سلام
من از این فرمونا خریدم
ولی سره تنظیمش موندم تا فرمونو میجرخونم ماشین فیتیله پیچ میشه!(یعنی یهو خیلی میچرخه) کسی راه تنظیمش رو بلده به من بگه خیلی ممنون
سلام
من از این فرمونا خریدم
ولی سره تنظیمش موندم تا فرمونو میجرخونم ماشین فیتیله پیچ میشه!(یعنی یهو خیلی میچرخه) کسی راه تنظیمش رو بلده به من بگه خیلی ممنون
دوستان واسه منم سواله ازکجا میفهمید که بازی چند فریم میده
من از frap استفاده میکنم گوشه تصویر میزنه چند فریمه، در ضمن میشه با این برنامه رکورد هم کرد
منم از همین استفاده میکنم (در ضمن FRAPs هست)
کسی جواب این سوال منو نمیدونه؟
تعداد فریم مطلوب برای این بازی چند است؟
من که روی low می تونم حدود 35 فزیم بگیرم و روی ultra 8 فریم روی high هم 13 فریم که بازم کیفیتش بد نیست.
کارت گرافیک انویدیا جیفورس 210
ویندوز 7 32 بیتی البته ویندوزم سنگین شده.
رم 3 گیگ.
سی پی یو intel e5700
میرم روی ایکس پی هم فریم می گیرم تا فرقش را ببینم.روی ایکس پی هم فرقی نکرد.آخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا کدام است؟
Last edited by amir601; 01-11-2012 at 07:10.
دوست عزیز پول کلی باری که میبری اصلا مهم نیست
زیر همون پول ارزش باری که میبری بر حسب هر کیلومتر برات محاسبه شده الان توی این لیست با ارزش ترین بار، از بالا که بشماری میشه بار چهارمی و اون به سرفه ترین باریه که تو میتونی انتخاب کنی.
ممنون
این سوالو هم اگه میشه جواب بدین
در مورد این گزینه هایی که موقع لول آپ شدن میاد یه توضیحی بدین که هر کدوم چه کاری میکنه
داداش شما باید تنظیمات را با فرمونتون تنظیم کنید.
اگر اشتباه نکنم باید بری توی قسمت تنظیمات و به قسمت کنترل (Controls) بری و تنظیم (Controller Subtype) را عوض کنی. امیدوارم مشکلت حل بشه.
دلیل این که بعضی از راننده ها خالی بر میگردن چیه؟ راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)