سلام تا حالا دقت کردین صحنه های اول گیم مثل 2008 میمونه
سلام تا حالا دقت کردین صحنه های اول گیم مثل 2008 میمونه
شما که بازی کردی میشه بگی فیافا چی داره که pes 2011 نداره.
منطقی plz
سلام به همه ی دوستان عزیز
دو تا ویدیوی جدید از بخش ادیت بازی...
اولیش از بخش ویرایش ورزشگاهه...
و این یکی از بخش ویرایش لیگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : PESFanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این همه بازی کردم انیمیشن های جدید ندیدم !!!!!!!!!! البته 4 5 تا جدید بود ایا در نسخه دمو وجود نداره یا کلا همینطوریه ؟![]()
یه پس رفتی که 2011 نسبت به 2010 داشته توو ساختار دفاعیه تیم هاست ، توو 2010 چیزی که خیلی جالب بود و بازی رو سخت تر می کرد این بود که مدافعین تیم حریف وقتی زیر فشار قرار می گرفتن و توپ دستشون میوفتاد به ندرت زیر تووپ میزدن و اغلب با پاس های کوتاه توپ رو جلو می بردن تا از زیر فشار بیان بیرون ، اما متاسفانه توو نسخه جدید مدافعی که تحت پرس و فشار در میاد ( مخصوصا اطراف محوطه ) به سرعت میزنه زیره تووپ! جوری که از واقعیت فاصله گرفته و به یه جور ضعف بزرگ تبدیل شده..
بعید می دونم کونامی این ضعف رو حل کنه و باید شاهد این ضعف مدافعین توو نسخه اصلی هم باشیم متاسفانه...
دوست عزیز همینجوری بری یه بازی ساده کنی و تازه از Feint ها هم استفاده نکنی دست کم 10 ، 15 تا انیمیشن جدید می بینی . استپ کردها ، زمین خوردن ها ، بلند شدن ها ، طرز پاس دادن ، طرز سانتر کردن ، خوشحالی بعد از گل و ... .
یعنی شما با این همه بازم هیچی ندیدی ؟!![]()
فکر کنم ادامه ندادن به این بحث،منطقی تر باشه ! 4 روز دیگه که جفتشون اومدن،یه لطف کن برو سایت گیم اسپات ببین به هر کدوم چند میده ! ایشالا کارشناس هاس گیم اسپات رو که قبول داری ؟
واقعاً شهروز جان حرف قشنگی زد که pes با اين شکلات و بشکه و اينا نشون داد که يه بازيه arcade هستش و fun خوش باشيد
!!!فکر کنم ادامه ندادن به این بحث،منطقی تر باشه ! 4 روز دیگه که جفتشون اومدن،یه لطف کن برو سایت گیم اسپات ببین به هر کدوم چند میده ! ایشالا کارشناس هاس گیم اسپات رو که قبول داری ؟
شهروز جان ما تا گفتیم نمره یسری گفتن شما بخاطر نمرش فیفا بازی می کنید دیگه بی خیال نمره گفتن شدیم !!!کلا هیچ روشی جواب نمیده !!!خودتو خسته نکن
عکس منوی بازی رو کجا میتونم ببینم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)