ایول ایول
چه قابلیتهای جدیدی به غیر از زبان فارسی به گوشی اضافه شده ؟
ایا مشکل پایین بودن صدا هنگام مکالمه در این اپدیت برطرف شده ؟
ایول ایول
چه قابلیتهای جدیدی به غیر از زبان فارسی به گوشی اضافه شده ؟
ایا مشکل پایین بودن صدا هنگام مکالمه در این اپدیت برطرف شده ؟
فارسی همه جا داره ! یعنی همه ی سوراخ سمبه های گوشی فارسی شده !
مشکل لفت تو رایت حل شده ! یعنی اگه عددی وسط نوشته ی مسیج گوشی باشه اونو درست نشون میده
قابلیت زووم با یک انگشت توی مدیا اسکیپ فراهم شده
گزینه ی ساپورت تو منو اضافه شده که میشه باتری رو باهاش بهتر کرد
سرعت بهتر شده
مولتی تاچ واقعاً بهتر عمل میکنه (توی بروزر تست کردم فعلاً)
یه چیز توپ دیگه هم اینه که مدیا اسکیپ روتیت میشه !!
فعلاً همینا رو دیدم !
صدارم هنوز تست نکردم !
بهراد يه پست كامل در مورد نصب اين آپديت بده
من يه ايكس ده دارم كه 2.1 يكي مونده به آخري روشه و روت شده هم هست
الان بگو مو به مو بايد چه كار كنيم
حالا براي خودم نميخوام ميخوام يه مرجع خوبي اينجا باشه هركي مشكل داشت سريع ارجاعش بديم به پست تو
چون خوب هم توضيح ميدي و حوصلت زياده گفتم(اين قسمتش پاچه خواري بود
)
1.دانلود آخرین ورژن فلش تول از اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.دانلود فریمور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.خوب وقتی اینا رو دانلود کرین فلش تول رو نصب میکنین !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.بعدش نصب درایور ، توی فولدر فلش تول یه فولدر هست درایور ! یه فایل اجرایی توش هست بنام ggsetup-2.2.0.10.exe ، اینم نصب میکنین
5.بعد فایل زیپ فریمور رو اکسترکت میکنین ! یه فایل میده بنامX10a_2_1_A_0_435_EW.ftf
6. این فایل با پسوند FTF رو میریزین تو فولدر فریمور برنامه فلش تول
7.بعدش فلش تول رو اجرا می کنین و دکمه فلش رو میفشارین
بعد از چند ثانیه (بستگی به سرعت کامپیوترتون داره) یه پیغام میده که گوشی رو خاموش کنین کلید بک (Back) رو نگه دارین و کابل یو اس بی رو وصل کنین و هر موقع چراغ نوتیفیکیشن سبز شد OK رو بزنین
بعدش یه مقدار شکیبا باشین تا گوشیتون فلش بشه
تموم شد !
تبریک
Last edited by R@R#M@N; 02-02-2011 at 02:31.
بهراد تو اين فريمور ها رو از كجا گرفتي؟
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
تو XDA كه من رفتم چيزي نبود ... حرفي از رام جديد نبود
داداش حتما باید این فلش تولز رو دانلود کنم و از طریق این گوشی رو اپدیت کنم چون من فلش تولز دارم اگه نیاز نیست که دانلود نکنم در ضمن حتما این صداش رو هم یه تستی بکنید ممنون و دوربین رو هم تستی بکنید با فلاشش در هنگام عکاسی ببینید فلش میزنه البته یه برنامه براش دانلود کردم که حین عکاسی فلاش میزنه
XDA عزیزمبهراد تو اين فريمور ها رو از كجا گرفتي؟
دوست عزیز فک کنم فایل FTF رو فلش تولز ورژن 2.4 و 2.5 میشناسن ! اگه این ورژن ها رو داری که هیچی اگه نه باید دان کنیداداش حتما باید این فلش تولز رو دانلود کنم و از طریق این گوشی رو اپدیت کنم چون من فلش تولز دارم اگه نیاز نیست که دانلود نکنم در ضمن حتما این صداش رو هم یه تستی بکنید ممنون و دوربین رو هم تستی بکنید با فلاشش در هنگام عکاسی ببینید فلش میزنه البته یه برنامه براش دانلود کردم که حین عکاسی فلاش میزنه
140 مگ فریمور رو دان میکنی خوب 30 مگم اونو دان کن دیگه
صدا رو هم تست کردم متاسفانه فرقی نکرده
فلش هم که آندو 1.6 هم میزنه چه برسه به این 2.1 و آپدیتاش
شما تو دوربین از بین سه تا دکمه پایین دکمه سمت چپ رو بزن > ادونس ستینگ > فوتو لایت > آن
برنامه z4root که گفتی وقتی کاری که گفتی انجام می دم بعد چند ثانیه برنامه بسته می شه و گوشی رو رست نمی کنه
مطمئن نیستم ولی z4root برای نسخه های جدید کار نمیده و سوپر وان کلیک جواب میده!
با superoneclick هم روت نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)