تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 416 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هرجا ---- بود با لـیون پرش کنین!!!!!!! اعصابم خورد شد، آخه لــیون چیه که واسش فــیلتر گذاشتن!

صحبتهاي بنزما و ادان پس از برد مقابل لوانته

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته بنزما زننده گل اول بازي و ادان در خصوص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

كريم بنزما:

"نميدانم مقابل ---- از ابتدا بازي خواهم كرد يا نه و بايد ديد سرمربي چه نظري دارد .قطعا بازي با ---- دشوار خواهد بود چون كه آنها تيم خوبي هستند و پيشرفت زيادي كرده اند "

"---- شهر من است و خانواده من آنجا زندگي ميكنند .من ميخواهم سه شنبه پيروز شوم .من فكر ميكنم ما ميتوانيم ---- را در زمينشان شكست دهيم و امسال بتوانيم قهرمان ليگ قهرمانان شويم"

ادان:

"زماني كه بچه بودم رويايم بازي كردن زياد در زمين بود .هم تيميهايم به من تبريك گفتند و هفته قبل نيز كمك زيادي به من كرده بودند"

"من ميخواهم از جو اينجا لذت ببرم و براي رئال مادريد در برنابئو سخت تلاش كنم .من آماده هستم ولي نياز دارم تا مقابل 90 هزار هوادار خودم را اثبات كنم .رئال مادريد نياز دارد تا شما هر يكشنبه پيروز شويد"

"فردا تمرينات را از سر ميگيريم تا خودمان را براي يك رقابت سخت آماده كنيم .ما از ---- بسيار آشنايي داريم .آنها در خانه تيم سخت كوشي هستند ولي ما نيز اعتماد به نفس بيشتري داريم و سخت تلاش خواهيم كرد .ما ميخواهيم در بازي برگشت در خانه خودمان نتيجه بسيار خوب و قاطعي بگيريم و به مرحله بعد صعود كنيم "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صحبتهاي كاكا و رونالدو پس از برد مقابل لوانته

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته رونالدو و كاكا در خصوص اين بازي مصاحبه كوتاهي با خبرنگاران انجام داده اند

كريستيانو رونالدو :

"ما مقابل يك دفاع اتوبوس بازي كرديم . آنها به هيچ وجه ريسك نمي كردند و همه در دفاع بودند ولي ما پيروز شديم و حالا به بازي با ---- فكر ميكنيم"

"مسابقه با ---- بسيار مهم و دشوار خواهد بود ولي ما انگيزه زيادي داريم .---- تيمي است كه هميشه به مرحله يك چهارم مي رسند و ماقصد داريم بازي خوبي به نمايش بگذاريم و پيروز شويم"

كاكا:

"ما توانستيم با تلاش 3 امتياز مهم اين بازي را بدست بياوريم .مهم نيست چه كسي در فرانسه بازي خواهد كرد .ما در بازي برگشت در خانه خودمان با يك برد پرگل ميتوانيم صعود كنيم"

"در نيمه اول مقابل لوانته بازي بهتري نسبت به نيمه دوم انجام داده بوديم .با اين حال لوانته موقعيت خاصي روي دروازه ما ايجاد نكرد و من از بابت اين پيروزي خوشحالم"

"اميدوارم فردا شب بيلبائو بتواند نتيجه خوبي مقابل بارسلونا بدست بيارود و به ما كمك كند .بيلبائو در جام حذفي مقابل بارسلونا بسيار عالي كار كرد و ميتوانند در بازي فرداشب نيز آن را تكرار كنند"

کد:
    كارواليو : "تيم با روحيه بازي كرد"

پس از برد سفيدها مقابل لوانته كارواليو - راموس - آلبيول و مارسلو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

كارواليو:

"لوانته بازي خوبي انجام داده بود و حريف سرسختي بود .ما زود به گل رسيديم و اين كار را برايمان آسان كرد و پيروزي در اين بازي بسيار اهميت داشت "

"ليگ قهرمانان برايمان بسيار مهم است و ما نياز داريم تا با يك بازي خوب به مرحله بعدي صعود كنيم .پيروزي در اين مسابقات (ليگ)اعتماد به نفسمان را براي قهرماني در ليگ قهرمانان بيشتر ميكند "

"براي بنزما خوشحال هستم چون با گلزني شايستگي خود را دوباره نشان داد .ما بايد به بازيهاي بعدي خودمان فكر كنيم و بايد تا پايان فصل همه بازيهايمان را پيروز شويم"

راموس:

"ما با تمركز توانستيم لوانته را شكست دهيم .ما با حريفانمان آشنا هستيم و ميدانيم پيروز شدن كار آساني نيست "

"ما حالا به بازي فردا شب بيلبائو و بارسلونا فكر ميكنيم و بايد ببينيم در پايان فصل چه اتفاقاتي رخ خواهد داد"

آلبيول:

"ما نياز داريم تا بارسلونا در خانه دچار لغزش شود ولي ما كارخودمان را انجام ميدهيم تا پيروز شويم "

"ما نياز داريم تا مقابل ---- پيروز شويم اما كار آساني نيست .من اعتقاد دارم كه ما امسال ميتوانيم از مرحله 1/16 صعود كنيم .180 دقيقه برايمان مانده است و بايد خودمان را آماده اين بازي مهم كنيم"

"ادان عملكرد بسيار خوبي مقابل اسپانيول انجام داده بود و او در همه اين سالها سخت تلاش كرد .من او را راحت ديدم و ما ميخواهيم هميشه به او كمك كنيم .ادان آينده درخشاني خواهد داشت"

"گل زدن براي يك مدافع كار آساني نيست و كارواليو در اين فصل بسيار خوب كار كرده و امشب هم توانست گل ديگري براي تيم به ثمر برساند و ثابت كرد كه چرا بازيكن مهمي براي ما محسوب ميشود"

مارسلو:

"ما ميدانستيم كه بازي امشب دشوار خواهد بود و توانستيم تمركز خوبي داشته باشيم و 3 امتياز را بدست بياوريم"

"ما گل بسيار زودهنگامي به ثمر رسانديم .اگر ميخواهيم قهرمان شويم بايد جنگيدن را ادامه دهيم تا به موفقيت برسيم"

"بازي سه شنبه بسيار مشكل خواهد بود .در ليگ قهرمانان هيچ مسابقه اي آسان نيست و ما نيز قصد داريم تا بازي خوبي به نمايش بگذاريم تا پس از چند سال از مرحله 1/16 صعود كنيم .ما ميتوانيم ---- را شكست دهيم و سخت تلاش خواهيم كرد"

کد:
    صحبتهاي خورخه والدانو پس از برد رئال مقابل لوانته

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته خورخه والدانو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"بازي آساني بود .ما موقعيتهاي زياد و جدي روي دروازه لوانته بوجود آورده بوديم .با اين حال بازي خوبي به نمايش گذاشتيم "

"لوانته هيچ شانس گلزني روي دروازه ما نداشت و بازيكنان ما به شايستگي بازي را كنترل داشتند و آشكار بود كه ما حرفه اي عمل ميكنيم"

"ما اعتماد به نفس زيادي براي قهرماني داريم.تيم بازي محكمي ارائه داد و ادان و لاسانا نيز عملكرد بسيار خوبي داشتند .ما بايد خوشحال باشيم چون كه هر كسي قسمتي از تيم است .بارسلونا شبها نميتواند به راحتي استراحت كند و بايد ببينيم بيلبائو چه كار خواهد كرد"

"ما هيجان زيادي براي بازي با ---- داريم براي اينكه ليگ قهرمانان براي ما اهميت دارد و جام حذفي تمرين خوبي براي ما بود و تيم اعتماد به نفس بيشتري گرفته است.---- در فرم خوبي قرار دارد و ما بايد به انها احترام بگذاريم و مطمئن هستم نتيجه خوبي خواهيم گرفت و به مرحله بعد صعود ميكنيم"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتهاي مورينيو پس از برد مقابل لوانته

پس از برد 2-0 رئال مقابل لوانته مورينيو در خصوص اين بازي با سايت رسمي باشگاه به مصاحبه پرداخت

"خيلي خوب بود كه تيم اين بازي را جدي گرفت .اين مسابقات براي قهرماني ميتواند دشوار باشد براي اينكه بازيكنان ميتوانند تمكز بيشتري بر رقابتهاي اروپايي داشته باشند .تيم بازي خوبي ارائه داد و بسيار تمركز داشت"

"ما ميدانستيم لوانته حريف سرسختي است .آنها در دفاع سازمان يافته بودند ولي ما توانستيم زود به گل دست يابيم و بازي را تحت كنترل خود بگيريم .پيروزي و استراحت بازيكن مهم است"

"بازي كردن راموس و بنزما را دوست داشتم .رونالدو نيز هميشه دوست دارد بازي كند .او در فرم بدني خوبي قرار داد و احساس خستگي نميكند پس چرا تعويض شود ؟ "

"ما تيم خود را انتخاب كرديم و فكر كرديم كه براي برد كافي است .ما به خوبي ميدانستيم لوانته در دفاع قدرتمند است و براي همين از 4 بازيكن در خط حمله استفاده كرده بودم . .من فكر ميكنم استراحت دادن به آلونسو - اوزيل طبيعي باشد ولي اين دو در بازي بعد مقابل ---- بازي خواهند كرد"

"ما اطلاعاتي خوبي درباره ---- داريم .و به دنبال شكستن دو طلسم هستيم ما بايد از مرحله 1/16 صعود كنيم و ديگري ---- را حذف كنيم .من دوست دارم بدانم كه ليساندرو به بازي نرسد دلگادو يا براياند سه شنبه بازي خواهند كرد يا نه ولي ما همه احتمالات را در نظر گرفته ايم و خودمان را براي همه چيز آماده كرده ايم .اميدوارم امسال بتوانيم آنها را شكست دهيم و به مرحله بعد راه يابيم"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گارسيا سرمربي لوانته: "رئال از ما برتر بود"

لوئيز گارسيا سرمربي لوانته پس از باخت 2-0 مقابل رئال در برنابئو اعلام كرد كه رئال از ما برتر بوده است

سفيدها شنبه شب توانستند با دو گل بنزما و كارواليو لوانته را شكست دهند و با يك بازي بيشتر نسبت به بارسا به دو امتيازي اين تيم برسند و ببينند امشب بيلبائو در نيوكمپ چه نتيجه اي را بدست مياورند

گارسيا در خصوص بازي به رسانه ها گفت:

"من خوشحال نيستم چون باختيم و رئال مادريد برتر از ما بود"

"گل اول روي حركت بسيار زيباي ديماريا و جا گذاشتن 3 بازيكن بود كه بنزما به راحتي آن را گل كرد .خوشحال نيستم مادريد شايسته پيروزي بود "

"در نيمه دوم رئال حملات كمتري روي دروازه ما انجام داد و ما بيشتر توپ را در اختيار داشتيم ولي انها با قدرت بازي كردند و واضح بود كه از ما برتر بوده اند "

رئال با اين پيروزي همچنان در اين فصل در خانه نباخته است و پيروزي 100 درصد ميزباني را از آن خود كرده .سفيدها با 1 بازي بيشتر نسبت به بارسا با 60 امتياز در رده دوم جدول لاليگا قرار دارند و بارسا نيز 62 امتيازه است

کد:
    9 سال در خانه بدون شکست

پیروزی شب گذشته رِئال مادرید برابر لوانته 148 بازی بدون شکست مورینیو در بازی های خانگی اش بود.

آخرین شکستی که مورینیو به عنوان سرمربی در خانه بدست آورده است بر می گرده به 23 فبریه 2002 زمانی که سرمربی پورتو پرتغال بود.

اکنون و پس از 9سال او توانسته در بازی های داخل خانه اش در کشور های پرتغال,انگلیس,ایتالیا و اسپانیا 123 پیروزی و 25 مساوی بدست آورده است.

دوازدهمین برد متوالی مورینیو مراه رِئال مادرید در چمن برنابِئو در مسابقات لیگ اسپانیا این دستاورد مورینیو را بیش از پیش نمایان می کند.

مورینیو پرتغالی تنها و تنها از 166 بازی خانگی که انجام داده است یک بازی را بازنده از زمین خارج شده است.

در حال حاضر مورینیو با 9سال بدون شکست بودن در خانه رکوردی شگفت آور ثبت کرده است,مورینیو این رکورد ها رو با پورتو در پرتغال چلسی در انگلیس اینتر در ایتالیا و رِئال مادرید در اسپانیا بدست آورده است.

او در بازی های خانگی اش 123 بازی رو برنده از میدان خارج شده و 25 بازی را مساوی کرده است,تیم های تحت رهبری مورینیو در خانه 333 گل(میانگین هر بازی 2.25) به ثمر رسانده است و 87 گل(میانگین 0.59)گل هم دریافت کرده اند.

کد:
    بهترین آمار گلزنی در بین مدافعان لالیگا

کاروالیو تا به اینجا 3 گل در 22 بازی به ثمر رسانده است

ریکاردو کاروالیو دیشب توانست مقابل لوانته گلزنی کند. او در حال حاظر از 22 بازی که در لالیگا انجام داده است 3 گل به ثمر رسانده است که در بین مدافیع لالیگا بهترین آمار است.

کاروالیو اولین گل خود را در تاریخ 11 سپتامبر مقابل اوساسونا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ثمر رساند و سپس یک ماه دومین گل خود را به اتلتیکو مادرید زد. او دیشب هم توانست سومین گل خود را مقابل لوانته با استفاده از موقعتی که بعد از ضربه ایستگاهی رونالدو برای او فراهم شد به ثمر برساند.

کد:

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اوساسونا با گل دقیقه‌ی 14 نکونام تا اینجای کار (دقیقه 35) از اسپانیول جلو افتاده ...

جالبه که مسعود شجاعی جز 18 تا هم نیست ...
    کسی می‌دونه چرا؟!

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوساسونا با گل دقیقه‌ی 14 نکونام تا اینجای کار (دقیقه 35) از اسپانیول جلو افتاده ...

کسی می‌دونه چرا؟!
    حتما حسشو نداشت بازی کنه و گرنه مسعود میشه فیکس نباشه!!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هرجا ---- بود با لـیون پرش کنین!!!!!!! اعصابم خورد شد، آخه لــیون چیه که واسش فــیلتر گذاشتن!
    مشکل جدیدی نیست :

کد:

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کسی می‌دونه چرا؟!
    خب! اوساسونا با 4 گل اسپانیول رو زد که دو تاش رو هم نکونام زد ...

خبر قبلی رو اصلاح می‌کنم ...
    شجاعی نه تنها تو ترکیب بود، که 89 دقیقه هم بازی کرد ...
    اون اول بازی سایت گل جز 18 تا هم نذاشته بودش ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمال غیبت والدس در دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو

دروازه بان آبی و اناری ها در تمرینات دیروز تیمش دچار آسیب دیدگی شد

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، ممکن است دیدار امشب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو را به دلیل آسیب دیدگی زانو از دست بدهد.

دروازه بان آبی و اناری ها در تمرینات دیروز تیمش دچار آسیب دیدگی شد و پزشکان باشگاه بعد از انجام معاینات اعلام کردند ممکن است او دیدار امشب مقابل حریف باسکی را از دست بدهد.

پپ گواردیولا نیز برای پر کردن جای خالی احتمالی والدس، اویر را از تیم بی به تیم اول فراخواند. در حالی که در صورت غیبت والدس، خوسه پینتو برای اولین بار در دو فصل اخیر در ترکیب اصلی بارسا در لالیگا به میدان خواهد رفت.

والدس امروز عصر تحت معاینات بیشتر قرار خواهد گرفت و گفته می شود حتی اگر تا آخرین لحظات بتواند آمادگی اش را ثابت کند، گواردیولا او را در ترکیب اصلی دیدار امشب قرار خواهد داد.

داوید ویا نیز که در دیدار مقابل آرسنال از ناحیه قوزک پا آسیب دید و آسیب دیدگی اش در تمرینات روز پنج شنبه تشدید شد، روز گذشته با بقیه بازیکنان تیم تمرین کرد و اگر اتفاق غیرمنتظره ای رخ ندهد، در ترکیب اصلی بارسا در دیدار امشب حضور پیدا خواهد کرد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/20

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شبکه‌های پخش کننده بازی:

کد:

همینطور پخش زنده از طریق اینترنت:

کد:
    Last edited by fr0st; 20-02-2011 at 23:13.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفسایدش خیلی تابلو بودا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •