من خودم به شخصه صبا نت رو با بقیه جاها مقایسه کردم... سرعت صبا نت فوق العادس!!! خیلی بالاتر از بقیه جاهاست 128 گرفتم رنج سرعتم بین 48 تا 68 بود!!و توی دزدی هم صبا نت از همه جلوتره.. وقتی قطع میشد که پشتیبانی تلفن ها رو جواب نمیداد.. شب میذاشتی دانلود شه و میخوابیدی یهو صبح میدیدی 100 مگ بیشتر دانلود نداشتی!! خیلی رو اعصابم بود و خدا میدونه بد و بیراهی نبوده که من نبینم کسی نثار صبا نت نکنه.. فقط به درد کسایی میخوره که میخوان آهنگ و فیلم دانلود کنند( منظورم از فیلم کلیپ بود) وگرنه کسی کارش با اینترنت باشه و بخواد پول جابجا کنه یا چیزای دیگه اصلا نباید سراغ صبانت بره.. تلفن شبانه روزی گذاشته بودند خدا شاهده از 10 بار که زنگ میزدی 7 بارش کسی گوشی رو بر نمیداشت اما همون 3 بار هم که میخواست وصلت کنه به بخش مربوطه بعد اون بخش تلفن رو بر نمیداشت.. باز 100000 رحمت به شاتل و پارس آنلاین که حداقل یکی اونور خط تلفن رو برمیداره !!!! تلفن گویا نداشت .. فرم ثبت نام نداشت... من هیچوقت نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم تو مواقع ضروری اما همین که داشت مدت زمان اعتبارم تموم میشد صبا نت روزی یکبار زنگ میزد میگفت بیا پول بده وگرنه اکانتت باطل میشه.. یک کلام ختم کلام.. اینترنت مخابرات بگیر .. شاتل بگیر پارس آنلاین بگیر! آسیا تک و ........... هرچی میخوای بگیر اما صبا نت نگیر.. این حرف منو وقتی میفهمی که کارت لنگ اینترنته و صبا نت 10 ساعت قطع هست و زنگ میرنی میبینی پشتیبانی جوابتو نمیده!!