دوستان رمز دریبل هایی که با فیفا 11 زده میشه رو میخوام
دوستان رمز دریبل هایی که با فیفا 11 زده میشه رو میخوام
تو خود help بازی همه رو نوشته .
سلام
بهت می گم چه جوری می تونی یه بازیکن ناشناس جوون بیاری. توو قسمت ترانسفر (Transfer) که بری او اخرین گذینه اسمشو دقیقا نمیدونم چیه اونو برو تووش. بعد باس یه تنظیماتی برای اینکه از کدوم قاره بازیکن می خوای یا در چه پستی بازیکن می خوایو تنظیم کنی بعد ثبتو بزنی. خودش اتومات یه فراخوان به تمامه باشگاهای کشورهای اون قاره می زنه بعد واست یه جوون مستعدو با انگیزرو معرفی می کنه و میتونی باش قرارداد ببندی. من پیشنهاد می کنم قاره هایی که می خوای انتخاب کنی بیشتر اروپا یا امریکای شمالی باشه چون بازیکن های جوونش زودتر رشدو حرفه ای می شن. الان من توو چلسیم (چلسیم (انگار واسه بابامه)) 2تا جوون توو پست هافبک یکی از اسپانیا یکی از مکزیک اوردم. اولش قیمتشون 1 یا 2 میلیون یورو بود. الان که بعد 3فصل فیکسشون کردم قیمتشون یکی 20 میلیون یورو یکی 18 میلیون یورو شده. خیلی حال می ده یه درامد زاییه عالیه واس باشگاه. حتما امتحانش کن. هر سوال دیگه ایم خواستی بگو تا بت بگم.
![]()
دوستان با 2 تا کامپیوتر هم نمی شه 2به2 بازی کرد درسته؟ حتما باید 4 تا کامپیوتر رو شبکه کنیم ! اینحا رو خیلی ضد حال زده فیفا
سلام من بازی را نصب کردم بعد نشون میده که kaka داره راه میره اما همونجا از بازی خود به خود میره بیرون مشکل چیه؟
با سلام
این پچ 1.5 تو بازی که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
دارم میدانلودمش
امیدوارم کار بده و برا سیوام مشکلی ایجاد نکنه.
سپـــــاسگذارم.
سلام عزیز
مشکل از کرکتونه. باس یه کرک سالم دانلود کنی حل می شه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
سلام
نه مشکلی بوجود نمیاره اما باس بدونید که این پچ، پچ رسمی EA نیست. یعنی این پچ توسط یکی درست شده که ایرانیم هست اینم سایتش. پچ رسمی EA واسه فیفا فقط همون 1.01 هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یک نفر یک کرک خوب و عالی سراغ داره برای دانلود؟
اره هر نفر با یه کامپیوتر
فیفا 12 کی میاد؟
لیگ ها هم که شروع شدند نقل و انتقالات هم که داره میتمومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)