تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 314 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

دوستان من مي خوام 6050 بگيرم
    كدوم شركت تو ايران 6050- 6070- 6090 رو گارانتي مي كنه

من شنيدم hp لپ تاپ با پدر مادري نيست به خاطر همين گارانتي ! و اينكه hp ايرانو تحريم كرده

اگه گارانتي درست حسابي نداشته باشه كه ريسكه خريدنش
    QUOTE=fariborz@shiraz;6434388]بابا دوستمون گفت لبتاب اچ پی به خاطر کیفیت بدش گارانتی نمیشه
    منم گفتم آره مثل پرینتراش که خیلی بدن(گفتم اینجوری متوجه میشه داره اشتباه میکنه)[/QUOTE]

QUOTE=rezabargh;6438828]اي بابا چرا حرف ميذاري تو دهن ما
    كي گفتم كيفيت لپ تاپ hp بد هست من گفتم به خاطر نداشتن گارانتي معتبر خريدنش ريسكه [/QUOTE]

2*2=4

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط amn_kh72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همه

من یک hp dv6 6080دارم من ویندوزشو عوض کردم win 7 sp1 نصبیدم

حالا 2 تا مشکل دارم
    1-درایور وب کم رو از کجا تهیه کنم چون تو سایت hp نبود.

2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
    که شما نمیتونید از فینگر پرینت تو ویندوز استفاده کنید.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا کمک کنـــــــــیــــــــــد
    با تشکر
    دوستان من هم همین مشکل رو دارم؟؟

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا ترو جون عزیزتون جواب بدین
    من هرکاری میکنم گرافیکم رو intel گیر کرده و همش تو برنامه های سنگین لگ داره و رو amd نمیره.....
    بگین چی کار کنم ...انگار ماله من برعکسه نسبت به بقیه دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

برای فعال کردن وب کم نیاز به نصب درایور خاصی نیست و باید برنامه CyberLink youcam رو نصب کنید....
    برای FingerPrint هم اول باید درایو مربوط که در فولدر Swsetup هست رو نصب کنید بعد یرنامه Hp Simple pass ....

5. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کسایی که میگن gx680 نخرم میشه با دلیل بگن چرا
    فقط فوری میخوام
    ممنون
    من یکی از دوستام همین سه روز پیش خریده
    مشکلات:تاچ پد بسیار ضعیف تازه از مالتی تاچ ساپورت نمیکنه به طوری که پس از 10 دقیقه آدم انگشتش میشکنه

کیبوردش خیلی خوب نبود

وزن سنگین

وقتی که گرفتمش تو دستم احساس کردم که تو خالیه
    ولی سیستم خنک کنندش بد نبود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان
    من کل تاپیک 6090 رو خوندم میخوام یکی دو روزه یه لپ تاپ بخرم
    نظرم رو مدلای dv6t-6100 و dv6-6199 اچ پیه
    فرقشون چیه؟
    شما کدومرو صلاح میدونید
    کدوم یک از این مدلا بلوری لایت اسکریب دارن؟
    رم 6199 تا 8 گیگی ساپورت میکنه ولی 6100 تا 16 درسته؟
    در ضمن نظرتون نسبت به GX680 ام اس آی چیه؟
    ممنون میشم زود جواب بدید
    کارم اورژانسیه
    ببینید دوست عزیز خرید نوت بوک نیاز به تعریف کاربری و این که چه انتظار دارین بستگی داره ....
    البته عدم محدودیت مالی می تونه این مساله رو کم رنگ کنه....
    کانفیگ هر دو تقریبا مشابه هم هست اما 6199 هارد 1T داره که البته Stable نیست و در بعضی مدل ها به دلیل Customize کردن فرق می کنه ....
    سی پی یو ، رم ، هارد ،گرافیک و Blue-ray Drive عینا مشابه هم هست البته به استثنای مدل های سفارشی....
    تمام Drive نوت بوک های اچ پی دارای Light Scribe Technology هستن ...
    در مورد ساپورت رم باز هم به Stable بودن یا نبودن کانفیگ بستگی داره و مربوط به مدل خاصی نمی شه....
    مثل بسیاری از مدل های سری 6100 که تا 16 ساپورت می کنن وبعضی هم نه....
    تا وقتی نوت بوک اچ پی سری DV6 به خصوص مدل های 2011 هست شما نمی تونین به مدل دیگه ای حتی فکر کنین تصمیم برای خرید که هیچ....
    مدل های این سری به قدری عالی و بی نظیر هست که تنها رقیب اون به گفته تمام کسانی که کمی از این مسائل اطلاع دارن فقط MacBook Pro هست و هیچ برند دیگه ای نمی تونه این رقابت بسیار شدید رو به هم بزنه.....
    در آخر هم پیشنهاد من 6100 هست اما باید بدونین این دو اختلاف بسیار کمی باهم دارن و ویژگی های هر یک از این مدل ها نمی تونه به عنوان برتری تلقی بشه....

8. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام
    من یه 6177 دارم، باهاش که بازی می کردم (وقتی که به برق وصله، چه با باتری چه بدون باتری، فرقی هم نمیکنه شارژش چقدر باشه) بعد یه ربع ریست می کرد
    یه کول پد (دوئل فن بزرگ، با کوچیک جواب نداد) زیرش گذاشتم درست شد حتی 5 ساعت مداوم باهاش بازی هم کردم یه بار هم ریست نکرد
    البته من رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا دادم
    میشه بگید مشکل از کجاست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام
    من یه 6177 دارم، باهاش که بازی می کردم (وقتی که به برق وصله، چه با باتری چه بدون باتری، فرقی هم نمیکنه شارژش چقدر باشه) بعد یه ربع ریست می کرد
    یه کول پد (دوئل فن بزرگ، با کوچیک جواب نداد) زیرش گذاشتم درست شد حتی 5 ساعت مداوم باهاش بازی هم کردم یه بار هم ریست نکرد
    البته من رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا دادم
    میشه بگید مشکل از کجاست؟
    ببینید دوست عزیز نحوه استفاده و موقعیت قرار گیری نوت بوک بسیار مهم هست...
    به دلیل اینکه در نوت بوک های جدید از سنسورهای مختلفی استفاده می شه با کوچکترین اختلال در Ventilation و عدم تهویه مناسب و حتی مشکلات بسیار کوچک تر دیگر فورا ممکن هست با Alarm روبه رو بشین....
    شما باید به دقت مراقب موقعیت و نوع مکان و درجه حرارت مکانی که نوت بوک رو در اون قرار می دین باشین...بسیار مهم هست این مسائل...
    این هم که تصور کنین مشکل با Cool Pad به صورت دائمی حل می شه غلط هست....
    شما فقط تونستین مشکل رو به صورت موقتی حل کنین اما مشکل تهویه همچنان وجود داره....
    با تمام این صحبت ها دلایل دیگری می تونه وجود داشته باشه که ممکن هست به دلیل بی دقتی اهمیت کمتری بهشون داده شده باشه...
    در آخر هم سعی کنین اگر بایوس رو آپدیت نکردین این کار رو فورا انجام بدین....
    دوستان دیگه هم توجه کنن این کار بسیار ضروری هست و قبل از هر اتفاقی باید انجام بشه.....

11. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

ببینید دوست عزیز خرید نوت بوک نیاز به تعریف کاربری و این که چه انتظار دارین بستگی داره ....
    البته عدم محدودیت مالی می تونه این مساله رو کم رنگ کنه....
    کانفیگ هر دو تقریبا مشابه هم هست اما 6199 هارد 1T داره که البته Stable نیست و در بعضی مدل ها به دلیل Customize کردن فرق می کنه ....
    سی پی یو ، رم ، هارد ،گرافیک و Blue-ray Drive عینا مشابه هم هست البته به استثنای مدل های سفارشی....
    تمام Drive نوت بوک های اچ پی دارای Light Scribe Technology هستن ...
    در مورد ساپورت رم باز هم به Stable بودن یا نبودن کانفیگ بستگی داره و مربوط به مدل خاصی نمی شه....
    مثل بسیاری از مدل های سری 6100 که تا 16 ساپورت می کنن وبعضی هم نه....
    تا وقتی نوت بوک اچ پی سری DV6 به خصوص مدل های 2011 هست شما نمی تونین به مدل دیگه ای حتی فکر کنین تصمیم برای خرید که هیچ....
    مدل های این سری به قدری عالی و بی نظیر هست که تنها رقیب اون به گفته تمام کسانی که کمی از این مسائل اطلاع دارن فقط MacBook Pro هست و هیچ برند دیگه ای نمی تونه این رقابت بسیار شدید رو به هم بزنه.....
    در آخر هم پیشنهاد من 6100 هست اما باید بدونین این دو اختلاف بسیار کمی باهم دارن و ویژگی های هر یک از این مدل ها نمی تونه به عنوان برتری تلقی بشه....
    هاردهای یک ترا 6090 رو می گن زود خرابی به بار میاره (از یک تعمیرکار شیراز شنیدم) این یک ترا جدید چطوره
    رم رو از رو خود ویندوز میشه فهمید که اسلوت خالی داره
    6090 نسبت به این دوتا چه چیزی کم داره؟(چون مطمئنن با همه گیر شدن اینا اون افت قیمت خوبی پیدا می کنه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

هاردهای یک ترا 6090 رو می گن زود خرابی به بار میاره (از یک تعمیرکار شیراز شنیدم) این یک ترا جدید چطوره
    رم رو از رو خود ویندوز میشه فهمید که اسلوت خالی داره
    6090 نسبت به این دوتا چه چیزی کم داره؟(چون مطمئنن با همه گیر شدن اینا اون افت قیمت خوبی پیدا می کنه)
    ببینید دوست عزیز به این صورت نیست که بشه با اطمینان تمام صحبت کرد....
    به دلیل این که اج پی تو مدل های مختلف DV به خصوص سری 6 قطعات رو از بهترین برند های موجود انتخاب کرده ، به هیچ عنوان نمی شه عیب به این موضوع نسیت داد....
    البته این مساله به این معنی نیست که مشکلی برای قسمتی از سیستم پیش نخواهد اومد...نه...فقط ریسک Crash قطعات رو بسیار پایین می آره...
    در مورد هارد درست تاحدودی اچ پی در انتخاب این قطعه حساسیت لازم رو نداره و ممکن هست کمی نگرانی به وجود بیاره به خصوص هارد های High Capacity و Low Rpm ....
    مثل بعضی از مدل های سری 3100 که به دلیل استفاده از هارد Samsung که بدترین هارد ممکن هست دچار مشکل شدن...
    البته باز هم باید بدونین این مساله بسیار کم اتفاق افتاده و به هیچ عنوان قابل بزرگنمایی نیست....
    به دلیل ماهیت مسخره که هارد های مغناطیسی دارن این مشکل کمی قابل تصور هست اما احتمال مشکل پیدا کردن بسیار پایین .....
    اما در مورد هارد Middle Capacity و High Rpm به هیچ عنوان اتفاق نیافتاده و نخواهد افتاد....
    می تونین از برنامه Cpu-z برای دیدن وضعیت Slot استفاده کنین.....
    به دلیل این که اچ پی هر سه ماه یک بار تمامی مدل ها رو به روز می کنه ممکن هست شرایط سختی برای خرید به وجود بیاره....
    اما اگر دقت کنین می بینین مدل های جدید فرق خاصی با مدل های قبل نداره و فقط به جهت اهداف تجاری و افزایش تنوع در رنگ و البته کمی کانفیگ وارد بازار می شه....
    در هر صورت 6090 انتخاب خوبیه فقط بعضی مدل های رنچ 1500 دلار مثل 6100 تکنولوژی WiDi دارن که فوق العاده عالی هست و بسیار کاربردی....
    Last edited by em0fab0y; 07-09-2011 at 14:16.

14. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •