تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 827 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آپديت كننده نرم افزار به حجم 21.4 مگابايت براي مدلهاي My Book Essential / Elite ورژن 1.5.0.18
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون
    با توجه به اينكه حداكثر حجم رو با حداقل قيمت ميخواهيد اجباراً بايد مدلهاي دسكتاپي رو بخريد .
    مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم .
    خودم اخيرا سه ترا بايت My Book Essential خريدم 248 هزارتومن از لحاظ سرعت كسي به پاش نرسيده فعلا
    دو ترابايت حدودا 140 هزارتومن هست اگر بودجتونو بيشتر كنين بهتره هست در غير اينطورت بايد حجمهاي پايين رو بخريد .
    اين مدل usb3 هم داره كه با usb2 سازگاري كامل رو داره !!!
    لينك اين مدل در سايت سازنده
    کد:
    در مورد گزاشتن عكس ، اينفدر اين سايتها فــيــلــتــره كه نميشه عكس درست حسابي پيدا كرد.

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    اون مدل اولي كه واي فاي داره به نظرم كه عاليه انواع فرمت فيلم رو هم ساپورت ميكنه !!!

و انواع فرمت هارد رو هم ساپورت ميكنه

و با توجه به اينكه عربي رو ساپورت ميكنه پس زيرنويس فارسي رو هم ساپورت ميكنه !!! ممكنه تعضي از حروف ها رو به مشكل بر بخوره مثل گ ژ پ چ

اين مدل رو من خوشم اومده !!!
    ولي يه ايرادي داره ، فن نداره (Passive cooling) چون اينجور دستگاهها داغ ميشن ولي مدل دومي يه فن داره !!!

مدل اول درسته فن نداره ولی بدنش الومینیوم هست ک تقریبا همون کارو انجام میده . زیرنویس فارسی را کامل ساپورت میکنه و هیچ مشکلی نداره
    سایت نمایندگی فروش در ایران :

کد:
    این سایت منبع فروش انواع hd media player هاست و مدل های قدیمی Xtreamer و Playon! Hd را هم داره

این مدل هم ، خوبه مزیت هایی داره ک تو عکس میبینید ولی اون 2مدل قبلی 1 چیز دیگست نظر شما چیه ؟

Egreat A1080

پلاير فول اچ دي با قابليت هايي ويژه:

چيپ ست SIGMA 8643 با سرعت 667 مگاهرتز

ساپورت ايميج بلوري با منوي كامل

ساپورت كليه فايل هاي MKV با هر بيت ريتي

ساپورت كليه فرمت هاي صوتي اچ دي7.1

پورت شبكه با سرعت 1000

ساپورت هارد داخلي به صورت كشويي تا 2 ترابايت

پورت ESATA با پورت برق براي بلوري يا DVD درايو SATA

كيس فلزي

قابليت آپگريد و استفاده با نرم افزار

پورت USB 3.0

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط يه نكته اي درباره Xtreamer هست كه هارد 2.5 اينچي (ليتاپي) اينترنال ميخوره نه 3.5 دسكتاپي

والا دوست من در باره مدل Egreat A1080 جابجا كردن هاردهاي اينترنال بدون قاب بي خطر نيست . اما خب داشتن اينترفيس esata خودش يه مزيت محسوب ميشه نميدونم ديگه ولي من Xtreamer ترجيح ميدم !!!

پي نوشت : دوست خوبم اينجا تاپيك هارد اكسترناله !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    با اداپتور یا بدون اداپتور؟

مثلا ببین 750 بدون اداپتور وسترن 96 هست درحالی که 1ترا با اداپتور وسترن این قیمت هست.
    در مورد بدون اداپتور:اگر 10صفحه یا حتی کمتر از همین تاپیک رو به عقب برگردی و بخونی خیلی بهت کمک میکنه در انتخابت.

9. 2 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
    ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
    توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
    اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
    مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!
    با سلام و تشكر از لطف شما. مي خواستم بدانم هارد اكسترنال شما كه سينماي خانگي شما آن را شناخته است از نوع آدابتوري مي باشد و يا مدل usb2 يا usb3. در ضمن اگر من با نرم افزار پارتيش مجيك ورژن 8.5 عمليات پارتيش بندي را انجام دهم آيا اطلاعات موجود درون هارد از بين مي رود يا خير. در ضمن آيا مي توان هارد را به چند پارتيشن حداكثر 160 گيگابايتي تقيسم نمود تا در نهايت از حداكثر حافظه هارد در سينماي خانگي استفاده نمود يا خير

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشكر از لطف شما. مي خواستم بدانم هارد اكسترنال شما كه سينماي خانگي شما آن را شناخته است از نوع آدابتوري مي باشد و يا مدل usb2 يا usb3. در ضمن اگر من با نرم افزار پارتيش مجيك ورژن 8.5 عمليات پارتيش بندي را انجام دهم آيا اطلاعات موجود درون هارد از بين مي رود يا خير. در ضمن آيا مي توان هارد را به چند پارتيشن حداكثر 160 گيگابايتي تقيسم نمود تا در نهايت از حداكثر حافظه هارد در سينماي خانگي استفاده نمود يا خير
    كلا سينماي خانگي بايد هم هارد پرتابل رو بشناسه و هم آداپتوري !!! گرچه هاردهاي دسكتاپي به خاطر داشتن منبع تغذيه مستقل مشكلات كمتري دارن .
    شما هارد پرتابل رو مستقيما به پورت usb سينماي خانگي وصل كنين يعني هيچ كابل رابطي بين ايندو نباشه چون اين كابلهاي رابط اتلاف ولتاژ دارن .

استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ظاهرا با ويندوز سون و همچنين با هاردهاي پرظرفيت مشكل داره ، ديده شده كه هارد دوستان به خاطر استفاده از اين نرم افزار به مشكل بر خورده . من خودم نرم افزار acronis disk director suite home پيشنهاد ميدم يه زماني ميخواستم آموزش اين نرم افزار رو هم اينجا بذارم كه فرصت نشد . ضمنا پيشنهادم اينه كه قبل از عمليات تغيير سايز و فرمت پارتيشن حتما بك آپ بگيريد كه اگر احيانا اين وسط مشكلي پيش اومد پشيمون نشيد.

ضمنا اون پارتيشن به حجم تقريبي 32 گيگ و به فرمت FAT32 براي تست بود تا مطمئن بشيد كه آيا مشكل عدم شناسايي علت نرم افزاري داره يا خير كه اگر شناسايي كرد شما ميتونين حتي تا 500 گيگ هم به فرمت FAT32 پارتيشن بندي كنين.

ويرايش : قبلا هم گفتم كه هاردهاي usb3 كاملا سازگار با usb2 هستن ولي گاهي اوقات با مشكل روبرو ميشن پس بهترين حالت همون پارتيشن بندي 32 گيگ به فرمت fat32 براي تست هست تا ببينيم مقصر كي هست كه اگر شناسايي شده پس مشكل به خاطر usb3 بودن هارد نيست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 10:44.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها كابل esata چی هست و به چه دردی میخوره ؟ expresscard چی هست ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی هست

سرعت رایت و کپی این هارد که معرفی کردین با usb2 و usb3 تقریبا چقدر هست ؟ با منبع تغذیه جدا هست یا خیر ؟ شما پیشنهاد میکنین هارد با آداپتور بخرم یا بدون آداپتور ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها كابل esata چی هست و به چه دردی میخوره ؟ expresscard چی هست ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی هست

سرعت رایت و کپی این هارد که معرفی کردین با usb2 و usb3 تقریبا چقدر هست ؟ با منبع تغذیه جدا هست یا خیر ؟ شما پیشنهاد میکنین هارد با آداپتور بخرم یا بدون آداپتور ؟
    اينترفيس esata در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت ميتونه با usb3 رقابت كنه !!!
    expresscard شكافي سه سانتي هست كه بعضي از لپتاپ ها دارن و شبيه اسلات pci سيستمهاي معمولي هست . كه ميتوان انواع expresscard را نصب نمود مثلا usb3 يا usb2 يا esata يا firewire و همچنين پورت هاي پارالل يا سريال و يا كارتهاي صدا و خيلي چيزهاي ديگه !!!

اگر جابه جايي زياد دارين كه اجبارا بايد بدون آداپتور بخريد در غير اينصورت بهتره كه آداپتوري بخريد . مثلا من كنسول بازي دارم كه هرچند وقت يه بار هارد پرتابلمو ميبرم بيرون تا برام بازي بريزن خب جابجا كردن هارد دسكتاپي آداپتوردار واقعا مشكله برام در صورتي كه هارد پرتابلمو خيلي راحت ميذارم تو كيفم و ....

براي مقايسه سرعت بد نيست اين تايپيك رو نگاه كني
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 13:09.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •