تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 253 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    کسی رام کوک شده خوب نمیشناسه؟ اگه اره لطفا لینکش رو هم بدین

در آغاز فعالیت sarebon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

برای من جای سوال که همه جا میگن کسایی که وین موبایل میخرن کارای مهم تری از بازی کردن دارن میشه دوستان تشریح کنند جه کارای مهمی یا برنامه های کاربردی وجود داره در مقابل گوشی های دیگه که به خاطز اونا باید حتما پیپی سی خرید

من usb host رو به عنوان یکی از این کارا قبول دارم که نه گوشی ما نه خیلی از گوشی های دیگه این داستان رو ندارند شما هم بقیه رو بگید

زنده باد مام میهن

3. این کاربر از sarebon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sarebon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حالا یه روش میگم برای دوستانی که تازه کارند چون قدیمی ها احتمالا میدونند

دوستانی که یرنامه زیاد نصب میکنند مثل من و منوی استارت شلوغی دارند از طریق اکتیو سینک وارد حافظه داخلی بشند واز منوی ویندوز ------>پوشه استارت منو چند کتگوری بسازید به تعداد کارایی برنامه هایی که نصب کردند به عنوان مثال شما 30 تا برنامه نصب کریدید که یه سری درباره اینترنتند یه سری درباره مدیا ها هستند یه سری مذهبی ...کاربردی یا امثالهم (این فقط به درد کسایی میخوره تعدادزیادی برنامه نصب کردند دسترسی بهشون رو مشکل کرده)

چند پوشه جدید میسازی به تعداد مورد نیاز و ایکون هر برنامه رو منتقل میکنید به پوشه مربوطه که ساختید
    کار اخر اینه که پوشه هارو move up کنید تا دسترسی بهشون راحت تر بشه.

همین کار رو یا منوی گیم هم میتونید بکنید
    اگر مثل من بازی زیادی نصب کردید بازی ها رو تقسیم میکنید به پوشه های مختلف مثل پازل ورزشی ریسینگ و..... این روش همون قدر که ساده هست فوق العاده هم کاراست
    موفق باشید

واقعا ایده جالبیه ممنون

5. این کاربر از sarebon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

والا برنامه که زیاده اما بازی به نسبت کمتر واسش وجود داره که 2 دلیل داره:
    کاربر های وین مو تا همین اواخر خیلی خاص بودند و استفاده هایی غیر از بازی داشتند .. خود من فقط به دلیل کار زیاد روی زبان انگلیسی به وین مو رو آوردم و کلا کاربرای وین مو دنبال بازی نبودند. الان از همین آرین خودمون بپرس که چه بازی هایی رو نصب کرده روی گوشیش ببین میگه من اهل بازی نیستم.
    2. وین مو ها به سمت تاچ بدون کیبرد رفتند و محبوبیت بدون کیبرد ها زیاد شد و مشکل این گوشی ها هم اینه که بازی واسشون راحت نمیشه نوشت چون مولتی تاچ که نیستند و کیبرد هم که ندارند و همین عوامل ایجاد محدودیت میکنه.
    حالا برنامه هرچی میخوای بگو واست لینک کنم
    ممنونم ازت دوست من

اول راهی هست که بدون تعویض رام ,رام رو سبکتر کنیم
    بغیر از ای سکرتری برنامه منشی دیگه سراغ داری؟
    وبرنامه بغیر از ویس کماند برای اجرای برنامه ها و دایال باصدا داری؟ چون با هر دو این برنامه نتونستم کار کنم !
    بعد روشی هست که بدون برنامه های کمکی جاوا برنامه های جاوا رو تو حافظه خارجی نصب کنیم(با java sun میشه اما بدون برناه کمکی جاوا)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
    خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
    خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر
    سلام.

قربان مشکل از گوشیتون نیست مشکل از همراه اول هست.چند وقتی هست تو بعضی از مناطق که هستید اس ام اس ها ناقص فرستاده میشه.من خیلی هارو دیدم که این مشکل رو دارن.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا
    b7300XXJA9 خوبه دوست عزیز الیته B7300XXJC2 هم خوبه درواقع با هم فرقی نداره

12. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه جواب این چند سوال رو بدین:
    1-من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن)
    2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)
    3- راهی برای رفع مشکل کندی این گوشی پیدا شده؟(مخصوصا قسمت مسیج،من تا حالا رام نزدم)
    4-برنامه چراغ قوه خوب هم اگه داشتین لطفا بذارین.
    ممنون

14. این کاربر از Turk Oghlan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از این کابل میشه برای گوشی استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •