تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 507 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سعی کنین توی دادگستری رفت و آمد داشته باشین و به کلا به دادگستری آشنا باشین و هیچوقت هم از شکایت کردن از مدیران ادارات دولتی ( مخصوصا در حال حاضر که شرایط خاصی دارن ) نترسین. امروز با وجود اینکه طبق قانون نظام وظیفه من به صورت قانونی تحصیل میکنم و دی ماه قراره پیش دانشگاهی بگیرم؛ سازمان آموزش پرورش بهم اازه تحصیل نمیداد. من هم یه کپی از قانون نظام وظیفه و یه کپی از برگ ثبت نامم در دانشگاه رو بردم و یه برگ دادخواست تکمیل کردم و علیه مدیر و معاون آموزش پرورش ناحیه شکایت کردم و گفتم که من پزشکی پذیرفته شدم و اگه تا دی ماه پیش دانشگاهی رو تموم نکنم نمیتونم دانشگاه برم. رئیس دفتر قاضی و معاون دادستان رو هم در جریان گذاشتم و اونها یه تماس کوچیک با اداره آموزش پرورش گرفتن تا ببینن موضوع چیه و بالافاصله همه چی درست شد. پدر من میگه که در حال حاضر مدیران ارشد دولتی توی همه اداره ها انقدر موقعیتشون متزلزل هست و انقدر علیه همشون کیفرخواست و شکایت وجود داره که از هر شکایتی میترسن. یادتون باشه که در حال حاضر شکایت کردن علیه مدیران ادارات دولتی خیلی خوب جواب میده

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سعی کنید تو محیطهای کاری یا دانشگاه از اسم خانوادگی خانمها استفاده کنید.صدا زدن خانمها به اسم کوچیکشون خیلی بده.من تجربش کردم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سعی کنید با رفتارتون فاصله خودتون رو با دوستانتون مخصوصا خانمها رعایت کنید و بهشون با رفتار فاصله رو بفهمونید چون گاهی چیزی که شما فکر میکنید با اون چیزی که طرف مقابل فکر میکنه فرق داره

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

يه تجربه تلخ كه يكي از همكلاسي ها كسب كرد و نصيب بقيه شد .
    معلم زبان خيلي جدي و موجهي داريم ، سركلاسش يه پسره يه تيكه انداخت ، همينطوري جدي با اخم نگاهش كرد ، همه از معلمه ترس داريم ( اينقدر تهديد ميكنه ، البته ميدونيم همش كشكه ) براي همين كسي حتي يه لبخند هم نزد . پسره اينقدر ضايع شده بود كه همينطوري عرق ميريخت مثل لبو شده بودش ...... لبخند رو لبش خشك شده بود . اصلا يه وضعيت تكرار نشدني .... واقعا غيرقابل وصف بود ، خدانكنه كسي تو اين موقعيت قرار بگيره ..... حتي الانم كه بهش فكر ميكنم ميگم بيچاره چقدر كنف شد دلم براش ميسوزه ..... خودم هم ازين به هاي لوس مسخره بدم مياد ولي اين بدبخت خيلي ضايع شد .....
    ديگه اين درس عبرت شد تا يه وقت منم ازينكارا نكنم .

5. 8 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .

بچه که بودیم تو کودکستان و دبستان بعضی از بچه ها بر سر یه پاک کن یا یه مدادتراش و این جور چیزها با هم دعوا میکردند یا به هم میخندیدند یا پُز میدادند .اما بزرگترها میگفتند هنوز بچه هستند نمیفهمند .

بعدش توی دوران راهنمائی هم یه عده بر سر چیزهایِ ساده و بیخودی با هم جر و دعوا میکردند . حالا دیگه فحش هم میدادند و لگد و مشتها هم پیشرفته شده بود و مسخرگی ها و چز دادنها هم بدتر شد !!!.باز هم بزرگترها میگفتند هنوز عقلشون نمیرسه . هنوز بچه هستند .

رفتیم دبیرستان . اونجا هم همون آش و همون کاسه . اما مشتها و لگدها حرفه ای شده بود و فحشها ناموسی و تحقیرها و مسخره کردنها همچنان ادامه داشت . سلاح هایِ سرد مثل زنجیر و پنجه بوکس و چاقو هم اضافه شد بهش !!!! .مردم میگفتند شعور ندارند ,درست تربیت نشده اند ,هنوز جوان و نپخته هستند و غرور جوانی گرفته اونها رو .

توی دانشگاه هم وضع بدتر شد که بهتر نشد !!!! کار به زد و خورد خونین و کلانتری و اینها میکشید .

توی اجتماع و بازار کار هم وضع بدتر و بدتر شد . باز یه عده واسه ی چیزهای بیخودی و ساده یا مسائل کاری و زندگی دست به هر کاری میزنند . دزدی , جر و دعوا , چاقوکشی, قتل با سلاح سرد و گرم . چشم هم چشمی , رقابتهای ناسالم و تحقیر و تمسخر و پزدادنها همچنان ادامه داره . بعضیاشون حتی از پنجاه سال هم بیشتر سن دارند !!!!

حالا دیگه شکی به جا نمونده برایِ بنده که یه عده اگر هزار سال هم تو این دنیا زندگی کنند درست بشو نیستند که نیستند .

اگر با چنین آدمی سر و کار دارین تا میتونین سعی کنین ازش دوری کنین و کمتر باهاش برخورد داشته باشین و بیخودی سعی نکنین عوضش کنین یا درستش کنین .

اما با روشِ "به در میگم دیوار تو گوش کن" گهگاهی یه نصیحتِ غیر مستقیم جلوش بگین شاید که امیدی به بیدار شدنِ عقلش باشه چون تا وقتی که زنده هست , احتمالِ تغییرش وجود داره.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-11-2012 at 17:17. دليل: سطربندی

7. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سعی کنین توی دادگستری رفت و آمد داشته باشین و به کلا به دادگستری آشنا باشین و هیچوقت هم از شکایت کردن از مدیران ادارات دولتی ( مخصوصا در حال حاضر که شرایط خاصی دارن ) نترسین. امروز با وجود اینکه طبق قانون نظام وظیفه من به صورت قانونی تحصیل میکنم و دی ماه قراره پیش دانشگاهی بگیرم؛ سازمان آموزش پرورش بهم اازه تحصیل نمیداد. من هم یه کپی از قانون نظام وظیفه و یه کپی از برگ ثبت نامم در دانشگاه رو بردم و یه برگ دادخواست تکمیل کردم و علیه مدیر و معاون آموزش پرورش ناحیه شکایت کردم و گفتم که من پزشکی پذیرفته شدم و اگه تا دی ماه پیش دانشگاهی رو تموم نکنم نمیتونم دانشگاه برم. رئیس دفتر قاضی و معاون دادستان رو هم در جریان گذاشتم و اونها یه تماس کوچیک با اداره آموزش پرورش گرفتن تا ببینن موضوع چیه و بالافاصله همه چی درست شد. پدر من میگه که در حال حاضر مدیران ارشد دولتی توی همه اداره ها انقدر موقعیتشون متزلزل هست و انقدر علیه همشون کیفرخواست و شکایت وجود داره که از هر شکایتی میترسن. یادتون باشه که در حال حاضر شکایت کردن علیه مدیران ادارات دولتی خیلی خوب جواب میده
    تو مسایل جزیی مثله مساله شما اره
    اما تو مسایلی که پول توش باشه...

9. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

هیچ وقت خودتون رو تو هیچ کاری برتر و موفق ندونین و نگین که از همه چیز اطلاعات دارین

11. 8 کاربر از siam2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

نميدونم براي من فقط اينطوريه يا كلا قوانين طبيعيت اينطور هست كه هر كار اشتباهي كه ميكنم سريع تقاسشو پس ميدم يعني به هفته نميرسه .
    يكي از رفيقام بعد مدتها ديدم يكم باهم سلام و عليك كرديم خيلي آدم گيريه ، من زود پيچوندمش و رفتم ، فهميدم ناراحت شده ، بعدهم يه اس داد كه خيلي بيمعرفتي و اينچيزا البته باشوخي ولي به دل گرفته بود .
    آقا يذره نگذشت نميدونم بلاي آسماني نازل شد ، تغييرات جوي باعث شد ، مقدار الكتريسيته بدنم تغيير كرد ، زوايه خط استوا عوض شد ، خلاصه نفهميدم چي شد يهو ترانس موتورم ماليده شد (بدون چپقي گرفتم به شمع ديدم برق نداره ) .
    با كلي زحمت يه تعميرگاه پيدا كردم رفتم بالاي كار وايسم گفتم حالا كه هم نزديك خونشون هستم و هم براي اينكه حوصلم سر نره و از دلش در بيارم يه زنگ بزنم بهش بياد ، خلاصه اونم 3سوت پيداش شد و باهم يكم صحبت كرديم تا سر اوستا خلوت شه . گفت چش شده حالا يه استارت بزن شايد تونستم درستش كنم ، يه استارت زدم عين CPU موتورو آتيش كرد گفت اينكه چيزيش نيست ، گفتم الان ترانس پروند !! خلاصه گفتم كار از محكم كاري عيب نميكنه ، اوستا يه نگاه انداخت گفت همه چيزش درسته برو اگه باز اذيت كرد بيا بيارمش پايين .
    نميدونم اين رفيقم چيكار كرده بود عزيز شده بود .

13. 7 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

زیاد تو رفاقت افراط و تفریط نکنید چون همین ها باعث جدایی میشه

15. 11 کاربر از لووول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در هر حالت به پدر و مادر خودمون احترام بگذاریم حتی اگر تو مواقعی که حق با شماست چون اگه یکم باهاشون کلنجار بریم 2 دقیقه بعد از کارمون پشیمون میشید
    خانوادت رو حتی اگه واقعا بد هستند هم دوست داشته باش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •