آره شدید خیلیا از کوئلا مینالن عوض کن حتما. نمایندگیم رفتی پیچوندنت برو اصلشو بخر بده عوض کنن واست...
آره شدید خیلیا از کوئلا مینالن عوض کن حتما. نمایندگیم رفتی پیچوندنت برو اصلشو بخر بده عوض کنن واست...
سلام.اگه مشکل از موتور باشه باید با افزایش دور مشکل حل بشه ولی اینطور که شما میفرمایید مشکل بر میگرده به کمپرس کولر
البته مشکلتون از فن فکر نکنم باشه .فن اگه هم تاپ داشته باشه بازم نمیتونه تو خودرو همچین لرزشی رو به وجود بیاره
شما باید دقت کنید وقتی ماشین درجا کار میکنه و کولر روشنه کمپرس کولر خودش بعضی وقتا خاموش میشه و دوباره روشن میشه.تو لحضه ای که خاموش میشه نباید لرزش تو اتاق ایجاد بشه و گرنه باید دنبال علت دیگه ای باشیم.
دوست من با مشاهده این پست شما احتمال زیاد میدم ایراد از خود کمپرسور کولر باشه.بهتره زودتر بهش رسیدگی کنید.احتمال داره اگه مشکل واقعا از کمپرسور باشه با توجه به این موضوع اسیب بیشتری به کمپرسور وارد بشه
Last edited by mohamad skystar; 05-06-2012 at 15:34.
سلام.
دوستان یک سوال:
تندر90 یک ماشین کاملا فرانسوی میباشد دیگه؟
اخه چند وقت پیش یکی بم گفت فقط موتور مال رنو فرانسه میباشد باقیه کارا به عهده ی خود ایران بوده....
تندر 90 از روز اول موتورش فرانسوی بود و بدنه ایرانی
اما به مراتب قطعات چینی هم وارد بهش قطعات این خودرو شدن
فقط مشکل النود اینه که کولر گیری رو شتابش تاثیر محسوس میذاره هر چند با این وجود دمای موتور بالا نمیره و به اصطلاح جوش نمیاره.
سلام
از بین رنگ های قرمز و مشکی و سفید و نقره ای کدوم به ال 90 بیشتر میاد؟؟
درسته بحث سلیقه ایه ولی چیزی که عامه پسنده کدومه؟
همون عامه پسندش هم آخر بر میگیرده به سلیقه.
من از نظر بورس خرید فروش به ترتیب میگم( دقت کنید از نظر خرید و فروشش تو بازار گفتم )
1.سفید
2.نقره ای
3.مشکی
4.قرمز
انتخاب هر رنگ دلایلی هم داره مثلا برخی افراد رنگ مشکی رو به خاطر زود کثیف شدن دوست ندارن اما برخی افراد که ماشین رو اسپرت میکنن فقط دنبال رنگ مشکی هستن.
بله دقیقا وقتی کمپرس شروع به کار میکنه این لرزش و صدا میاد. اما سوال اینجاست وقتی تازه موتور رو روشن میکنم و کولر میگیرم ازش این صدا نمیاد و وقتی ماشین یه مدتی کار میکنه و آمپرش بالا میره(سه چهارتا خط) صداش شروع میشه.
درضمن یه نمایندگی خوب معرفی کنید تو تهران که ببرمش اونجا. ممنون
اگه نمی خوای کثیفی رو نشون بده نقره ای از همش بهتره
به هر حال مثل اینکه سبز و سورمه ای و قرمز هم داره یعنی من دیدم ولی اونچه که بیشتر دیدم همون نقره ای و سفید و مشکی بوده
به نظرم نقره ايي بيشتر بهش مياد ، البته نقره ايي خوش اسپرت نيست ولي هم كثيف نميشه ، هم خط و خش بهش پيدا نيست . با رينگهاي آلومنيمي هم بيشتر همخواني داره . زشت ترين رنگ ال ٩٠ هم به نظرم خاكستريش هست كه اصلا خاكستري نيست و به آبي بدرنگ ميخوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)