تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 311 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

فعلا از معرفی کامل شرکت معذوریم و داریم کارهاش رو انجام میدیم یه چند روز دیگه خبرتون میکنیم یه عکس از کسانی که از این شرکت دارن و سرعت دانلودشون رو نشون دادن براتون میذارم

شما یه تست گذاشتی و رفتی. اینکه نشد کار!!!
    شرکت و نمایندگیتون به کجا رسید؟؟؟؟
    چند هفته گذشت و هنوز خبری نیست!!!!!

داره خودمونی میشه bahsalam1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این adsl مخابراته و من هم ازش راضیم فقط بدی کار مخابرات همدان اینه که برای 512 به بالا دانلود شبانه نداره و همینطور هم الان دیگه شهر ها دارن به سمت ترافیک unlimited میرن ولی همدان هنوز ترافیک حجمی داره برای مثال adsl کرمانشاه. adsl من 256 کیلو 3 گیگ هست و شبا هم 500 مگ دانلود میکنه تازه اگه زور بزنه

البته توی این تست سرور من رو نوشت کرج. یعنی سرور همدان دایورت روی کرج هست؟
    Last edited by bahsalam1; 15-08-2012 at 12:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

فعلا که میگن به همدان نمایندگی نمیدیم ولی یکی از دوستان ثبت نام کرده که سرویس بگیره تا ببینه سرعتشون چطوره بعد کارهاشو انجام بدیم که متاسفانه مخابرات فعلا رانژه نمیکنه. شما اگه خیلی برات مهمه یه کاری هم شما میکردی نه این که بشینی و فقط (دستور) بدی وقتی هم که سرویس گرفتی بشینی و همینجور ایراد بگیری ما باید ببینیم سرویس هاشون واقعا چطوره بعد سعی کنیم نمایندگی بیاریم فعلا هم از دادن اطلاعات دیگه معذوریم هرکی هم هرچی میخواد بگه
    Last edited by amir1024; 18-08-2012 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

فعلا که میگن به همدان نمایندگی نمیدیم ولی یکی از دوستان ثبت نام کرده که سرویس بگیره تا ببینه سرعتشون چطوره بعد کارهاشو انجام بدیم که متاسفانه مخابرات فعلا رانژه نمیکنه. شما اگه خیلی برات مهمه یه کاری هم شما میکردی نه این که بشینی و فقط (دستور) بدی وقتی هم که سرویس گرفتی بشینی و همینجور ایراد بگیری ما باید ببینیم سرویس هاشون واقعا چطوره بعد سعی کنیم نمایندگی بیاریم فعلا هم از دادن اطلاعات دیگه معذوریم هرکی هم هرچی میخواد بگه

جالبه. دستور!!!!!!!!!! ههههههههههههه!!!!
    Last edited by Hamed DC; 18-08-2012 at 20:16.

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

اخه داداش من نمایندگی زدن که به این راحتیا نیست که با برو بچ جمع بشین نمایندگی بزنین!
    کلی مدرک و خرج و جواز و.... میخواد. حداقل 6 7 ماه رفت و آمد داره.
    معلومه اینطور بهتون نمایندگی نمیدن.

این شرکت مگه توو همدان که دوستتون میخواد تستش کنه....
    نکنه این شرکت جدیده س!!!!!!!!!!!
    Last edited by NeORiN; 18-08-2012 at 21:31.

6. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

جالبه، دوستان اول میان نظر سنجی برای شرکت راه میندازن که برن سراغ چه شرکتی. بعدش میگن اسم رو نمیشه لو داد!!!!!!!
    شاید پیش خودشون فکر کردن بقیه هم میرن نمایندگی میگیرن و دست زیاد میشه.ههههههههههه. خدا این دستارو زیاد کنه تا کار
    مردم هم راه بیفته. موندم این نمایندگی زدن با چراغهایی خاموش، آخرو عاقبتش چی میشه!!!؟؟!!!؟؟

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه اصلا اینطور نمیشه یه قرار بذارید برید همدیگه رو بکوبید! خواهشا حرصی که از اینترنت خراب همدان و ایران دارید رو سر یه بنده خدا که دنبال درست کردنشه خالی نکنید که تــــــــــــــــــــــــ ــــــه بی معرفتیه اونم در حق یه همشهری!
    بعضی چیز ها رو ادم میخونه واقعا... جای تاسف داره

حالا شما اگه نت بهتری سراغ دارید به ما هم بگید! یکبار کاری غیر از حرف زدن و ایه یاس خوندن و پریدن به دیگران انجام بدید اونم بخاطر مشکلات خودتون! فعلا که ظاهرا نت بهتر رو شما دارید و ما خراب تر ولی باز تلاشمون رو میکنیم!

از دوستانی که سنشون هم بالاتره ادم انتظار دیگه ای داره ولی انگار لحن دوستانه برخورد کردن تو وجود یه سری نیست

در مورد نمایندگی هم من با این همین امیر اقا صحبت کردم تا جایی هم دنبالش رفتیم بر خلاف شما هزار جورش رو هم جور کردیم اگر چه ریسکش سنگینه ولی بدون جلو رفتن هم کاری پیش نمیره که ظاهرا یه سری با پارتی و اشنایی و چه میدونم چه کار هایی جلوی ما رو گرفتن (حالا مخابرات به کنار که الان 3 هفتست واسه من رانژه نمیکنه) و محض اطلاعتون دست اون اقای حبیبی هم در کار هست
    وگرنه ما تا قبل از هنرنمایی ایشان و دوستان کارمون اوکی بود و نمایندگی فروش رو گرفته بودیم هدفمون هم شاید واقعا پول نبود بیشتر نت خوب بود که همراهش خرج خود کار رو هم در بیاره همدان هم یه پیشرفتی بکنه

شرایط این شرکت هم خاص و عالی بود که هزینه و زحمت ما رو خیلی کمتر میکرد وگرنه چیزی که زیاده شرکت! تو همین یه ذره همدان چند تا فقط پارس انلاین هست خدا میدونه!

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

برادر شما کمک خواستی و ما نکردیم؟؟؟
    این دوستت اومد یه نظرسنجی کردو رفت بعدش با لحنی طلبکارانه اومده پست داده.

ما اگه نت خوب داشتیم نیازی نبود بیایم اینجا پست بذاریم یا پیگیر باشیم....

من و دوستان خیلی زودتر از شما اقدام کردیم برای نمایندگی.... اما برای نمایندگی زدن اونم توو همدان یکسری موانع وجود داره که عملی شدن این کارو سخت میکنه.....

میتونم بپرسم اسم این شرکتی که نمایندگی فروشش رو گرفته بودین چی هست؟؟ واینکه حبیبی چه نقشی تو این کار داشته؟؟
    Last edited by NeORiN; 20-08-2012 at 20:59.

12. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نه اصلا اینطور نمیشه یه قرار بذارید برید همدیگه رو بکوبید! خواهشا حرصی که از اینترنت خراب همدان و ایران دارید رو سر یه بنده خدا که دنبال درست کردنشه خالی نکنید که تــــــــــــــــــــــــ ــــــه بی معرفتیه اونم در حق یه همشهری!
    بعضی چیز ها رو ادم میخونه واقعا... جای تاسف داره

حالا شما اگه نت بهتری سراغ دارید به ما هم بگید! یکبار کاری غیر از حرف زدن و ایه یاس خوندن و پریدن به دیگران انجام بدید اونم بخاطر مشکلات خودتون! فعلا که ظاهرا نت بهتر رو شما دارید و ما خراب تر ولی باز تلاشمون رو میکنیم!

از دوستانی که سنشون هم بالاتره ادم انتظار دیگه ای داره ولی انگار لحن دوستانه برخورد کردن تو وجود یه سری نیست

در مورد نمایندگی هم من با این همین امیر اقا صحبت کردم تا جایی هم دنبالش رفتیم بر خلاف شما هزار جورش رو هم جور کردیم اگر چه ریسکش سنگینه ولی بدون جلو رفتن هم کاری پیش نمیره که ظاهرا یه سری با پارتی و اشنایی و چه میدونم چه کار هایی جلوی ما رو گرفتن (حالا مخابرات به کنار که الان 3 هفتست واسه من رانژه نمیکنه) و محض اطلاعتون دست اون اقای حبیبی هم در کار هست
    وگرنه ما تا قبل از هنرنمایی ایشان و دوستان کارمون اوکی بود و نمایندگی فروش رو گرفته بودیم هدفمون هم شاید واقعا پول نبود بیشتر نت خوب بود که همراهش خرج خود کار رو هم در بیاره همدان هم یه پیشرفتی بکنه

شرایط این شرکت هم خاص و عالی بود که هزینه و زحمت ما رو خیلی کمتر میکرد وگرنه چیزی که زیاده شرکت! تو همین یه ذره همدان چند تا فقط پارس انلاین هست خدا میدونه!
    بازهم باید بگم که، واقعا جالبه. با خوندن این پست......
    دوست عزیز، من هر چی که لازم بود برای نمایندگی رو خدمتتون گفتم.
    عامل فروش هم با نمایندگی فرق میکنه. برخی شرکتها سرورهای شیرینگ دارن که به هیچ کسی نمایندگی فعال نمیدن و فقط عاملین فروش
    در اختیار میگیرن. این رو میپرسیدین من یا دوستان دیگه بهتون میگفتیم! برای زدن نمایندگی فعال هم لااقل بودجه100.000.000میلیونی نیازه!
    البته هزینه سرورها شاید بیشتر هم بشه. این نمایندگی هستش و عامل فروش شدن هزینه معادل نهایتا10.000.000میلیون میخواد. اونم فقط
    جا و هزینه های جانبی. وگرنه هیچ هزینه دیگه ای نداره یه دستگاه کپی بزار کنارت و فرم ثبت نام بزن و تمومه کار.
    معلوم بود تقریبا. بخاطر اینکه از هر دوی شما چند وقتی بود خبری نبود! به شخصه سعی میکنم هر کسی کمکی ازم میخواد یا حس کنم که کمکی
    از دستم برمیاد، دریغ نمیکنم. شما بهتر بود چند صفحه قبل رو هم میخوندی. این آقا امیر شما با تندترین لحن با شخص من صحبت کرد. من هم
    وایسادم کنار ببینم چطور فیلم هندی میخواد بازی کنه! آخه خودش به فیلم هندی خیلی علاقه داره! در ثانی این پست شما هم کاملا مغرضانه و
    یک طرفه هستش. و نشون میده که شما هم با غرض ورزی نصبت به، به قول خودتون همشهری هاتون، حرف میزنید. لااقل کاری که به نظرخودتون
    بد بود رو، انجام نمیدادین!
    در مورد نمایندگی فعال(نه عامل فروش!) هم باید بگم که اگر با مونیتورینگ دقیق و کار اصولی باشه بعد از مدت کمی بعد از مستقر شدن تجهیزات،
    میشه به سودآوری امیدوار بود و خطر کاری یا به قول خودتون ریسکش زیادم بالا نیست! فقط باید حساب شده و اصولی باشه که ماشالله شما
    خودتون استادین.

14. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

برادر شما کمک خواستی و ما نکردیم؟؟؟
    این دوستت اومد یه نظرسنجی کردو رفت بعدش با لحنی طلبکارانه اومده پست داده.

ما اگه نت خوب داشتیم نیازی نبود بیایم اینجا پست بذاریم یا پیگیر باشیم....

من و دوستان خیلی زودتر از شما اقدام کردیم برای نمایندگی.... اما برای نمایندگی زدن اونم توو همدان یکسری موانع وجود داره که عملی شدن این کارو سخت میکنه.....

میتونم بپرسم اسم این شرکتی که نمایندگی فروشش رو گرفته بودین چی هست؟؟ واینکه حبیبی چه نقشی تو این کار داشته؟؟
    چی بگم والا داداش.
    اینجور حرفها بیشتر آدم رو سرد میکنه تا امیدوار به کمک و.....
    اگه نت ما خوب بود که با چراغ دنبال راه کور مخابرات نمی افتادیم. و از چاله به چاه نمی افتادیم.
    خدا خیرت بده داداش. لااقل شما اینجا جنجال یا هاشیه سازی راه ننداختی وقتی با دوستاتون
    رفتی دنبال نمایندگی.

16. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •