زمان مکانیابیتو GPS این حالت سخنگو چجوری کار میکنه؟
وقتی شما آغاز و پایان حرکتتون رو مشخص کنید فعال میشه ... مثلا میگه 200 متر دیگه بپیچ راست و ...
زمان مکانیابیتو GPS این حالت سخنگو چجوری کار میکنه؟
وقتی شما آغاز و پایان حرکتتون رو مشخص کنید فعال میشه ... مثلا میگه 200 متر دیگه بپیچ راست و ...
اگه تو گوشیت نصب شده باشه و صدای گوشیت در حد شنیداری باشه اتومات کار میکنه!
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
[QUOTE=t2download;5615398]من هم برچسب روی شیشه رو نکندم ولی اثر انگشت روش می مونه و مگه قلمش تو بازار اومده ؟ اگه اومده برم بگیرم ؟ و کدام هندزفری بلوتوث رو واسه گوش دادن موسیقی پیشنهاد میکنید ؟
و برنامه واسه تمیز کردن رم از فایل های اضافی سراغ نداری ؟
سیستم مکانیک!
آقا برای این مدل 8 گیگش ورژن 21 رو فقط داره
یعنی ورژن جدید تر براش نیومده ؟
دوست من ورژن جدیدش نیامده همین نسخه هم 1 ماه هست آمده
که روی گوشی های گارانتی دار نصب بود . آپدیت شده بود .
دوستان سلام یک ضد حال
صبح رفتم با خوشحالی واسه گوشیم که 3 هفته ای هست خریدمش با گارانتی کاور سیلیکونی خریدم و نصب کردم و رفتم مغازه دیگه قلم مولتی تاچ واسش گرفتم و فروشنده گفت کاور و قاب رو دربیار تا مداد رو چک کنم و با فشار اومدم در بیارمش کلید قفلش کنده شد ضد حال خوردم بعد 3 سال گوشی لمسی گرفتم این جور شد . یک لحظه اعصابم بهم ریخت اما بعد آرام شدم گفتم مشکلیه که پیش اومده با ناراحتی درست نمیشه و نماینده اهواز نداره تماس گرفتم گفت بفرست تهران و شامل گارانتی نیست و دوستم چند تایی تعمیر کرده اما میگه نوارهای فلزی کنار صفحه تو باز کردن کنده میشه و وقتی قاب مجددآ نصب شد کنار صفحه فاصله میگیره چیکار کنم .
بفرستم با پست تهران گارانتی نیست کلیدش و اگه فاصله بیفته کنار گوشی همین جور میفروشمش بهتره .![]()
قلم روش حک شده نوکیا و مانند آنتن هست باز میشه و بدنه پلاستیک هست و قسمت بالای قلم مانند اسفنج هست نرم و ربطی به الکترون دست نداره و با پارچه ضخیم قلم رو گرفتم باز کار میکنه و زیاد لذت بخش نیست و تنها برای اینترنت گردی خوبه بخاطر کوچک بودن نوشته ها و ارسال پیامک
گوشیم رو بسته بندی کردم کسی نظری ندارهوقتی کسی رو نیاز داری فریاد رسی نیست .
چند خریدیش اخوی؟
چه رنگهایی ازش وجود داره؟ قلم رو میگم
اسم مدلش چیه؟
---------------------------
دوست عزیزم فلسفه گوشی های موبایل که ال سی دیشون مبتی بر فن آوری کپستیو یا خازنی هستش یه چیز دیگس!
------
همان طور که میدانید بدن انسان رسانا ست و دارای تعدادی الکترون است. در نتیجه، در اثر لمس این نوع صفحات لمسی با دست، و به دلیل وجود اختلاف پتانسیل بین دست و صفحهی لمسی، تعدادی الکترون از دست به آن منتقل میشود و این باعث تغییر جریان در سنسوری میشود که شما آن را لمس کردهاید. تغییر جریان این سنسور به کنترلکننده منتقل میشود و محل لمس تشخیص داده خواهد شد.
نکتهی قابل توجه در این نوع صفحات لمسی آن است که یا باید به وسیلهی انگشت آن را لمس نمایید یا به وسیلهی Stylus مخصوصی که از جنس فلز باشد و بتواند الکترون را از دست شما به صفحه لمسی انتقال دهد. پس، اگر دستکش به دست داشته باشید، نمیتوانید با این نوع صفحات کار کنید.
حالا بهتون بگم گرافیت با اینکه فلز نیست ولی نیمه رسانا هم هست.خیلی هم نرمه. میشه از گرافیت هم استفاده بشه البته این نظر شخصیمه ولی دقیقا نمی دونم از چه جنسی در ساختار قلم استفاده شده.
قسمت بالای قلم از جنس نرمیه و مانند چطور بگم نمیشه شرحش داد
مانند ابر فشرده هست با نخون میشه سوراخش کنی و با فشار کمی جمع میشه
فقط روش -- شده نوکیا و آنتنی هست و مشکی فقط داشت و گفت واسه گوشی های مولتی تاچه
و سرش هم سایز مداده و بزرگه و مانند قلم تاچ مقاومتی ظریف نیست و باید به طور کامل روی قسمت مورد نظر قرار بگیره تا عمل کنه و با لبه روی ال سی دی جواب نمیده و روش مدلش -- نشده تنها زده NOKIA
باز بدون گوشی شدم
نمیدونم بفرستم با پست یا ببرمش تهران حضوری هزینه ارسالش رو کسی اطلاع داره می ارزه بفرستم یا بفروشمش بره 30 یا 40 تومن
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
3500 گرفتمش
گوشیمو به کامپیوترای دانشگاه وصل کردم ، کامپیوتراش هم پره ویروسای 2011، فولدرها hiden شدن و تیک hiden قفله و برداشته نمیشه ، گالریش خیلی دیر باز میشه و عکسایی که با دوربینش گرفتم نشون نمیده، فایلای صداهای ضبط شده اومده تو گالری چون فولدرشو عوض کردم، GPS کار میکنه ولی نقشه ای درکار نیس، نقشه تو گوشی هست ولی تویه فولدر دیگس " اسم فولدرش" رو بلد نیستم تادوباره نامگذاری کنم،
حالا من چیکار کنم !!!؟ میخوام مثل روز اولش بشه؟
در ضمن گوشیمم بایه شارژر سوزنی دیگه شارژ کردم همش شارژ خالی میکنه و باتریش خراب شده(اینم واسه تجربه شما)، باتری اصل رو کجا میشه تهیه کرد ؟
اين برنامه ها هم جواب نميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)