سلام
لینک ovi maps که درست رو گوشی نصب میشه و کار میکنه رو هم به من بدید . مرسی![]()
سلام
لینک ovi maps که درست رو گوشی نصب میشه و کار میکنه رو هم به من بدید . مرسی![]()
نقلقولها چرا ریخته بههم؟! تو چنتا پست این مشکل بود.
برا منم نصب فایلهای حجیم یهکم طول میکشه، یادمه نصب Ferrari GT تقریبا فکر کنم یهربع-بیست دقیقهای طول کشید که بیشتر زمانش صرف آمادهسازی نصب میشه. (فایلش 80 مگ بود تقزیبا)
کاربرا دوست باشین با هم...
عکسا تو فونمموری هم باشن همین مشکلو دارن؟
گالری رو آپدیت کردی ببینی حل میشه یا نه؟
سلام
این دوتا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OviMaps 3.03 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب باید ساین کنید راهنمای نصب هم اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فون مموري امتحان نكردم، كلا 20 مگ خالي داره،اونم عكس بريزم توش كه ديگه بيچاره چجوري فكر كنه؟
آره چندبار گالري رو آپديت كردم، بعضي از عكسارو نشون ميده، فكر كنم اونايي كه با دوربين موبايلاي ديگه انداختم و كيفيتشون هم زياد بالا نيست، ولي عكسايي كه با دوربين ديجيتال انداختم و تا ديروز هم نشون ميداد ، امروز از صبح اينجوري شدن...![]()
هر عکس حداکثر تقریبا 1.5 مگه دیگه، چند جور از این عکسها رو برا تست بریز تو فونمموری، ببین اونارو میخونه یا نه.
(مموری فول نشهها، من یهبار فون مموری رو تا خرخره پر کردم، به قول شما نفس نمیتونست بکشه. برا دیلیتکردن هم پیغام میداد حافظه پره!)
احتماش هست كه ممكنه از يه برنامه باشه چون من قبلا يادمه عكسا رو دير لود ميكرد منم رفتم يه برنامه رو كه بهش شك داشتم حذف كردم درست شد
در مورد مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه تا جالا نشنیده بودم چنین مشکلی
در مورد نصب برنامه ها
تائید نمیشه
چون سرعت نصبش خوبه
بعضی برنامه ها خاص هستند و در همه گوشیهای سیمبیان کند نصب میشوند
در مورد مقایسه با دایموند 2
دایموند 2 عددی نیست در مقابل ویواز
در مورد ادیتور فیلم
ایا خودت تست کردی چطوریه ؟
يه چيزي
عكسايي كه تو گالري نشون نميده رو رفتم تو پوشه pictures ، نشون ميداد!!!
برنامه ي جديدي هم نصب نكردم، از آخرين باري كه برنامه نصب كردم يا با گوشي ور رفتم بيشتر از 10روز ميگذره!!!
تو فون مموري هم كپي كردم، همونجوريه!!!
چيكار كنمش؟
انگار گالريم ايراد داره، چون تو آدرسش كه ميرم ميتونم ببينمشون...
آقا پیام و گل محمدی عزیز زحمت ایمیل زدن رو کسی هست بکشه و بعد نتیجه رو به ما بگه ....
اگه زحمتی نیست ایمیل SE رو بذارین واسم .... چون من خودم هم یسری سوالات وایرادات دارم که میخام باهاشون مطرح کنم
باتشکر
Last edited by roozi-666; 29-09-2010 at 00:18.
اگه دوستان همکاری کنند و این فرم درخواست از سونی اریکسون جهت قرار دادن سیمبیان 3 روی ویواز رو امضا کنند شاید در آینده ای نزدیک شاهد حضور این سیمبیان دوست داشتنی بر روی گوشی هامون باشیم
پس برید به این آدرس و درخواست بدین :
اگر هم میخواین امکانات بیشمار سیمبیان 3 رو بخونید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبصره : هر چند که توی خبرهای جدید سونی اعلام کرد که هیچگونه برنامه ای جهت تولید گوشی های مبتنی بر پلتفرم سیمبیان ندارد و قصد سوییچ به پلتفرم آندرویید دارد اما شاید فرجی شد و لااقل برای این گوشی توی آپدیت های بعدی سیمبیان 3 رو قرار داد ..... البته امیدواریـــــــــــــم ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.ebi; 29-09-2010 at 11:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)