دوستان چطور می شه از یه بانک وام با سود کمتر مثل 15 درصد گرفت.نیاز دارم.ممنون می شم راحل بگین
دوستان چطور می شه از یه بانک وام با سود کمتر مثل 15 درصد گرفت.نیاز دارم.ممنون می شم راحل بگین
اول اینکه مقدار وام خیلی مهم هست چون به وام های سنگین درصد های بالا میبندن ولی وام های یک ، دو میلیونی رو میشه 15 درصد یا کمتر پیدا کرد
درضمن اینجوری نیست که بگی وام شماره فلان یا وام مسکن یا وام . . . . 15 درصد یا فلان درصد هست من وام هایی رو دیدم که با یک اسم اما درصدهای متفاوت یا مقدارهای متفاوت با یک اسم
بانک های دولتی کمتر وام با درصد پایین میدن بیشتر باید در صندوق ها و موسسات مالی و اعتباری دنبال اینطور وام ها باشید با عنوان های مثل خرید کالا ، وام دانشجویی ، وام تعویض خودرو ، وام ازدواج و وام خود اشتغالی ، وام فنی و حرفه ای و . . . .
الان وام خرید کالا از کدوم بانک بیشتر و سریعتر هست . اطلاع دارید ؟ می خواهم سریع وام بگیرم و منتظر زیاد نمونم .
قبلا قوامین و مهر رضا خوب وام میداد
حدود 13% میباشد
هزینه صدور کارت اولیه 2300تومان
هزینه صدور المثنی 2300تومان (مفقودی شکستگی چولگی...)
هزینه تمدید کارت منقضی شده 1500تومان
البته اکثر بانکها هزینه تمدید را همان 2300 میگیرند ولی مبلغ قانونی آن همان 1500تومان است.
سلام
موقع خرید های غیر حضوری
طرف مقابل چطوری از روی شماره قبض واریز وجه ( شماره قرمز ) یا شماره تراکنش به درست بودن ادعای شما و صحیح بودن مبلغ ذکر شده پی میبره ؟
ممنون![]()
توي صورتحساب اون شماره به عنوان شماره سند درج ميشه
و این صورت حساب رو طرف چطوری میتونه بصورت غیر حضوری (بدون مراجعه به بانک )بدست بیاره ؟
به من گفتن 21 درصد سودشه!
کارت اعتباری ملت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)