دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون
دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون
سلام
آپديت كننده نرم افزار به حجم 21.4 مگابايت براي مدلهاي My Book Essential / Elite ورژن 1.5.0.18
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اينكه حداكثر حجم رو با حداقل قيمت ميخواهيد اجباراً بايد مدلهاي دسكتاپي رو بخريد .
مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم .
خودم اخيرا سه ترا بايت My Book Essential خريدم 248 هزارتومن از لحاظ سرعت كسي به پاش نرسيده فعلا![]()
دو ترابايت حدودا 140 هزارتومن هست اگر بودجتونو بيشتر كنين بهتره هست در غير اينطورت بايد حجمهاي پايين رو بخريد .
اين مدل usb3 هم داره كه با usb2 سازگاري كامل رو داره !!!
لينك اين مدل در سايت سازنده
در مورد گزاشتن عكس ، اينفدر اين سايتها فــيــلــتــره كه نميشه عكس درست حسابي پيدا كرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مدل اول درسته فن نداره ولی بدنش الومینیوم هست ک تقریبا همون کارو انجام میده . زیرنویس فارسی را کامل ساپورت میکنه و هیچ مشکلی نداره
سایت نمایندگی فروش در ایران :
این سایت منبع فروش انواع hd media player هاست و مدل های قدیمی Xtreamer و Playon! Hd را هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل هم ، خوبه مزیت هایی داره ک تو عکس میبینید ولی اون 2مدل قبلی 1 چیز دیگست نظر شما چیه ؟
Egreat A1080
پلاير فول اچ دي با قابليت هايي ويژه:
چيپ ست SIGMA 8643 با سرعت 667 مگاهرتز
ساپورت ايميج بلوري با منوي كامل
ساپورت كليه فايل هاي MKV با هر بيت ريتي
ساپورت كليه فرمت هاي صوتي اچ دي7.1
پورت شبكه با سرعت 1000
ساپورت هارد داخلي به صورت كشويي تا 2 ترابايت
پورت ESATA با پورت برق براي بلوري يا DVD درايو SATA
كيس فلزي
قابليت آپگريد و استفاده با نرم افزار
پورت USB 3.0
فقط يه نكته اي درباره Xtreamer هست كه هارد 2.5 اينچي (ليتاپي) اينترنال ميخوره نه 3.5 دسكتاپي
والا دوست من در باره مدل Egreat A1080 جابجا كردن هاردهاي اينترنال بدون قاب بي خطر نيست . اما خب داشتن اينترفيس esata خودش يه مزيت محسوب ميشه نميدونم ديگه ولي من Xtreamer ترجيح ميدم !!!
پي نوشت : دوست خوبم اينجا تاپيك هارد اكسترناله !!!![]()
سلام
با اداپتور یا بدون اداپتور؟
مثلا ببین 750 بدون اداپتور وسترن 96 هست درحالی که 1ترا با اداپتور وسترن این قیمت هست.
در مورد بدون اداپتور:اگر 10صفحه یا حتی کمتر از همین تاپیک رو به عقب برگردی و بخونی خیلی بهت کمک میکنه در انتخابت.
با سلام و تشكر از لطف شما. مي خواستم بدانم هارد اكسترنال شما كه سينماي خانگي شما آن را شناخته است از نوع آدابتوري مي باشد و يا مدل usb2 يا usb3. در ضمن اگر من با نرم افزار پارتيش مجيك ورژن 8.5 عمليات پارتيش بندي را انجام دهم آيا اطلاعات موجود درون هارد از بين مي رود يا خير. در ضمن آيا مي توان هارد را به چند پارتيشن حداكثر 160 گيگابايتي تقيسم نمود تا در نهايت از حداكثر حافظه هارد در سينماي خانگي استفاده نمود يا خير
كلا سينماي خانگي بايد هم هارد پرتابل رو بشناسه و هم آداپتوري !!! گرچه هاردهاي دسكتاپي به خاطر داشتن منبع تغذيه مستقل مشكلات كمتري دارن .
شما هارد پرتابل رو مستقيما به پورت usb سينماي خانگي وصل كنين يعني هيچ كابل رابطي بين ايندو نباشه چون اين كابلهاي رابط اتلاف ولتاژ دارن .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ظاهرا با ويندوز سون و همچنين با هاردهاي پرظرفيت مشكل داره ، ديده شده كه هارد دوستان به خاطر استفاده از اين نرم افزار به مشكل بر خورده . من خودم نرم افزار acronis disk director suite home پيشنهاد ميدم يه زماني ميخواستم آموزش اين نرم افزار رو هم اينجا بذارم كه فرصت نشد . ضمنا پيشنهادم اينه كه قبل از عمليات تغيير سايز و فرمت پارتيشن حتما بك آپ بگيريد كه اگر احيانا اين وسط مشكلي پيش اومد پشيمون نشيد.
ضمنا اون پارتيشن به حجم تقريبي 32 گيگ و به فرمت FAT32 براي تست بود تا مطمئن بشيد كه آيا مشكل عدم شناسايي علت نرم افزاري داره يا خير كه اگر شناسايي كرد شما ميتونين حتي تا 500 گيگ هم به فرمت FAT32 پارتيشن بندي كنين.
ويرايش : قبلا هم گفتم كه هاردهاي usb3 كاملا سازگار با usb2 هستن ولي گاهي اوقات با مشكل روبرو ميشن پس بهترين حالت همون پارتيشن بندي 32 گيگ به فرمت fat32 براي تست هست تا ببينيم مقصر كي هست كه اگر شناسايي شده پس مشكل به خاطر usb3 بودن هارد نيست .
Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 10:44.
بچه ها كابل esata چی هست و به چه دردی میخوره ؟ expresscard چی هست ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی هست
سرعت رایت و کپی این هارد که معرفی کردین با usb2 و usb3 تقریبا چقدر هست ؟ با منبع تغذیه جدا هست یا خیر ؟ شما پیشنهاد میکنین هارد با آداپتور بخرم یا بدون آداپتور ؟
اينترفيس esata در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت ميتونه با usb3 رقابت كنه !!!
expresscard شكافي سه سانتي هست كه بعضي از لپتاپ ها دارن و شبيه اسلات pci سيستمهاي معمولي هست . كه ميتوان انواع expresscard را نصب نمود مثلا usb3 يا usb2 يا esata يا firewire و همچنين پورت هاي پارالل يا سريال و يا كارتهاي صدا و خيلي چيزهاي ديگه !!!
اگر جابه جايي زياد دارين كه اجبارا بايد بدون آداپتور بخريد در غير اينصورت بهتره كه آداپتوري بخريد . مثلا من كنسول بازي دارم كه هرچند وقت يه بار هارد پرتابلمو ميبرم بيرون تا برام بازي بريزن خب جابجا كردن هارد دسكتاپي آداپتوردار واقعا مشكله برام در صورتي كه هارد پرتابلمو خيلي راحت ميذارم تو كيفم و ....
براي مقايسه سرعت بد نيست اين تايپيك رو نگاه كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)