تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 472 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

لطفا یه جواب کامل بدید.
    ممنون
    شما پرسیدید منم جوابتون دادم
    100% بیمه بدنه بهتره
    تو امروزه روز به گارانتی هم امید نیست چه برسه به کارت طلایی هاشون
    شما اگر با ماشین تصادف هم بکنید دفعه اول 10% هزینه رو میگیرند و همینطور برای دفعات بعدی صعودی این درصد بالاتر میره
    برای دزدی هم که فرمودید اگر کسی شانس داشته باشه و قرار باشه بهش خسارت بدند باید یه چیزی خدود 5 میلیون پول بده تا یه ماشین دیگه بهش بدن . تازه اونم شاید بدن
    اگر نمیخواید هزینه بیمه کنید و ماشینتون پارکینگ داره
    به جای هزینه بیمه ,یا لاستیک با یه مارک خوب تعویض کنید

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

شما پرسیدید منم جوابتون دادم
    100% بیمه بدنه بهتره
    تو امروزه روز به گارانتی هم امید نیست چه برسه به کارت طلایی هاشون
    شما اگر با ماشین تصادف هم بکنید دفعه اول 10% هزینه رو میگیرند و همینطور برای دفعات بعدی صعودی این درصد بالاتر میره
    برای دزدی هم که فرمودید اگر کسی شانس داشته باشه و قرار باشه بهش خسارت بدند باید یه چیزی خدود 5 میلیون پول بده تا یه ماشین دیگه بهش بدن . تازه اونم شاید بدن
    دوست عزیز ممنونم از جوابتون منظور من هم همین بود که حتی اگر کارت طلایی کامل هم نباشه در مواقع سرقت از هیچی بهتره و یک سال اول حداقل پول بیمه بدنه تو جیبمون بمونه. ولی گفته اول شما که فرمودید به سرقت هیچی نمیده نمیشه گفت چون بالاخره یه قانونی باید داشته باشه شانسی که نمیشه گفت چون اگه اینطوری باشه افراد خوش شانس اصلا به بیمه بدنه هم نیازی ندارن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

حسین جان به مطلب خوبی اشاره کردید اتفاقا بنده هفته گذشته که تو نمایندگی ایرانخودرو بودم دوتا سمند ef7 برای تحویل به مشتری آورده بودن لاستیک یکیشون یزدتایر بود و دومی گلدستون بود. بنظر شما و یا بچه هاییکه جدیدا از نمایندگی سمند تحویل گرفتن لطفا بفرمایید لاستیکی که زیرش انداختن چی هست و اینکه آیا یزد بهتر از گلدستون نیست؟ بنظر شما حتی اگه پولمون به لاستیک خارجی خوب نرسید آیا ارزش داره حداقل اگه گلدستون زیر ماشین انداخته بودن با یزد تایر عوضش کنیم؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین جان به مطلب خوبی اشاره کردید اتفاقا بنده هفته گذشته که تو نمایندگی ایرانخودرو بودم دوتا سمند ef7 برای تحویل به مشتری آورده بودن لاستیک یکیشون یزدتایر بود و دومی گلدستون بود. بنظر شما و یا بچه هاییکه جدیدا از نمایندگی سمند تحویل گرفتن لطفا بفرمایید لاستیکی که زیرش انداختن چی هست و اینکه آیا یزد بهتر از گلدستون نیست؟ بنظر شما حتی اگه پولمون به لاستیک خارجی خوب نرسید آیا ارزش داره حداقل اگه گلدستون زیر ماشین انداخته بودن با یزد تایر عوضش کنیم؟
    توی قسمت راهنمای خرید رینگ و لاستیک توضیح دادم

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با راهنمایی دوست عزیزمون حسین ، بنده این نتیجه را می گیرم که با وجود کارت طلایی سه ستاره ماشین نیازی به بیمه بدنه (سال اول) نیست و بهتره این هزینه صرف رینگ و لاستیک ماشین بشه.
    لطفا اگه دوستان نظری دیگه ای دارن باز هم بفرمایند تا استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام دوست عزیز انشالا که اصلا نری نمایندگی واسه کارت طلایی و هیچ مشکلی واست پیش نیاد .بعدم اینکه اصلا شما تو سال اول هیچ نیازی به بیمه بدنه نداری و پولتو نگه دار.لاستیک عوض کردنم گزینه خوبیه هرچند که لاستیکای خودشم جواب میده.من ماشینم 90 گرفتم تا اواسط 92 هم روش بود مشکلی پیش نیمد بعد خودم فروختمش لاستیک نو خریدم و خیلی بهتر شد ماشین.

8. این کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز انشالا که اصلا نری نمایندگی واسه کارت طلایی و هیچ مشکلی واست پیش نیاد .بعدم اینکه اصلا شما تو سال اول هیچ نیازی به بیمه بدنه نداری و پولتو نگه دار.لاستیک عوض کردنم گزینه خوبیه هرچند که لاستیکای خودشم جواب میده.من ماشینم 90 گرفتم تا اواسط 92 هم روش بود مشکلی پیش نیمد بعد خودم فروختمش لاستیک نو خریدم و خیلی بهتر شد ماشین.
    دوست عزیز اعتبار کارت طلایی تا چه زمانی هست 1 سال یا 2 سال؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

تا 1سال هست

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام. حس میکنم ماشین EF7 بنده دنده دوش کشش کافی رو نداره .نمیدونم به خاطر اینکه رو سرعت پایین دنده عوض میکنم این طوریه یا مشکل چیز دیگه س.چون که میگن تو آب بندی دور موتور بالای 3000 نره منم همین کارو انجام میدم؛ به این خاطر دنده یک به دو رو که میخوام برم با دور موتور 3000 سرعت تا 10 کیلومتر بیشتر بالا نرفته و دو که میکنم ماشین خیلی کند شتاب میگیره و هر چی هم که گاز رو بیشتر فشار میدم ماشین توجهی نمیکنه و با آرامش! مرحله دور گرفتن رو انجام میده وبعد 5، 6 ثانیه میرسه به سرعت مناسبش...البته بعضی مواقع که گاز رو فشار میدم انگار یه مکث کوتاه داره بعد یه ثانیه ماشین به جلو پرتاب میشه یه خورده یعنی یه دفعه اون حالت عقب افتائن رو جبران میکنه !!
    البته تو دنده یک شتابش خوبه .شما رو چه دور موتوری دنده عوض میکنین؟
    مورد دیگه اینکه دنده مخصوصا دو به یک بعضی وقتا بد جا میخوره و همچنین دنده عقب. و در کل فکر میکنم زمان دنده خوردن داخل لول دنده دو تا فلز رو هم اصطکاک دارن و به هم مالیده میشن..
    سلام.نظری ندارن دوستان؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام.نظری ندارن دوستان؟
    دوست عزیز من تو دوره ابندی و کلا همیشه جز بعضی وقتا که باس خاک پاشید رو بعضیا دندمو 20 میکنم 2.40 میکنم 3 .60 میکنم 4 و 80 میکنم 5.که معمولا همون رو دور 3000 میشه.واسه اینم که میگی 2 به 1 بد جا میره معمولا وقتی که هنوز ماشین زیاد کار نکرده اینجوریه دیگه؟

13. این کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •