واسه فصل زمستون چه مدل عطرایی خوبه ؟
مثلا من که بخوام واسه این فصل یا زمستون عطری رو از فروشگاهی بگیرم باید بگم گرم و شیرین بدید بر فرض؟
چه مدلایی رو با توجه به خواستم می تونم بگیرم(تا 50 60 تومان)(مردانه)
واسه فصل زمستون چه مدل عطرایی خوبه ؟
مثلا من که بخوام واسه این فصل یا زمستون عطری رو از فروشگاهی بگیرم باید بگم گرم و شیرین بدید بر فرض؟
چه مدلایی رو با توجه به خواستم می تونم بگیرم(تا 50 60 تومان)(مردانه)
والا من نگفتم همه برن عطر 30 40 تومني بخرن ولي اولا همون عطراي گرمي هم معمولا گرمي 500 تا 1000 تومن ميافته كه به نظرم براي اون محصولات شيميايي خيلي گرون به شمار مياد.دوم اين كه مگه ادكلناي ارزون اماراتي مثل اين اجمل يا رصاصي يا آديداس و يا برخي محصولات فرانسوي تو بازار نيستن...من كاراي اين شركت ها رو استفاده كردم و هيچ مشكل پوستي و ريوي پيدا نكردم وبا وجود مدرن نبودن بو هاشون ازشون لذت ميبرم...همين كار چستيتي رصاصي رو يه بار انقد زياد به پوستم زدم تقريبا باهاش دوش گرفتم و هيچ مشكل پوستي پيدا نكردم و مشامم رو هم اذيت نكرد....تنها محصولاتي كه اذيتم كردن همين عطر گرمي ها و ريو ها بودند..ميون اينها از همه بهداشتي تر و استاندارد تر با توجه به تجربه خودم رصاصي و اجمل بودند.درسته كه اجمل يا رصاصي يا امپر كاراي مشابه مثل اينا نميزنن و بو هاشون ممكنه قديمي و د مده به نظر بياد اما حداقل كاراشون اصول اوليه بهداشتي رو دارن چون بالاخره يه شركت شناخته شده هستن كه همه چي شون تحت نظره..تو خود سايت رصاصي هم نوشته كه الكلاش و مواد اوليه اش درست و حسابيه. انصافا عطراشون هم حداقل اگه خيلي مدرن نيستند اما اريجينال خودشون بوده و قابل احترامند...اما به شخصه به اين همه كاراي ناشناس مشابه مثل ريو يا زنيت يا چند تاي ديگه نميتونم اعتماد كنم...چون واقعا هر بار كار مشابه گرفتم اذيت شدم..يا كاراي ارزون همينارو ميگيرم يا كاراري معروف اروپايي كه 50 به بالا هستن.
حالا چطور و به چه دليل بهم ميگي كه مطمئن باشم کم ضررتر از هر چیزی واسه بدنم همون عطر روغنیس؟ !
سلام،
یه ادکلن خوب و بوی ماندگاری چی معرفی میکنین؟ بودجه بین 30-50 باشه مردانه.
خب بچه ها من این smith&wesoon رو گرفتم
بوش که عالیه
فقط ته شیشه برچسب خورده حک شده نیست ! اصله یا تقلبی !؟
هر عطری که ته شیشه برچسب باشه تقلبیه ؟
صد البته حق با شماست . من گفتم شاید از نظر شما کارهای اجمل و امپر هم مثل ریو هستند .
چون مشخصه چه مواد غذایی دارند به خوردمون میدند ! یعنی باور کن توی هر کارخونه ی تولیدیشون بری دیگه لب به غذا نمیزنی ! از مواد لبنی مثل خامه و ... گرفته تا میوه و سبزیجات که پر از سموم مختلفه !حالا چطور و به چه دليل بهم ميگي كه مطمئن باشم کم ضررتر از هر چیزی واسه بدنم همون عطر روغنیس؟ !
