سعی کنین توی دادگستری رفت و آمد داشته باشین و به کلا به دادگستری آشنا باشین و هیچوقت هم از شکایت کردن از مدیران ادارات دولتی ( مخصوصا در حال حاضر که شرایط خاصی دارن ) نترسین. امروز با وجود اینکه طبق قانون نظام وظیفه من به صورت قانونی تحصیل میکنم و دی ماه قراره پیش دانشگاهی بگیرم؛ سازمان آموزش پرورش بهم اازه تحصیل نمیداد. من هم یه کپی از قانون نظام وظیفه و یه کپی از برگ ثبت نامم در دانشگاه رو بردم و یه برگ دادخواست تکمیل کردم و علیه مدیر و معاون آموزش پرورش ناحیه شکایت کردم و گفتم که من پزشکی پذیرفته شدم و اگه تا دی ماه پیش دانشگاهی رو تموم نکنم نمیتونم دانشگاه برم. رئیس دفتر قاضی و معاون دادستان رو هم در جریان گذاشتم و اونها یه تماس کوچیک با اداره آموزش پرورش گرفتن تا ببینن موضوع چیه و بالافاصله همه چی درست شد. پدر من میگه که در حال حاضر مدیران ارشد دولتی توی همه اداره ها انقدر موقعیتشون متزلزل هست و انقدر علیه همشون کیفرخواست و شکایت وجود داره که از هر شکایتی میترسن. یادتون باشه که در حال حاضر شکایت کردن علیه مدیران ادارات دولتی خیلی خوب جواب میده

جواب بصورت نقل قول

گفت اينكه چيزيش نيست ، گفتم الان ترانس پروند !! خلاصه گفتم كار از محكم كاري عيب نميكنه ، اوستا يه نگاه انداخت گفت همه چيزش درسته برو اگه باز اذيت كرد بيا بيارمش پايين .