ماهی 14 تومن بلا 2 گیگ ترافیک
سرعت شباش خوبه
اقا زنگ زدم به 20 20 در مورد طرح جدیده.
6 ماهه 1 گیگ داره.اگه سرعتش خوب باشه واسه کسی که مصرفی نداره فک کنم بد نباشه.
یکمم خندیدم با این اوپراتوراشون:![]()
پیشنهاد من موندن رو همین طرحه بعثته! چون کم کم اعتبار کاربرا داره تموم میشه و میرن طرح دیگه میگیرن و بعثت خلوت میشه و پینگ و سرعت بهتر میشه...نظر دوستان چیه؟
آشغال ترین طرح همین بعثته
1) هنوز خیلی ها زمانشون مونده و نمیرن طرح شون رو عوض کنند
2) تخفیف شامل حالش نمیشه بعنی همیشه هر گیگ 4200 برات میفته که تو طرح های دیگه این طور نیست
3)بعدشم شما خیال کردی اگه طرح بعثت خلوت بشه چی می شه الان بهت می گم پهنای باند بعثت رو متناسب با تعداد کاربراش تعیین می کنند یعنی هر چه تعداد کاربر کمتر پهنای باند کمتر
این حرفی که من میزنم به عینه برام اثبات شده
پولی که دادی مخابرات عمرا دیگه بهت پس بدهمن خدا خدا میکردم سرویس نا محدود داشته باشم تا انقدر تحت فشار نباشم بعد شما می خوای بدی بره
![]()
این مساله که دوستان میگن بعضی سایت های خاص باز میشه واسه منم پیش اومده چندین بار ، باید مودمو reboot کنید ، بعد از چند دقیقه درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)