تاپیک عطر و ادکلن رو هم تبدیل کردیم به مشاوره پزشکی
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
زود باش تعریف کن ، بوش چجوریه ؟ سرد یا گرم ؟ تلخ ، تند ، ترش ، شیرین ؟ میزنی چه حسی پیدا میکنی ؟
فک کنم رایحه ی اصلیش رو از یه نوع لیمو توی جزایر نمیدونم کجا گرفتند . کلا داستان جالبی داره![]()
بوش که خیلی خاصه تقریبا هم خنکه هم تلخه هم یه جورایی گرم !زود باش تعریف کن ، بوش چجوریه ؟ سرد یا گرم ؟ تلخ ، تند ، ترش ، شیرین ؟ میزنی چه حسی پیدا میکنی ؟
فک کنم رایحه ی اصلیش رو از یه نوع لیمو توی جزایر نمیدونم کجا گرفتند . کلا داستان جالبی داره
آره رایحه اصلیش از یه نوع لیمو خاص که تو جزیره آتشفشانی Montserrat رشد میکنه گرفته شده !
بنده هم همین سوال رو دارم ، لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
خب امروز توفیقی داشتیم که یه سری ادکلن دیگه تست کینم:
اول گری فلانل:بویه واقعا خاصی داشت.من تا حالا مشابه اش رو بو نکرده بودم.یه بویی که ته بوش یکم هم بویه
دود میداد.
دان دیور:یه بویه کلاسیک مانند بود که برای آدمایه کت شلواری خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایر انرژی: بویه فوق العاده ملایم.که آدم خودش بزنه حال کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باربری لاندن:قبلا هم تست کرده بودم.یه بویه تلخ مانند باکلاس و تمیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زگنا اینتنسو:بویه تند و تقریبا خاص و خوشبوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هالستون z-14 :بویه کلاسیک و ملایم.فکر کنم موندگاری نداشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژیوانجی زیریوس:بویه تند و گرم.ولی اذیت نمیکنه.از این ادکلنا که خانوما خوششون میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بویه کلاسیک.تو مایه های آزارو آزاروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آزارو پورهوم الایزیر: بویه ادکنایه عربی میداد.ولی در کل خیلی خوشبو و گرم بود.(راستش بوش رو تویه اتوبوسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایه رویال سفر شنیده بودم که بویه خوشبو کننده هواش بود.)
کنت کول وینتیج بلک: فوق العاده خوشبو-من که خیلی خوشم اومد ازش-فکر کنم کسایی که از فارنهایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوششون بیاد از این هم خوششون بیاد-معمولیش رو هم تست کردم ولی دقیق یادم نیست چجور بود ولی
خوشم نیامد.
کارل لاگرفیلد کپسول:بویه تلخه خفنی داشت.یکم شبیه فوتوش بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم The one gentelman :ایندفعه بوش فرق داشت.به نظرم بهتر از اون دفعه اومد.کاره کلاسیک میزد و یکمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شور مزه
The One :ایندفعه به شدت خوشم اومد ازش.بویه میوه جات میداد .جالبه اینجا زده جنگلی.قبلا هم به نظرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوش خیلی جالب نبود.
axis مشکی و آبی هم تست کردم.مشکیش (خاویار بلک) بهتر بود ولی در کل خوشم نیامد.
سه تا ادکلن رفت تو لیست خرید.حالا کدومو بخرم خدا میدونه:
کنت کول-the one -زیریوس
آره بالاخره.اونم تو اراکمیگفت معروفه به ادکلنه شاهه ایران
والا بوش که خیلی خاص بود.ولی بیشتر به درده افترشیو میخورد.خیلی ضعیف بود بوش.احتمالا موندگاری هم
تعطیل باشه.قیمت هم که توهمی داد 60 تومن
در حده 25 تومن بود میگرفتمش.یه چیزی تو مایه هایه صابون و دود بود.اصلا قابل توصیف نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)