هرجا ---- بود با لـیون پرش کنین!!!!!!! اعصابم خورد شد، آخه لــیون چیه که واسش فــیلتر گذاشتن!
صحبتهاي بنزما و ادان پس از برد مقابل لوانته

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته بنزما زننده گل اول بازي و ادان در خصوص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند
كريم بنزما:
"نميدانم مقابل ---- از ابتدا بازي خواهم كرد يا نه و بايد ديد سرمربي چه نظري دارد .قطعا بازي با ---- دشوار خواهد بود چون كه آنها تيم خوبي هستند و پيشرفت زيادي كرده اند "
"---- شهر من است و خانواده من آنجا زندگي ميكنند .من ميخواهم سه شنبه پيروز شوم .من فكر ميكنم ما ميتوانيم ---- را در زمينشان شكست دهيم و امسال بتوانيم قهرمان ليگ قهرمانان شويم"
ادان:
"زماني كه بچه بودم رويايم بازي كردن زياد در زمين بود .هم تيميهايم به من تبريك گفتند و هفته قبل نيز كمك زيادي به من كرده بودند"
"من ميخواهم از جو اينجا لذت ببرم و براي رئال مادريد در برنابئو سخت تلاش كنم .من آماده هستم ولي نياز دارم تا مقابل 90 هزار هوادار خودم را اثبات كنم .رئال مادريد نياز دارد تا شما هر يكشنبه پيروز شويد"
"فردا تمرينات را از سر ميگيريم تا خودمان را براي يك رقابت سخت آماده كنيم .ما از ---- بسيار آشنايي داريم .آنها در خانه تيم سخت كوشي هستند ولي ما نيز اعتماد به نفس بيشتري داريم و سخت تلاش خواهيم كرد .ما ميخواهيم در بازي برگشت در خانه خودمان نتيجه بسيار خوب و قاطعي بگيريم و به مرحله بعد صعود كنيم "
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صحبتهاي كاكا و رونالدو پس از برد مقابل لوانته

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته رونالدو و كاكا در خصوص اين بازي مصاحبه كوتاهي با خبرنگاران انجام داده اند
كريستيانو رونالدو :
"ما مقابل يك دفاع اتوبوس بازي كرديم . آنها به هيچ وجه ريسك نمي كردند و همه در دفاع بودند ولي ما پيروز شديم و حالا به بازي با ---- فكر ميكنيم"
"مسابقه با ---- بسيار مهم و دشوار خواهد بود ولي ما انگيزه زيادي داريم .---- تيمي است كه هميشه به مرحله يك چهارم مي رسند و ماقصد داريم بازي خوبي به نمايش بگذاريم و پيروز شويم"
كاكا:
"ما توانستيم با تلاش 3 امتياز مهم اين بازي را بدست بياوريم .مهم نيست چه كسي در فرانسه بازي خواهد كرد .ما در بازي برگشت در خانه خودمان با يك برد پرگل ميتوانيم صعود كنيم"
"در نيمه اول مقابل لوانته بازي بهتري نسبت به نيمه دوم انجام داده بوديم .با اين حال لوانته موقعيت خاصي روي دروازه ما ايجاد نكرد و من از بابت اين پيروزي خوشحالم"
"اميدوارم فردا شب بيلبائو بتواند نتيجه خوبي مقابل بارسلونا بدست بيارود و به ما كمك كند .بيلبائو در جام حذفي مقابل بارسلونا بسيار عالي كار كرد و ميتوانند در بازي فرداشب نيز آن را تكرار كنند"
کد:
كارواليو : "تيم با روحيه بازي كرد"

پس از برد سفيدها مقابل لوانته كارواليو - راموس - آلبيول و مارسلو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند
كارواليو:
"لوانته بازي خوبي انجام داده بود و حريف سرسختي بود .ما زود به گل رسيديم و اين كار را برايمان آسان كرد و پيروزي در اين بازي بسيار اهميت داشت "
"ليگ قهرمانان برايمان بسيار مهم است و ما نياز داريم تا با يك بازي خوب به مرحله بعدي صعود كنيم .پيروزي در اين مسابقات (ليگ)اعتماد به نفسمان را براي قهرماني در ليگ قهرمانان بيشتر ميكند "
"براي بنزما خوشحال هستم چون با گلزني شايستگي خود را دوباره نشان داد .ما بايد به بازيهاي بعدي خودمان فكر كنيم و بايد تا پايان فصل همه بازيهايمان را پيروز شويم"
راموس:
"ما با تمركز توانستيم لوانته را شكست دهيم .ما با حريفانمان آشنا هستيم و ميدانيم پيروز شدن كار آساني نيست "
"ما حالا به بازي فردا شب بيلبائو و بارسلونا فكر ميكنيم و بايد ببينيم در پايان فصل چه اتفاقاتي رخ خواهد داد"
آلبيول:
"ما نياز داريم تا بارسلونا در خانه دچار لغزش شود ولي ما كارخودمان را انجام ميدهيم تا پيروز شويم "
"ما نياز داريم تا مقابل ---- پيروز شويم اما كار آساني نيست .من اعتقاد دارم كه ما امسال ميتوانيم از مرحله 1/16 صعود كنيم .180 دقيقه برايمان مانده است و بايد خودمان را آماده اين بازي مهم كنيم"
"ادان عملكرد بسيار خوبي مقابل اسپانيول انجام داده بود و او در همه اين سالها سخت تلاش كرد .من او را راحت ديدم و ما ميخواهيم هميشه به او كمك كنيم .ادان آينده درخشاني خواهد داشت"
"گل زدن براي يك مدافع كار آساني نيست و كارواليو در اين فصل بسيار خوب كار كرده و امشب هم توانست گل ديگري براي تيم به ثمر برساند و ثابت كرد كه چرا بازيكن مهمي براي ما محسوب ميشود"
مارسلو:
"ما ميدانستيم كه بازي امشب دشوار خواهد بود و توانستيم تمركز خوبي داشته باشيم و 3 امتياز را بدست بياوريم"
"ما گل بسيار زودهنگامي به ثمر رسانديم .اگر ميخواهيم قهرمان شويم بايد جنگيدن را ادامه دهيم تا به موفقيت برسيم"
"بازي سه شنبه بسيار مشكل خواهد بود .در ليگ قهرمانان هيچ مسابقه اي آسان نيست و ما نيز قصد داريم تا بازي خوبي به نمايش بگذاريم تا پس از چند سال از مرحله 1/16 صعود كنيم .ما ميتوانيم ---- را شكست دهيم و سخت تلاش خواهيم كرد"
کد:
صحبتهاي خورخه والدانو پس از برد رئال مقابل لوانته

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته خورخه والدانو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت
"بازي آساني بود .ما موقعيتهاي زياد و جدي روي دروازه لوانته بوجود آورده بوديم .با اين حال بازي خوبي به نمايش گذاشتيم "
"لوانته هيچ شانس گلزني روي دروازه ما نداشت و بازيكنان ما به شايستگي بازي را كنترل داشتند و آشكار بود كه ما حرفه اي عمل ميكنيم"
"ما اعتماد به نفس زيادي براي قهرماني داريم.تيم بازي محكمي ارائه داد و ادان و لاسانا نيز عملكرد بسيار خوبي داشتند .ما بايد خوشحال باشيم چون كه هر كسي قسمتي از تيم است .بارسلونا شبها نميتواند به راحتي استراحت كند و بايد ببينيم بيلبائو چه كار خواهد كرد"
"ما هيجان زيادي براي بازي با ---- داريم براي اينكه ليگ قهرمانان براي ما اهميت دارد و جام حذفي تمرين خوبي براي ما بود و تيم اعتماد به نفس بيشتري گرفته است.---- در فرم خوبي قرار دارد و ما بايد به انها احترام بگذاريم و مطمئن هستم نتيجه خوبي خواهيم گرفت و به مرحله بعد صعود ميكنيم"
کد: