آخه توی همون سروری که میگی همینو میزنن ! اعصابمم خط خطی میشه! پشت دیوارم کمین کردما!!! میزنه! آخه ... بی معرفت ...
منم حقیقتش خوشم نمیاد خداییش... اما چیکار کنم اعصابم رو متخراشی کرده این ... :( ... چی بگم فقط از همون اولش لحنت خوب بود اینجوری نمیشد... :( ، من ه.ک.ر نیستم نمیدونمم چیه اما میدونم چیز خوبی نیست! منم باور کنین دوست دارم کسی از اون استفاده نکنه! همه با قدرت خوشون بازی کنن ! چون اونطوری کیف نمیده خداییش! میدونم خودم! اما فکرشو بکن هی میکشتت هی میکشتت پشت سرهم پشت دیوار! :( ...
چه گویم از انچه دیده ام....
که "لب" به دندان گزیده ام....
حالا حساب کن من که از اول این مولتی پلیر بودم و 200 برابر شما دیدم چی میکشم....
خوبی بازی شما اینه که خودت یه نفر رو میکشی بهت حال میده
اما اون نه..
عرض کردم که من شما هرکی که میبینه اینطوره ناراحت میشه و میگه خب منم برم ببینم چیه.بعد وقع ما وقع میشه... و سرور طوری میشه که علنا همه میدون دیگیری چیت داره اما به روی خودشون نمیارن چون خودشون هم دارن....
اما توی سرور خودمون شده 3 نفر بازی کن بوده 2 تاشون رو بن کردم
سرور خالی شده اما یک ثانیه هم نمیزارم کسی توش با چیت بازی کنه و صد البته ممکنه 90 درصد اشتباهی کیک شده باشن اما این سختگیری ها نباشه همین میشه که شما میگید...
کسی رو دیدید بگید توی سرور که فلانی مشکوکه ادمین ها بازیش رو ببین بنش کنن.
به کسانی هم که آیدی ایکس فایر یا یاهو اشون رو دارم و شک کنم که ممکنه تقلبی زده باشه یا سایر دوستان بگن که فلانی داره تقلب میکنه:
توی بازی یه چیز راندم وتصادفی تایپ میکنم مثلا: 152GhT
بعد به همون فرد میگم که از محیط بازیت عکس بگیر و بده
خوشبختانه تقلبی نیست که بشه اون نوشته های عجیب غریبش رو در عرض 3 ثانیه ورداشت و صفحه بازی رو عادی کنی.طرف اگه طفره بره بن میشه از سرور ولی بارها هم شده که طرف عکس رو داده و همه چیز درست بوده و اشتباه از دوستان یا خود من بوده.
عکس رو هم نمیتونه دس کاری بکنه چون تعداد پیکسل ها و رزولیشن بازی دوستان رو هم ذخیره کردیم که مثلا اندازه عکسش باید 1024*1200 پیکسل باشه وگرنه دست کاری کرده عکسش رو.
در آخر هم برای اینکه کمی خوشهال بشین یه خبر خوب:
مپ های جدید و امکانات جدید در راهند :
لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیباست نه؟