اشتراک خانگی رو ول کن که به زور 256 میدن
حالا یه یوزر داریم توپ250 رو چسپیده
این یوزر فکر کنم 20 کاربره باشه
یه رقم هم اضافه داره آخرش
![]()
اشتراک خانگی رو ول کن که به زور 256 میدن
حالا یه یوزر داریم توپ250 رو چسپیده
این یوزر فکر کنم 20 کاربره باشه
یه رقم هم اضافه داره آخرش
![]()
Last edited by AMIR.KIK; 25-04-2012 at 17:10.
من با اکانت خودم و یکی از رفقابصورت همزمان ( دو تا خط داریم از مخابرات) یک ترابایت فیلم از بهترین فیلمهای تاریخ سینما رو با حجمهای بین 2 تا 15 گیگ دانلود کردم
از برباد رفته 1939 گفته تا ماموریت غیر ممکن 4.. دیگه فیلمی نموند
خداییش نامحدود بودنش خیلی خوب بود
قبلا از 2 تا 6 صبح باید دانلود میکردیم.تو بهترین حالت 3 گیگ دان میکرد.خاک بر سر نت حجمی
باید قبول کرد این عطش دانلود داره یه ناهنجاری میشه....
من خودم قبلاً اونجوری بودم خصوصاً زمانی که اینترنت دانشگاه دم دست بود و این آخرا 512 مخابرات رو داشتم... خیلی چیزا رو دان میکردم ولی استفاده ای ازشون نمیکردم چون اصولاً وقتش نبود...
الانم وقتی واقعی تر به زندگی نگاه میکنم میبینم که صبح که تا ساعت 2 سر کار و زندگی باشیم و عصر هم کمی استراحت و یکم رسیدگی به روابط اجتماعی و ... واقعاً در روز مگه چند ساعت وقت برای فیلم آهنگ و اینترنت میمونه! اون وقتی هم که تو نتیم یه وب گردی یا کارای ضروری...
اگه فیلمی هم دان شه فیلم خاصی باشه که انتخاب میکنی و وقت دیدنش رو داری...
فکر کنم الان میفهمم چرا تو اروپا با وجود سرعتهای 16و32و حتی 50 مگ اونم با قیمتهای پایین مردم شب روز دانلود نمیکنن... چون از نظر روانی اون فشار رو ندارن... اینترنت ابزاریه برای زندگی بهتر ...
ممکنه طرف یه 8 مگ بگیره در ماه و فقط باهاش فیسبوک بره و وبگردی کنه!
امیدوارم یه روز این دید در بین جوونای ما هم به وجود بیاد! و اینترنت سریع و ارزون اگه دستشون بیفته خودشون رو به کشتن ندن با دانلود!!!!
آفرین ..
همونجوری که ممکنه یکی مثل جنابعالی بره تو خیابون دنبال دخترها راه بیفته یک هم ممکنه مثل ما عاشق سینما و فیلم باشه.وقتی یاد گرفتی به سلیقه و نظرات بقیه احترام بذارین بقیه هم به شما احترام میذارن.امیدوارم مردم ایران هم یه روز این چیزها رو یاد بگیرن و تو چیزی که بهشون مربوط نیست نطر ندن
در ضمن باید بدونید اینترنت سریع و ارزون به چی میگن.برادر خود من که آمریکاست اینترنت 20 مگ رو با ماهی 20 دلار گرفته + هدیه ویژه این سرویس که تماس تلفی نامحدود و رایگان با سراسر آمریکاست نه اینکه ماهی 50 تومن برای نت مسخره 1 مگ بدی
Last edited by .s.a.e.e.d; 25-04-2012 at 18:58.
خب هرکس به یه چیزی علاقه داره و از اینترنت در زمینه ی مورد نیاز خودش از اینترنت استفاده میکنه و این که کسی مدت زیادی به دانلود فیلم یا هر رسانه ی دیگری بپردازه نشان از عقده ای بودنش در دانلود نیست
مثلا خود من به موسیقی و بازی آنلاین علاقه مندم و در این زمینه چندین گیگ دانلود داشتم(ولی به هر حال افراط در هر زمینه ای مانع پیشرفت انسان میشه من هم با اون دوستمون موافقم)
بی خیال...لینک یکی از موزیک ویدیو های روز دنیا با کیفیت HD رو میذارم برین دانلود کنید حالشو ببرین .جانی دپ و ناتالی پورتمن هم در این کلیپ حضور دارند.(ترکیب هنر فیلم و موسیقی چه میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hm741; 25-04-2012 at 19:46.
عقده تعبیر زیبایی نیست... افراط در دانلود و کلاً استفاده از دنیای مجازی شاید عبارت بهتری باشهخب هرکس به یه چیزی علاقه داره و از اینترنت در زمینه ی مورد نیاز خودش از اینترنت استفاده میکنه و این که کسی مدت زیادی به دانلود فیلم یا هر رسانه ی دیگری بپردازه نشان از عقده ای بودنش در دانلود نیست
مثلا خود من به موسیقی و بازی آنلاین علاقه مندم و در این زمینه چندین گیگ دانلود داشتم
ببینید گرایش بیش از حد به اینترنت (حتی با توجیه علاقه مندی) مطلوب نیست و صدها مقاله به زبونهای مختلف هر سال داره چاپ میشه در این مورد...
علاقه به هنر (فیلم و موسیقی ) قابل ستایشه ولی خودمون رو گول نزنیم! ما به اینترنت و دانلود فیلم وابسته ایم یا به خود فیلم! موضوع همینه و البته کلی...
روابط انسانی و اجتماعی رو هم با کلمات زشت تعبیر کردن قطعاً به خود فرد بر میگرده .... اما حقیقت اینه که علاقه به بازی آنلاین قابل احترامه ولی غرق شدن در بازی آنلاین نگران کنندس و یه دوست ضمن احترام به علاقه فرد باید از افراط و صرف بیش از حد زمان برای بازی توسط اون فرد حداقل با یه ابراز نظر کمی در این روند وقفه ایجاد کنه...
باید بین خودکشی اینترنتی و استفاده معقول تفاوت قائل شد... (حالا یکی میاد میگه من علاقه دارم خودکشی کنم! ...چه میشه گفت وقتی حتی در برخورد ها هم افراطی ....)
خب الان که خود جناب عالی با دوبار یه حرف تکراری رو پست کردن یه جورایی افراط کردی در ابراز نظر خودت و تحمیل آن به دیگران.
به نظرم شما از خصوصیات افرادی که به جمع کردن کلکسیون و مجموعه ای از یک مطلب خاص علاقه دارند اطلاعی ندارید.(یکی کالکشن تمبر داره یکی کالکشن فیلم داره یکی کالکشن کتاب داره......)
درضمن چندین ساعت دانلود کردن به معنای صرف وقت پای اینترنت نیست به عنوان مثال من وقتی میبینم یه فایلی یک ساعت زمان میبره تا کامل بشه به جز کیس و مودم همه چیز رو خاموش و به کار و زندگیم میرسم و از اون یک ساعت بیشترین استفاده رو میبرم.
من سرویس مخابرات دارم ؛ امروز پینگم توی بازی های آنلاین تا 1000 هم میره . کلا خارش داره این مخابرات : در روز حداقل یک بار قطعی به مدت 1 ساعت 2- نوسان سرعت دانلود 3- پینگ برای بازیهای آنلاین ...
پبنگ بگیرید ببین چنده
من امروز تا 2000 رفته الانم زیر 350 نمیاد
زنگم زدم میگه پسوردتو عوض می کنم تا درست شه!!!
مردک
منم که اشتراکم حسابگره همین مساله برام پیش اومد امروز
پینگم 600 بود تا حول و حوش ساعت 6 عصر که دیگه به وضعیت عادی برگشت
شما با کدوم سرور پینگت تا 2000 رفت؟
تو CMD ویندوز یه پینگ با این دستور بگیرید ببینید چند میلی ثانیه میده ping space 4.2.2.4
نت حسابگر معمولا بین 220 تا 170 میلی ثانیه ست الان هم حدود 200 میلی ثانیه ست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)