تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 2199 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

1. نامه شرکتی و نامه دانشگاه با هردو 512 میدن. زیاد سخت گیر نیستن.
    2. خیر مودم شرکت دیگر قبول نمی کنن. فقط مودم خودشون را فعال می کنن.
    من امروز رفتم نمایندگی مبین نت
    خبر خوشی که براتون دارم اینه که برای گرفتن سرویس 128کیلو بیت به بالا به هیچ نامه ای احتیاج نیست. تنها کارت دانشجویی کفایت میکنه.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی مبین نت
    خبر خوشی که براتون دارم اینه که برای گرفتن سرویس 128کیلو بیت به بالا به هیچ نامه ای احتیاج نیست. تنها کارت دانشجویی کفایت میکنه.
    جالبه که به شما اینو گفتن.
    چون من ابتدای شهریور ماه ثبت نام کردم و جزو اولین کسانی بودم که سرویسم وصل شد.سرویس 1 مگ نامحدود گرفته بودم.اون موقع میگفتن فقط یه معرفی نامه از یه شرکت بیارید که سرعت مثلا 1 مگ میخواید.
    الان بعد از شش ماه بهم زنگ زدن که پرونده شما ناقصی داره و اگر تکمیلش نکنید ، سرویستون قطع میشه! حالا این ناقصی ها چی هستن؟ جالبه بدونید از من یه کپی از اساسنامه یا روزنامه رسمی شرکت به همراه یه قبض تلفن خواستن!!! آخه یه نفر نیست بگه وایمکس چه ارتباطی با تلفن داره؟!!!

در آغاز فعالیت topgoal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوبار عکستو میزاری. نشون داده نمیشه

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

جالبه که به شما اینو گفتن.
    چون من ابتدای شهریور ماه ثبت نام کردم و جزو اولین کسانی بودم که سرویسم وصل شد.سرویس 1 مگ نامحدود گرفته بودم.اون موقع میگفتن فقط یه معرفی نامه از یه شرکت بیارید که سرعت مثلا 1 مگ میخواید.
    الان بعد از شش ماه بهم زنگ زدن که پرونده شما ناقصی داره و اگر تکمیلش نکنید ، سرویستون قطع میشه! حالا این ناقصی ها چی هستن؟ جالبه بدونید از من یه کپی از اساسنامه یا روزنامه رسمی شرکت به همراه یه قبض تلفن خواستن!!! آخه یه نفر نیست بگه وایمکس چه ارتباطی با تلفن داره؟!!!
    عجیبه!!!! با این چیزی که من امروز دیدم فکر میکنم اینا همش فرمالیتس و به نوعی یه حرکت نمایشی برای کم کردن فشار مراجع بالا از شرکت مبین نته ولی جداً اگه رابطه تلفن با وایمکس رو فهمیدین ما رو هم آگاه کنین

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه!!!! با این چیزی که من امروز دیدم فکر میکنم اینا همش فرمالیتس و به نوعی یه حرکت نمایشی برای کم کردن فشار مراجع بالا از شرکت مبین نته ولی جداً اگه رابطه تلفن با وایمکس رو فهمیدین ما رو هم آگاه کنین
    احتمالا قبض تلفنو برای تایید آدرس شرکت خواستن.البته یادشون نبوده که روی همه قبضهای دیگه (برق و...) هم آدرس نوشته شده.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تجربه شخصی من از چند روز استفاده وایمکس مبین نت:
    با خودم گفتم حالا که چند روزه دارم از وایمکس مبین نت اسفاده میکنم تجربه مو با همه دوستان در میون بگذارم شاید مفید واقع بشه.
    من شنبه هفته پیش به صورت حضوری ثبت نام رو انجام دادم در نمایندگی ولیعصر(شرکت پرند) به عنوان مدرک کپی کارت ملی و کپی قبض تلفن رو ارائه کردم. طرح یکساله 128 رو گرفتم. چون پرداختم نقدی بود همونجا مودم رو تحویلم دادن و اکانت دمو رو برام فعال کردن. گفتن که 48 ساعت دیگه سرویس اصلیت فعال میشه. سه شنبه بعد از ظهر سرویسم فعال شد.
    سرعت سرویس معمولا خوبه و در حدود استانداری که باید باشه هست. سرعت دانلود همیشه دور و بر 16 کیلوبایته با نوسان در حد یکی دو کیلوبایت. من ساکن خیابان شادمان هستم. معمولا 3 چراغ سیگنال مودم روشنه البته گاهی به 2 چراغ میرسه که تاثیری در سرعت نداره. بعضی وقتا وقتی که در حال دانلود هستم تقریبا وبگردی تعطیل میشه یعنی سایتها خیلی دیر باز میشن که البته در دو شبی که این مشکل پیش اومد یک ساعته حل شد و همیشگی نیست. در حالت عادی حتی وقتی دو فایل هم همزمان دانلود میکنم سایتها با سرعت خوبی ( در مقایسه با دایال آپ) باز میشن. من مودم رو رو میز کامپیوتر گذاشتم ( از بی جایی) و این باعث میشه که گاهی اوقات صفحه مانیتور به طور خفیفی بلرزه که نمیدونم ضرری برای مانیتور داره یا نه ولی در کل در اولین فرصت باید یک جای خوب برای مودم پیدا کنم. از روشن شدن مودم تا شروع به کار (دریافت سیگنال از دکل و وصل شدن به شبکه) حدود 30 ثانیه طول میکشه و بعد از اون بدون مشکل سرویس قابل استفاده است. در این چند روز هیچ مورد قطعی سرویسی نداشتم و شبها از 2 تا 8 صبح هم بدون مشکل دانلود و وب گردی میکنم. تنها مشکل آزار دهنده باز نشدن گاه به گاه سایت مبینه که نمیدونم کی حل میشه. البته انگلیسی بودن زبان در بخش ecare هم زیاد جالب نیست که قراره به زودی فارسی بشه.

7. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بفرمایید

9. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی بد

11. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام...سرعت دانلود مبین نت با 128 چقدره؟؟من از شیرازم........متاسفانه سرعت بالای 128 هم بهم تعلق نمی گیره....فقط باید نامه شرکت ببری....کسی راه حلی سراغ نداره؟؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...سرعت دانلود مبین نت با 128 چقدره؟؟من از شیرازم........متاسفانه سرعت بالای 128 هم بهم تعلق نمی گیره....فقط باید نامه شرکت ببری....کسی راه حلی سراغ نداره؟؟
    سرعت 128 حدود 16 کیلوبایته یعنی استاندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •