تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 451 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب گیری کردم
    زنگ زدم گفتم بار سازگار اومده N61Jq توش بوده یا نه ؟
    گفت یه مدل بوده سی پی یویه Dual داشته که بدرد نمیخورده
    حالا نمیدونم چیکار کنم
    من N61 میخوام

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر کنم واقعا دیسکانتلی شد رفت .
    منم وقتی میخواستم پولمو بگیرم طرف به هر دری زد همه میگفتن دیسکانتلی شده . حتی به تهران زنگ زد . کسی میتونه ته توشو در بیاره؟ اگه دیسکانتلی شده باشه که دیگه y560 تنها انتخاب دوست داران n61 هست .

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فکر کنم واقعا دیسکانتلی شد رفت .
    منم وقتی میخواستم پولمو بگیرم طرف به هر دری زد همه میگفتن دیسکانتلی شده . حتی به تهران زنگ زد . کسی میتونه ته توشو در بیاره؟ اگه دیسکانتلی شده باشه که دیگه y560 تنها انتخاب دوست داران n61 هست .

خوشحال شدی، نه؟؟؟!!!؟؟؟

رامین

4. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک راه بهتر . ما که این همه هزینه کردیم میریم یک کولر گازی هم میگیریم میزاریم جلوش . فکر نکن دماش از 40 تو حالت فول لود بالاتر بیاد خوبه؟ نظرتون چیه؟

خب 40 که دیگه خیلی کمه. من نظرم رو 70 هست

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

خوشحال شدی، نه؟؟؟!!!؟؟؟

رامین

حالا چرا این جوری میگی ؟ الان دوباره دعوا میشه ها !!!! حتی اگه گل هم دستت بگیری و این جوری بگی دعوا میشه .
    اگه دیسکانتکی داشته باشه واقعا که خوبه چون دیگه بعدا پشیمون نمیشه بگه دو تا انتخاب داشتم چرا این رو انتخاب کردم.

شعار ما :

تنوع انتخاب کمتر ، زندگی بهتر

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستانی که از سنگین بودن ویندوز مینالن باید بگم که خودمم شدیدا با این قضیه مشکل داشتم،برنامه ها دیر لود میشدن،ویندوز دیر بالا میومد،حتی 3-4 بارم کرش کردم ....!!!
    بهترین کاری که به نظرم میرسه اینه که ویندوزی که آقا مهران تو این تاپیک گذاشتن رو دانلود کنید و بعد از فرمت کردن C اون رو بریزین
    من تضمین میکنم که اینجوری مشکل کند بودن دستگاه به طور کامل حل میشه

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

من یه کوا پد گرفتم و تست کردم بیشتر از 3 4 درجه خنک نمیکرد. شما رفتی دنبال کول پد ؟ این طوری که نمیشه با این لپ تاپ بازی و برنامه های سنگین ران کرد. واقعا هیچ راهی نداره ؟

من تو فکر آندر کلاک سی پی یو هستم فقط خطرناکه میترسم باز ... آخه چی کار باید کرد ؟

نکنه باید دلر وردارم کف لپ تاپ رو سوراخ کاری کنم

عجب گیری کردیم لپ تاپ خوب گرفتیم ها !!! یه دونه از همین 700 800 تومنی ها میگرفتم خنک بود راحت میشدم. اون 600 تومن اضافه پول رو هم یه مادربورد و یه سی پی یو corei7 750 میگرفتم خلاص. کلی هم حال میکردم.
    تازه واسه بازی میشد یه شیش هسته ای ای ام دی گرفت با یه دونه گرافیک با قدرت 1.5 برابر این 5730. البته مثلا دارم میزنم ... شاید با احتساب رم و مادربورد و گرافیک قیمتش یه کم بیشتر بشه.
    سلام.من کول پد نخریدم.ولی یه پنکه رو میزی جلو دریچه ونت روشن کردم و گذاشتم رو آخرین درجه.ولی فرقی نکرد.همون 3-4 درجه.حدود 1 ساعت مدام باد زد. فکر کنم باید بریم تو فریزر ازش استفاده کنیم.
    تنها راهش اینه که تو رندر های سبک کلاک جی پی یو را کم کنیم.(300).تو این حالت امروز مدرن وار فار 2 را تست کردم.روی آخرین تنظیمات و بدون آنتی الیاسینگ دما رفت رو .72با فرپس هم چک کردم حدود 30 الی 40 فریم میده.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوشحال شدی، نه؟؟؟!!!؟؟؟

رامین
    من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروختم

اما اگه دیسکانتلی هم بشه . بنده تا عشق n61 در سر دارم بازم دربارش پست میدم . اما ایندفعه تو تاپیک (تجربه خرید n61jq بصورت دست دوم . و حا مشکلات بیشمار ان )
    Last edited by hasanoooooooo; 20-09-2010 at 18:11.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

این عکسا رو دان کنید جالبه. یه سری فیلم اچ دی سفارش دادم از الان رفتم تو نخ کم کردن بار cpu لپ تاپم.
    این پاور پلی رو هم اگه بازی نمیکنید همه بزارین رو maximom battery life که بنده خدا نسوزه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    خوب به درصد استفاده از سی پی یو دقت کنید که چه قدر با یه تنظیم ساده تکون خورده. ایت پاور دی وی دی هم عجب رم سیستم رو قبضه میکنه نامرد.

برنامه هایی مثل مدیا پلیر کلاسیک و SMPlayer و GOMPlayer رو هم تست کردم و خوب نبودن. یه دونه برنامه ی خوب هم هست یادم رفت تست کنم که اسمش COREL Win DVD هست.

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

سلام.من کول پد نخریدم.ولی یه پنکه رو میزی جلو دریچه ونت روشن کردم و گذاشتم رو آخرین درجه.ولی فرقی نکرد.همون 3-4 درجه.حدود 1 ساعت مدام باد زد. فکر کنم باید بریم تو فریزر ازش استفاده کنیم.
    تنها راهش اینه که تو رندر های سبک کلاک جی پی یو را کم کنیم.(300).تو این حالت امروز مدرن وار فار 2 را تست کردم.روی آخرین تنظیمات و بدون آنتی الیاسینگ دما رفت رو .72با فرپس هم چک کردم حدود 30 الی 40 فریم میده.
    مطمئنی مادرن وارفر 2 بوده ؟؟؟ چه خوب .. 30 تا 40 که عالیه. من لپ تاپم برگشت یه تست با همین مادرن وار فر میزنم. تا اون موقع نصب بزار بمونه اکه میشه ... تو کرایسیس که نمیدونم چرا مال من 12 فریم میداد ولی مال دوستان 17 تا ... همه چی رو هم یه جور در نظر گرفته بودیم.
    Last edited by alireza1411; 20-09-2010 at 18:23.

10. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این مدرن وارفار 2 خیلی گرافیکش بالاس در عین حال سیستم قوی نمیخواد n61 راحت میتونه اجراش کنه توی نهایت تنظیمات . همچنان منتظر یک جواب از دوستان کسی gta iv رو روی ویندوز 7 اجرا کرده؟ 5 تا ذیویدیه میگه 6 تومن خوبه؟ از این پکیج باحال ها هم هست .....

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

من یه کوا پد گرفتم و تست کردم بیشتر از 3 4 درجه خنک نمیکرد. شما رفتی دنبال کول پد ؟ این طوری که نمیشه با این لپ تاپ بازی و برنامه های سنگین ران کرد. واقعا هیچ راهی نداره ؟

من تو فکر آندر کلاک سی پی یو هستم فقط خطرناکه میترسم باز ... آخه چی کار باید کرد ؟

نکنه باید دلر وردارم کف لپ تاپ رو سوراخ کاری کنم

عجب گیری کردیم لپ تاپ خوب گرفتیم ها !!! یه دونه از همین 700 800 تومنی ها میگرفتم خنک بود راحت میشدم. اون 600 تومن اضافه پول رو هم یه مادربورد و یه سی پی یو corei7 750 میگرفتم خلاص. کلی هم حال میکردم.
    تازه واسه بازی میشد یه شیش هسته ای ای ام دی گرفت با یه دونه گرافیک با قدرت 1.5 برابر این 5730. البته مثلا دارم میزنم ... شاید با احتساب رم و مادربورد و گرافیک قیمتش یه کم بیشتر بشه.
    حالا مشکلت چیه ؟ بذار دماش بره بالا،تا 106 درجه مشکلی نداره
    من که عین خیالمم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •