دنگ و فنگش زیاده. واسه بعضی از برنامه هم کلا جواب نمیده
به اینجا یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنگ و فنگش زیاده. واسه بعضی از برنامه هم کلا جواب نمیده
به اینجا یه سر بزن
این با وایرلس کار میکنه
Camera WiFi LiveStream v1.4.0
این یکی با بلوتوث
SmartCamAndroid
دومی رو از اینجا میتونی دانلود کنی :
نقل قول:
نوشته شده توسط hill-boy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ROM Manager رو روی سونی اریکسون X8 یا W8 خودتون نصب کنید، میتونید از فروشگاه آندروید دریافت کنید،سپس clockwork mod recovery رو نصب کنید
2- سونی اریکسون W8 خودتون رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید، فایل "hc_NS_test-8.1.zip" رو که دانلود کرده بودید رو به SD Card منتقل کنید
3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
4- از منوی ریکاوری کل اطلاعات رو پاک کنید(محتویات Delvik Cache)، زمانیکه به پایان رسید، برگردید به منوی اصلی ریکاوری و "Flash ROM from SD Card" رو انتخاب کنید،مسیری رو که فایل رو توش کپی کردید رو دنبال کنید(hc_NS_test-8.1.zip) و دنبال یه دایرکتوری بگردید که توش Android 3.0 HoneyComb رو روی سونی اریکسون W8 تون نصب کنید، به زودی نصب شدن به پایان میرسه، فقط کافیه که سونی اریکسون W8 تون رو ریبوت کنید، شما گوشیتون رو به Android 3.0 HoneyComb جدید بروز رسانی کردید
اینم لینک دانلود فایل:
کد:
http://www.aplikasiandroid.info/2011/06/download-hcnstest-81zip.html
دوست عزیز اگه میشه لینک منبع رو هم بذارید
خیلی ممنون واسه کمک کردن مرسی چشم حتما میزارم فقط اگه میشه اول جواب سوالات منو بگید لطفا
عرض کنم چجوری این برنامه clockwork mod recovery رو نصب کنم و از کجا دانلودش کنم
بعد گزینه سوم یعنی چی منظورم گزینه ی پاییه:
3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
مورد چهارم هم توضیح بدید چجوری انجام بدم بالایی هم لطفا به زیبان ساده بگید چجوری انجام بدم
در آخر قبل از تشکر فراوان یه سوال داشتم این آندورید 3 مثل همون آندورید 3 که روی گوشیهای دیگه هست کار میده یا ناقصه؟
منتظر راهنمایی های شما هستم ممنونم![]()
کسی جواب سوالهامو نمیده سوالای بالایی رو لطفا جواب بدید و در آخر اینکه چجوری آندورید 2.1 رو روت کنم
شما بهتره پله به پله جلو بری , از همون ابتدا میخوای بپری پله آخر خوب نمیشه دیگهخیلی ممنون واسه کمک کردن مرسی چشم حتما میزارم فقط اگه میشه اول جواب سوالات منو بگید لطفا
عرض کنم چجوری این برنامه clockwork mod recovery رو نصب کنم و از کجا دانلودش کنم
بعد گزینه سوم یعنی چی منظورم گزینه ی پاییه:
مورد چهارم هم توضیح بدید چجوری انجام بدم بالایی هم لطفا به زیبان ساده بگید چجوری انجام بدم
در آخر قبل از تشکر فراوان یه سوال داشتم این آندورید 3 مثل همون آندورید 3 که روی گوشیهای دیگه هست کار میده یا ناقصه؟
منتظر راهنمایی های شما هستم ممنونم![]()
کسی جواب سوالهامو نمیده سوالای بالایی رو لطفا جواب بدید و در آخر اینکه چجوری آندورید 2.1 رو روت کنم
شما اول گوشی رو روت کن , بعد منوی ریکاوری رو نصب کن , بعد تازه برو سراغ نصب رام
آموزش همه این هایی که گفتم توی صفحه اول تاپیک امیر جان زحمتشو کشیده
آندروید 3 تا جایی که من میدونم فعلا روی تبلت ها اومده. واسه x8 هم مثل این که دولوپر ها دارن روش کار میکنند ولی فعلا بهتره بیخیالش شی چون اگرم بتونی نصبش کنی پر از باگ و ایراده
Last edited by maxp30; 09-08-2011 at 01:26.
من میخوام این گوشی را بخرم : الان تو بازار اخرین ورژن اندروید که روش هست چنده ؟؟
قیمت گوشی چنده ؟؟
و تا اندروید ورژن چند میشه ارتقاش داد ؟؟
راستی sms نوشتن با این گوشی چطوره ؟ میشه راحت و سریع نوشت ؟
رام رسمی 2.1 رو گوشی هست
ولی رام کای کاستوم شده زیادی براش اومده
آخرینش هم (رام بدون مشکل) فکرکنم 2.3 باشد
ازنظر sms هم هیچ مشکلی وجود ندارد و کیبورهای مختلفی میتونید روش نصب کنید
سلام دوستان این رام 2.3 رو کسی نصب کرده مشکلاتش چیه
در مورد قیمت و مولتی تاچ بودنش چی ؟؟؟
راستی وقتی گوشی را میخرم از کجا بفهمم ورژن اندرویدش چنده ؟؟ به کجاش نگاه کنم (از کجا بفهمم از اونایی که اوایل به بازار اومده بود و روش 1.6 نصب بود نباشه ؟ شاید خودشون ارتقاش دادن) یه چیزی میخوام که اورجینال روی خودش 2.1 باشه بدون هیچ گونه دستکاری
کلا به چه نکاتی باید توجه کرد ؟
راستی لینک یک رام سالم 2.3 که تست شده و بدون مشکل هم هست لطفا اینجا بزارین
ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
قیمت ندارم
ولی برای دانستن نسخه سیتم عامل به آدرس زیر بروید:
Settings/About phone/
جایی که نوشته Android version زیرش نسخه نرم افزار است
حتی اگه 1.6 هم باشه خودت میتونی ارتقاش بدی اصلا مهم نیست. با استفاده به آپدیتر سونی با گوشی به سایت سونی متصل میشود و جدیدترین نسخه اصلی رو گوشیت نصب میشه
اینم لینک سالم نسخه سالم رام کاستوم 2.3
سلام دوستان
راه حلی برای کم کردن مصرف باطری در dingerDX
به ادرس setting/cyanogenmod setting/ performance/cpu settings برید و available governors رو روی smartass قرار بدید البته اگر روی powersave قرار بدید مصرف فوق العاده پایین میاد ولی عملکرد هم ضعیف میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)