استفاده اینترنت و فیلم و یه خرده بازی!ویندوز رو هم صد در صد نیاز دارم ، ولی خودم عاشق Mac OS هستم!
استفاده اینترنت و فیلم و یه خرده بازی!ویندوز رو هم صد در صد نیاز دارم ، ولی خودم عاشق Mac OS هستم!
رفیق
یه ذره اطلاعات در مورد iMAC میدی؟؟؟
نسبت به نوت بوک ها قوی تره؟
یه PC ارزش بالا تری داره یا یه iMac ؟
برای اسفاده از اینترنت که اپل میشه گفت کاملترین امکانات رو ارائه داده، در مورد فیلم هم بهت اطمینان میدم که فیلم دیدن رو برات لذت بخش میکنه.
اما بازی بحثش جداست. اولا اگه بازی روی مک منظورته که باید بگم از نظر کانفیگ هیچ مشکلی در هیچ بازی ای نخواهی داشت ولی بازی ها برای مک با تاخیر وارد بازار میشن تا ویندوز ، ولی اگه بازی رو ویندوز مظورته که باید بگم که این کانفیگ برای بازی های گرافیک بالا مناسب نیست البته من خودم بازی های NFS carbon,shift,COD رو مثل آب خوردن اجرا کردم ولی اپل برای گیمر های حرفه ای طراحی نشده.
در مورد ویندوز هم بگم که نصب ویندوز رو مک بوک از pc هم راحت تره.
دوست عزیز آیمک همونطور که میدونی دسکتاپ اپل هست که سیستم عامل مکینتاش روش نصبه ( که رو هیچ pc ی نصب نیست) و از تمامی مخلفات مثل ,LCD monitor , Keyboard , Magic mouse , Speaker, Webcam و .. تشکیل شده و بسیار شکیل و شیک و امروزی طراحی شده (خیلی خوشگله انصافا).
از نظر کانفیگ اگه میگی که ۱ مدل که نیست، ولی قویتر هم داره و طبیعتا قیمت بالاتری هم نسبت به مک بوک ها داره.
شما رنج قیمت و انتظارتو از دسکتاپ بگو تا من بگم کدوم برات با ارزش تره (البته در هر صورت اپل یه چیز دیگست)
من عرض کردم
یه چی واسه گرفتن رندر های های سریع و قوی کار با افتر افکت و ادیوس و ... میخوام
قیمت مهم نیس!
شما تاپ ترین کانفیگ ها رو بگو با ذکر قیمتش و حد وسط هم بگی ممنون میشم...
شنیدم آی مک ها از لحاظ امنیتی شدیدا ضعفیا!درسته؟
می خواستم بدونم مدل 374 کلا چینیه ؟
وبعدش شما بین 374و990 کدوم رو پیشنهاد می کنین (کارم برنامه نویسی هست .)
---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------
سلام
می خواستم بدونم مدل 374 رو فقط چین زده یا امریکاییش هم موجود هست ؟
بین 374 و 990 کدوم بهتره ؟(کارم برنامه نویسی)
تمامی مدل ها و کانفیگ های لپ تاپ های اپل طراحی شده در کالیفرنیای امریکا و اسمبل شده در چین هستند و هیچ استثنائی هم نیست.
MB990 برای سال ۲۰۰۹ و MC374 تولید سال ۲۰۱۰ هست که حتما ۳۷۴ توصیه میشه و به ۹۹۰ فکر نکن.
واسه این کارایی که گفتی مک عالیه.
اصلا این حرف رو نزن چون آیمک ها هم سیستم عامل مکینتاش روشون نصبه و به اعتقاد خیلی ها security مک حرف نداره در مورد ویروس هم که باید بگم کاملا امن و امانه.
اینم بالاترین کانفیگ آیمک (پارت نامبر:MC511) با قیمت ۲,۸۰۰،۰۰۰:
CPU : 2.8 CORE i5اگه محدودیت قیمت نداری همینو بگیر و باهاش زندگی کن!
RAM : 4GB DDR3
CACHE : 8MB
H.D.D : 1TB
LED : 27"
VGA : 1GB ATI 5750 DDR5![]()
از یه دوستم کخ 20 ساله کارش تعمیراته لپ تاپه پرسیدم در مورد اپل، میگه فقط بردش خیلی خوبه وگرنه قطعات دیگش یکیه. مشکلی که داره درایورهاشو سایت برای دانلود نمیدهواصلا نمیرزه اینقدر پول بدیومئندم چه کنم
من راستش خیلی درست منظورتون و نفهمیدم در این مورد ...! ولی اگه منظورتون اینه که دیگر قطعاتش با بقیه برند ها یکی هستش باید بگم که اشتباه می کنید.. برای مثال رم های سیستم های مک که کاملا مخصوص هستند ( قیمت بالایی هم دارند ! ) یعنی شما نمیتونید از رم های معمول در بازار در دستگاهتون استفاده کنید!میگه فقط بردش خیلی خوبه وگرنه قطعات دیگش یکیه
مشکلی که داره درایورهاشو سایت برای دانلود نمیدهکاملا اشتباه! شما از طریق بخش ساپورت سایت اپل میتونین آخرین نسخه تمام درایور های سخت افزارهای اپل و دانلود کنید ( چه برای ویندوز و چه برای مک ) .. البته از Software Update هم میتونین استفاده کنین که دیگه نیازی به رفتن به سایت و هم ندارین...
این دیگه بستگی به خود فرد، نیازها و کاربردش از دستگاه دارهاصلا نمیرزه اینقدر پول بدیومئندم چه کنم( به طور کلی میگم.. ولی دلایل دوستتون به نظر خیلی درست نمیاد ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)