تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 1049 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

چون اصلا بر خلاف سونی که واقعا تو تلویزیوناش شاهکار هست تو زمینه سیستم صوتی و سینمای خانگی اصلا تعریفی ندارد صدای فوق العاده گند و بی خود
    من اولین سینمای خانگی ام سونی بود بدون اینکه امتحان کنم خریدم و بردم خونه نصب کرد اصلا مات و مبهوت مونده بودم چرا اینقدر صداش بده و اون زمان که همه سینما خانگی های حتی از یکی دو سال قبل هم دایویکس رو از یو اس بی پشتیبانی می کرد این خاک بر سر نمی کرد
    خلاصه یک بار بیشتر ازش استفاده نکردم
    بعد از یکماه با کلی ضرر فروختم
    من فکر می کردم صدای تلویزیونمون که سونیه که اینقدر شفاف و باس نرم داره دیگه ببین سینما خونگیش چیه
    هیچ موقع چیزی رو چه خوب چه بد تا زمانی که خودتون از نزدیک ندیدد و گوش نکردید سازنده و بهترین منتقدین هم اومدن چیزی گفتند حرفشون رو باور نکنید
    من یک سینمای خانگی داشتم واقعا محشر بود چنان صدای شفافی و باس نرمی داشت که آدم تو صدای بالا هم ازش سیر نمی شد چون با دیزاینم جدید خونمون جور در نمیومد فروختمش

یعنی واقعا غلط کرد انکیو البته من شنیده بودم که قطعات این سینما خانگی ساخت آمریکا و مونتاژ چین بود حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی واقعا کیفیتش خوب بود
    ورودی کواکسیال و اپتیکال و ورودی اوئکی استریئو داشت
    Last edited by ata_webmaker; 27-10-2010 at 23:20.

2. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان میشه یکم در مورد این ساب های Passive و Active توضیح بدی و اینکه فرقشون باهم دیگه چیه ؟ ممنون
    به طور خلاصه ساب های active خودشون آمپلی فایر دارن و منبع تغذیشون توی خودشون تعبیه شده. ولی ساب های passive نیار به آمپلی فایر جداگونه دارند مانند ساب ووفرهای سینماهای تجاری خانگی.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

با تشکر از جوابتون

جامو 430 اگه اشتباه نکنم 2 کاناله است ؟

اگه به جاش 606 بگیرم چطوره ؟---باندهای عقبی این ست بدون سیم هستند ؟

در پستهای قبلی یکی از دوستان با مشورت شما این ست رو تهیه کرده بود:

جامو 606
    انکیو 607-608
    اینا رو بگیرم چطوره ؟

av resiver همون کار امپ رو میکنه ؟ (با عرض معذرت )

اونوقت میشه اینا رو اینترنتی خرید کرد یا باید بیام تهران

با تشکر دوباره
    جامو 430 یه ست 5 کاناله هست.
    مطمئنا 606 جامو بهتر و قویتر هستش.من 430 رو گفتم به این علت که شما میخواستید زیاد هزینه نکنید و نیاز به بلوری پلیر هم داشتید.
    av resiver همون آمپلی فایر هست.
    اون دوستی که اون ست رو تهیه کرده بود بدون پلیر براش 1.5 تموم شده بود.شما اگر میتونید بیشتر از 1.5 تهیه کنید ست خوبی هست ولی اگه نمیتونید ست 430 جامو رو باید تهیه کنید.البته به همراه یه آمپلی فایر ضعیف تر نه چیزی مثل 608 onkyo.
    سایت خرید اینترنتی برای اینجور سیستم ها نداریم ولی مغازه هایی هستند که بهشون زنگ بزنید و باهاشون هماهنگی های لازم رو انجام بدید تا براتون ارسال کنند.
    پیشنهاد من اینه که خودتون بیاید شخصا خرید کنید تا قبلش هم صدای سیستم مورد نظرتون رو تست کنید.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فنی داشتم
    دستگاه من اینه (Pioneer xv-dv656) میخوام بدونم حداکثر رزولوشنی که میتونه پخش کنه چقدره ؟
    البته تو ستینگش تا 1920*1080 گذاشته،اما دیشب یه فایل 1280*720 گذاشتم،دیدم تصویر نمیده و فقط صداست
    ممنون از کمکتون
    اینم لینک عکسش از گوگل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

چون اصلا بر خلاف سونی که واقعا تو تلویزیوناش شاهکار هست تو زمینه سیستم صوتی و سینمای خانگی اصلا تعریفی ندارد صدای فوق العاده گند و بی خود
    من اولین سینمای خانگی ام سونی بود بدون اینکه امتحان کنم خریدم و بردم خونه نصب کرد اصلا مات و مبهوت مونده بودم چرا اینقدر صداش بده و اون زمان که همه سینما خانگی های حتی از یکی دو سال قبل هم دایویکس رو از یو اس بی پشتیبانی می کرد این خاک بر سر نمی کرد
    خلاصه یک بار بیشتر ازش استفاده نکردم
    بعد از یکماه با کلی ضرر فروختم
    من فکر می کردم صدای تلویزیونمون که سونیه که اینقدر شفاف و باس نرم داره دیگه ببین سینما خونگیش چیه
    هیچ موقع چیزی رو چه خوب چه بد تا زمانی که خودتون از نزدیک ندیدد و گوش نکردید سازنده و بهترین منتقدین هم اومدن چیزی گفتند حرفشون رو باور نکنید
    من یک سینمای خانگی داشتم واقعا محشر بود چنان صدای شفافی و باس نرمی داشت که آدم تو صدای بالا هم ازش سیر نمی شد چون با دیزاینم جدید خونمون جور در نمیومد فروختمش

یعنی واقعا غلط کرد انکیو البته من شنیده بودم که قطعات این سینما خانگی ساخت آمریکا و مونتاژ چین بود حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی واقعا کیفیتش خوب بود
    ورودی کواکسیال و اپتیکال و ورودی اوئکی استریئو داشت
    چرا پست منو ادیت کردن دلیلش چی بوده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من تصمیم دارم یک سیستم صوتی برای خونه جمع کنم هم برای موزیک گوش دادن هم فیلم دیدن ولی بیشتر موزیک برام مهمه اسپیکر jamo c-605 رو انتخاب کردم که فروشنده گفت تا 20 روز دیگه میاره ما هم که خواستیم دست خالی از مغازه بیرون نریم یدونه سنتر jamo e7 خریدیم به قیمت 190 تومن که eisa awards هم داشت حالا برای امپ نمیدونم چی بگیرم onkyo 608 یا marantz 5005 به نظر شما کدوم برای موزیک بهتر هست و با اسپیکر c605 jamo که سری کنسرت هست بهتر جواب میده در ضمن upscale کدوم قوی تر هستش

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فنی داشتم
    دستگاه من اینه (Pioneer xv-dv656) میخوام بدونم حداکثر رزولوشنی که میتونه پخش کنه چقدره ؟
    البته تو ستینگش تا 1920*1080 گذاشته،اما دیشب یه فایل 1280*720 گذاشتم،دیدم تصویر نمیده و فقط صداست
    ممنون از کمکتون
    اینم لینک عکسش از گوگل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سيستم شما امكان افزايش تصاوير استاندارد به وضوح بالا داره
    فقط ويدئو هاي 720/ 480 پخش مي كنه

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سيستم شما امكان افزايش تصاوير استاندارد به وضوح بالا داره
    فقط ويدئو هاي 720/ 480 پخش مي كنه
    یعنی رزولوشن بالاتر نمیتونه پخش کنه ؟؟؟؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی رزولوشن بالاتر نمیتونه پخش کنه ؟؟؟؟
    هيچ دي وي دي پليري رزولوشن بيشتر از 720/480 NTSC و 720/ 576 PAL پخش نميكند.

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من قصد خرید یه سینمای خانگی دارم لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم.
    تلویزیونم سونی هستش lcd ex500 40 اینچ. نظر خودم سینماهای سونی هستش بیشتر به این خاطر که با تلویزون هماهنگ تر باشه..
    حالا به نظرتون چه مارکی بگیرم با بودجه حدود 500 تومن؟

یه سوال هم داشتم، اینکه اگر ----- را به سینما وصل کنیم و تصویر ----- (که sd هستش) از سینما بگیریم کیفیت تصویر بهتر میشه؟
    و اصلا سینماهای سونی ورودی کامپوزیت دارند که بشه این کارو انجام داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •