تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 1783 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من خودم به شخصه صبا نت رو با بقیه جاها مقایسه کردم... سرعت صبا نت فوق العادس!!! خیلی بالاتر از بقیه جاهاست 128 گرفتم رنج سرعتم بین 48 تا 68 بود!!و توی دزدی هم صبا نت از همه جلوتره.. وقتی قطع میشد که پشتیبانی تلفن ها رو جواب نمیداد.. شب میذاشتی دانلود شه و میخوابیدی یهو صبح میدیدی 100 مگ بیشتر دانلود نداشتی!! خیلی رو اعصابم بود و خدا میدونه بد و بیراهی نبوده که من نبینم کسی نثار صبا نت نکنه.. فقط به درد کسایی میخوره که میخوان آهنگ و فیلم دانلود کنند( منظورم از فیلم کلیپ بود) وگرنه کسی کارش با اینترنت باشه و بخواد پول جابجا کنه یا چیزای دیگه اصلا نباید سراغ صبانت بره.. تلفن شبانه روزی گذاشته بودند خدا شاهده از 10 بار که زنگ میزدی 7 بارش کسی گوشی رو بر نمیداشت اما همون 3 بار هم که میخواست وصلت کنه به بخش مربوطه بعد اون بخش تلفن رو بر نمیداشت.. باز 100000 رحمت به شاتل و پارس آنلاین که حداقل یکی اونور خط تلفن رو برمیداره !!!! تلفن گویا نداشت .. فرم ثبت نام نداشت... من هیچوقت نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم تو مواقع ضروری اما همین که داشت مدت زمان اعتبارم تموم میشد صبا نت روزی یکبار زنگ میزد میگفت بیا پول بده وگرنه اکانتت باطل میشه.. یک کلام ختم کلام.. اینترنت مخابرات بگیر .. شاتل بگیر پارس آنلاین بگیر! آسیا تک و ........... هرچی میخوای بگیر اما صبا نت نگیر.. این حرف منو وقتی میفهمی که کارت لنگ اینترنته و صبا نت 10 ساعت قطع هست و زنگ میرنی میبینی پشتیبانی جوابتو نمیده!!

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینم تست سرعت 512 ADSL کرمانشاه

از نظر خودم فوق العادست (کمی پینگش بالاست که اونم مهم نیست)

4. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خودم به شخصه صبا نت رو با بقیه جاها مقایسه کردم... سرعت صبا نت فوق العادس!!! خیلی بالاتر از بقیه جاهاست 128 گرفتم رنج سرعتم بین 48 تا 68 بود!!و توی دزدی هم صبا نت از همه جلوتره.. وقتی قطع میشد که پشتیبانی تلفن ها رو جواب نمیداد.. شب میذاشتی دانلود شه و میخوابیدی یهو صبح میدیدی 100 مگ بیشتر دانلود نداشتی!! خیلی رو اعصابم بود و خدا میدونه بد و بیراهی نبوده که من نبینم کسی نثار صبا نت نکنه.. فقط به درد کسایی میخوره که میخوان آهنگ و فیلم دانلود کنند( منظورم از فیلم کلیپ بود) وگرنه کسی کارش با اینترنت باشه و بخواد پول جابجا کنه یا چیزای دیگه اصلا نباید سراغ صبانت بره.. تلفن شبانه روزی گذاشته بودند خدا شاهده از 10 بار که زنگ میزدی 7 بارش کسی گوشی رو بر نمیداشت اما همون 3 بار هم که میخواست وصلت کنه به بخش مربوطه بعد اون بخش تلفن رو بر نمیداشت.. باز 100000 رحمت به شاتل و پارس آنلاین که حداقل یکی اونور خط تلفن رو برمیداره !!!! تلفن گویا نداشت .. فرم ثبت نام نداشت... من هیچوقت نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم تو مواقع ضروری اما همین که داشت مدت زمان اعتبارم تموم میشد صبا نت روزی یکبار زنگ میزد میگفت بیا پول بده وگرنه اکانتت باطل میشه.. یک کلام ختم کلام.. اینترنت مخابرات بگیر .. شاتل بگیر پارس آنلاین بگیر! آسیا تک و ........... هرچی میخوای بگیر اما صبا نت نگیر.. این حرف منو وقتی میفهمی که کارت لنگ اینترنته و صبا نت 10 ساعت قطع هست و زنگ میرنی میبینی پشتیبانی جوابتو نمیده!!
    دوست گرامی ما 1000 سال پیش دادم می زدیم که بابا صبانت .......... ولی خوب قدرت صبانت اینجا زیاد هست کلی کاربر فقط تو همین تایپک دارد البته خوب با نقاب کاربر هستند اما صبانتی هستند .بابا شما بگید ف ما می گوییم فرحزاد

6. این کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

از صبانت بهتر هم هست؟؟؟ بریم عوضش کنیم
    ping خوبی داره ولی تو حجمش داغونه!!!

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من پارسال با صبانت داشتم 3 ماه 9 گیگ،امسال رفتم سرعت 2 مگ با شاتل گرفتم که ای کاش نرفته بودم چون سرعت شبانش افتضاحه کلا از 30 روز 3 روزش سرعتش 200 ه.
    بقیه شبا زیر 5.البته روزانه خوبه تا 250 هم میرسه که باید برسه چون پولشو دادم.من اون اولا که صبا نت بودم سرعت شبانه 50 بودکه خوب بود آخرا هم که داشتم میرفتم شده بود بالای 180 ،یادمه تا صبح نزدیک 3 گیگ دانلود میکردم البته با تورنت چون لینک مستقیمش داغون بود.نمی دونم چرا ولی شبا صفحه هم نمی شد باز کنی .گفتیم بریم با شاتل بگیریم از 1 تا 7 صبحه 2 ساعت هم بیشتره کلی با سرعت 2 مگ میشه دانلود کرد اکانت رپیدشر هم گرفتم که لینک مستقیم دانلود کنم عجب اشتبی کردم.
    الان از وضعیت خبر ندارم هنوز سرعت خوبه با نه ؟

9. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بر و بج
    آیا ترقند 6:44 برای شما هنوز کار میکنه؟

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بر و بج
    اون موقع که من بود اونور 6.30 جواب نمی داد.
    آها یادم اومد هر دفعه یه جوری بود یادمه بعضی موقع ها تا 6.55 هم جواب می داد یه موقع 6.31 هم که میزدی فایده نداشت.

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بر و بج
    من روی 6:43 تنظیم کردم، تا 7:43 وصله

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شماره جدید پشتیبانی و فروش صبانت

به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند با استفاده از شماره تلفن 83852 میتوانید به بخش های فروش و پاسخگویی شرکت دسترسی داشته باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بر و بج
    آره هنوز کار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •