تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 290 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخه توی همون سروری که میگی همینو میزنن ! اعصابمم خط خطی میشه! پشت دیوارم کمین کردما!!! میزنه! آخه ... بی معرفت ...
    منم حقیقتش خوشم نمیاد خداییش... اما چیکار کنم اعصابم رو متخراشی کرده این ... :( ... چی بگم فقط از همون اولش لحنت خوب بود اینجوری نمیشد... :( ، من ه.ک.ر نیستم نمیدونمم چیه اما میدونم چیز خوبی نیست! منم باور کنین دوست دارم کسی از اون استفاده نکنه! همه با قدرت خوشون بازی کنن ! چون اونطوری کیف نمیده خداییش! میدونم خودم! اما فکرشو بکن هی میکشتت هی میکشتت پشت سرهم پشت دیوار! :( ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خداییش اینجوری بازی کردن اصلا فکر نکنم حال بده و خیلی مزخرف هستش !!! چه لذتی داره اینجوری بازی کردن فقط می خواد طرف kill بگیره !!!

رفیق دمت گرم همه روبا یه چوب نزن !!!! دیگه به انجمن چه کار داری ... حالا یکی یه چیزی خواسته دلیل نمیشه که همه بخوان ........من بیشتر از 1 ساله که دارم این بازی رو آنلاین بازی می کنم و تابه حال هم سه بار تا 100% بازی رفتم و الان هم با چهارمم هستش و درجه و رتبه بازیی من 41 هستش ولی تا به حال چیت نزدم خداییش .......

بی خیال من وارد این بحث ها نمیشم فقط دوتا سوال دارم

1. این سرور جهرم down هستش که من نمی تونم برم داخلش یا آی پی سرور عوض شده ؟؟؟

79.175.165.143
    JHRM
    همین بوده و من هم از همین استفاده می کردم ..الان هم دارم از Blood Brothers استفاده می کنم ...

2. پینگ من یه دفعه سر به فلک می کشه و تا از بازی بیرون نیام و دیسکانکت نشم و دوباره وصل نشم درست نمیشه .. برای رفع این مشکل باید چه کنم؟؟
    راستی من با همین اسم kortol004 بازی می کنم اگه کسی هست اوی این سرور بگه که دیدیمش یه سلامی عرض کنیم ...

درسته من بابات اون حرف عذر میخوام از بقیه و از مهران.حد اقل جنمش رو داشته باشیم به کار اشتباه خودمون اعتراف کنیم و معذرت خواهی کنیم.
    عرضم خدمتت که ای پی سرور ما Blood Brothers عوض نشده و لی دیگری چرا.
    شما بهتره از توی سرور لیست (Server List) که در منو های خود بازی هست رفرش لیست رو بزنی بعد که کامل لود شد لیست سرور ها روی گزینه پینگ کلیک کنی تا سرور هایی با کمترین پینگ رو در اول لیست قرار بدی.یعنی بر حسب پینگ مرتب (sort) کنی.اگه سروری با پینگ زیر 120 پیدا نکردی باز رفرش بزن حتما پیدا میکنی.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من Ghost هستم البته یه نفر دیگه هم با همین اسمم ( داداش کوچیکم ) بازی میکنه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آخه توی همون سروری که میگی همینو میزنن ! اعصابمم خط خطی میشه! پشت دیوارم کمین کردما!!! میزنه! آخه ... بی معرفت ...
    منم حقیقتش خوشم نمیاد خداییش... اما چیکار کنم اعصابم رو متخراشی کرده این ... :( ... چی بگم فقط از همون اولش لحنت خوب بود اینجوری نمیشد... :( ، من ه.ک.ر نیستم نمیدونمم چیه اما میدونم چیز خوبی نیست! منم باور کنین دوست دارم کسی از اون استفاده نکنه! همه با قدرت خوشون بازی کنن ! چون اونطوری کیف نمیده خداییش! میدونم خودم! اما فکرشو بکن هی میکشتت هی میکشتت پشت سرهم پشت دیوار! :( ...
    چه گویم از انچه دیده ام....
    که "لب" به دندان گزیده ام....

حالا حساب کن من که از اول این مولتی پلیر بودم و 200 برابر شما دیدم چی میکشم....
    خوبی بازی شما اینه که خودت یه نفر رو میکشی بهت حال میده
    اما اون نه..
    عرض کردم که من شما هرکی که میبینه اینطوره ناراحت میشه و میگه خب منم برم ببینم چیه.بعد وقع ما وقع میشه... و سرور طوری میشه که علنا همه میدون دیگیری چیت داره اما به روی خودشون نمیارن چون خودشون هم دارن....
    اما توی سرور خودمون شده 3 نفر بازی کن بوده 2 تاشون رو بن کردم
    سرور خالی شده اما یک ثانیه هم نمیزارم کسی توش با چیت بازی کنه و صد البته ممکنه 90 درصد اشتباهی کیک شده باشن اما این سختگیری ها نباشه همین میشه که شما میگید...
    کسی رو دیدید بگید توی سرور که فلانی مشکوکه ادمین ها بازیش رو ببین بنش کنن.
    به کسانی هم که آیدی ایکس فایر یا یاهو اشون رو دارم و شک کنم که ممکنه تقلبی زده باشه یا سایر دوستان بگن که فلانی داره تقلب میکنه:
    توی بازی یه چیز راندم وتصادفی تایپ میکنم مثلا: 152GhT
    بعد به همون فرد میگم که از محیط بازیت عکس بگیر و بده
    خوشبختانه تقلبی نیست که بشه اون نوشته های عجیب غریبش رو در عرض 3 ثانیه ورداشت و صفحه بازی رو عادی کنی.طرف اگه طفره بره بن میشه از سرور ولی بارها هم شده که طرف عکس رو داده و همه چیز درست بوده و اشتباه از دوستان یا خود من بوده.

عکس رو هم نمیتونه دس کاری بکنه چون تعداد پیکسل ها و رزولیشن بازی دوستان رو هم ذخیره کردیم که مثلا اندازه عکسش باید 1024*1200 پیکسل باشه وگرنه دست کاری کرده عکسش رو.

در آخر هم برای اینکه کمی خوشهال بشین یه خبر خوب:

مپ های جدید و امکانات جدید در راهند :
    لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیباست نه؟
    Last edited by joorabeban; 28-05-2011 at 17:47.

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سر امتحانا شما دعواتون گرفته

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..

دوستان یه ارور جدید گرفتم نمیتونم برم تو بازی....

اسم متنش ارور لودینگ ایمیج آباندان به نظرم چون نمیشد عکس بگیرم برا یهمین تقریبا فکر کنم همین متن بود..

eroor loading image abandan

هر کار یم یکنم باز تا میرم تو بازی بعد از 5 ثانیه این ارو رمیاد اصلغا نمیزاره بری تو آب شن! سریع بازی رو میبنده این ارور!

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

سلام..

دوستان یه ارور جدید گرفتم نمیتونم برم تو بازی....

اسم متنش ارور لودینگ ایمیج آباندان به نظرم چون نمیشد عکس بگیرم برا یهمین تقریبا فکر کنم همین متن بود..

eroor loading image abandan

هر کار یم یکنم باز تا میرم تو بازی بعد از 5 ثانیه این ارو رمیاد اصلغا نمیزاره بری تو آب شن! سریع بازی رو میبنده این ارور!
    شاید مپ بازی رو نداری که این ایراد رو میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید مپ بازی رو نداری که این ایراد رو میده
    اصلا به لود مپ نمیرسم.. تا میرم تو بازی یهویی ارور میاد error loadin image abandan

خلاصه آخر ضد حال...

همه مپ ها و .... دارم... نمیدونم

اگه بشه عکس میگیرم از ارور میزارم

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

اصلا به لود مپ نمیرسم.. تا میرم تو بازی یهویی ارور میاد error loadin image abandan

خلاصه آخر ضد حال...

همه مپ ها و .... دارم... نمیدونم

اگه بشه عکس میگیرم از ارور میزارم
    اخه بعضی مپ ها Dlc یه همچین چیزیایی هست
    منم مثل تو بعضی از مپ ها رو ندارم تا مپ عوض میشه ارور میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا درست شد بالاخره.....

یه فایلی کم داشت که تو پوشه main

اسم فایلش iw23.iwd

این اون iw23.iwd نیست که تو پوشه اصلیه یه iw23.iwd دیگست که تو پوشه main

ایم فایل رو از یه نفر رفتم از کامپیوترش کپی کردم ریختم و درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •