سلام
دوستان به نظرتون میشه رو شب امتحان حساب باز کرد یا نه ؟من شاغلم نمیرسم برم سر کلاسا.پودمانی هم هستم
سلام
دوستان به نظرتون میشه رو شب امتحان حساب باز کرد یا نه ؟من شاغلم نمیرسم برم سر کلاسا.پودمانی هم هستم
راستی ثبت نام مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای تا 9 آبان تمدید شد
برای ثبت نام که به سایت سنجش مراجعه کنید
والا بستگی داره رفیق.....دوستان به نظرتون میشه رو شب امتحان حساب باز کرد یا نه ؟من شاغلم نمیرسم برم سر کلاسا.پودمانی هم هستم
شخصا سه تا امتحان گذشته رو همون شب امتحان هم نخوندم و احتمال میدم که بازم دوتای تخصصی رو ماکس بشم تو کلاس! و اخری رو که امروز امتحان دادم اخلاق اسلامی بود که احتمالا با نمرهی 2-3 میافتم!!!!
بستگی به شخص و درس و استادش داره!!!
بین گرایش های فناوری اطلاعات کدوم بهتره؟؟؟
من شخصا نظرم روی برنامه نویسی تحت وب هست.اما شبکه های کامپیوتری،طراحی صفحات وب و امنیت اطلاعات هم بود.
و اینکه حالا برای کنکور من باید چی بخونم؟کاردانی نرم افزار بودم
والا رفیق اینم باز بستگی به خود ادم داره.... من که بین همهی گرایش ها فقط تونستم به برنامه نویسی وب دل ببندم!!! بقیه رو حوصله نداشتم....بین گرایش های فناوری اطلاعات کدوم بهتره؟؟؟
از لحاظ بازار کار، شبکه کارش خوبه! و بحث بسیار گستردهای میباشه که هم پولش خیلی خیلی خوبه! هم اینکه جا برای کار همه هست!!
برنامه نویسی وب هم که ایندهی همهی دولوپر هاست احتمالا و چه بخوایم چه نخوایم، دیگه کم کم هارد ها رو از کامپیوتر ها حذف میشه و اکثر مردم 24 ساعته به نت وصلن و تمایل دارن برنامه ها بر این اساس کار بکنن!!! اینکه بتونی از تکنولوژی های اون سمتی استفاده کنی، چیزیه که منم امیدوارم که تو گرایش برنامه نویسی وب پیدا کنم( که نیست! فقط ASp و PHP رو بهمون درس میدن!!!).....
امنیت اطلاعات که ریاضیات خشک و مطلقه و الگوریتم و اینا که کمی ادم رو عاصی میکنه و ادم خودش رو میخواد.....
طراحی وب هم که...!!!![]()
دوستان سلام
من امروز خواستم ثبت نام کنم ....ولی هر کاری کردم موفق نشدم
از همه مرورگرها هم استفاده کردم.هر کدومشون یه موردی داشتن......موندم چی کار کنم
دوباره تمدید میشه ثبت نام پودمانی؟
با وجود اینکه کارشناسی نرم افزار حذف شده اونایی که کاردانی نرم افزار دارن باید چیکار کنن؟
فردا نیست؟! اگر بود برو یکی از علمی کاربردی ها ثبت نامت میکنن...اگر دانشگاه خودشون اولویت اول باشه رایگان! اگر دانشگاهشون جزو اولویت ها باشه نصف قیمت! و اگر کلا نباشه اصل قیمت کارت رو ازت میگیرن!من امروز خواستم ثبت نام کنم ....ولی هر کاری کردم موفق نشدم
من که رفتم برا برنامه نوسی وب.... چون تنها رشتهی علمی کاربردی برای کارشناسی هست که هنور برنامه نویسی میکنی و میتونی برا ارشد ادامه بدی!!!با وجود اینکه کارشناسی نرم افزار حذف شده اونایی که کاردانی نرم افزار دارن باید چیکار کنن؟
یا اینکه میتونی منتظر بشی تا سال اینده برای سراسری ها امتحان بدی...
شرمنده انقدر سوال می پرسم ها..........
1-اطراحی وب هم که ..... چی؟میشه بگین چه درس هایی داره؟و چیکار میکنن دقیقا؟!
2-برای برنامه نویسی تحت وب باید علاوه بر asp و php . جاوا و جاوا اسکریپت و یه بانک اطلاعاتی هم دونست درسته؟
3-حالا دفترچه کارشناسی ترمی میاد امسال؟و برای کنکورش چه درسایی بخونم؟
یکی از دوستانم میگفت برنامه نویسی تحت وب از نرم افزار هم بهتره چون الان فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار زیاده و درآمد وب بیشتره و.... درسته؟لطفا با تعصب به نرم افزار جواب ندین و واقعیت رو بگین
Last edited by nilofar69; 31-10-2012 at 06:45.
از اسمش مشخصه! طراحیه و احتمالا بویی از کد نویسی نبرده!! بیشتر سر و کار ادم UX,UI,HEO و.... هستش که همون تجربه کاربری و رابط کاربری و .... میباشن.... یه جورایی روی طراحی سایت ها و حتی شاید نرمافزار ها کار میکنن و رشتهای احتمالا سلیقهای باشه...(سر فصل های این درس و سه چهار صفحهی پیش گذاشته بودن که میرم پیدا میکنم میام!....)1-اطراحی وب هم که ..... چی؟میشه بگین چه درس هایی داره؟و چیکار میکنن دقیقا؟!
خیر! در این رشته اینها رو به ادم یاد میدن و اگر بلد باشی فقط قبولی با نمرهی مناسب خودت رو تضمین کردی!!2-برای برنامه نویسی تحت وب باید علاوه بر asp و php . جاوا و جاوا اسکریپت و یه بانک اطلاعاتی هم دونست درسته؟
خیر! ثبت نام ترم بهمن هم فقط رو پودمانی بود و دیگه نمیاد ترمی تا سال اینده!3-حالا دفترچه کارشناسی ترمی میاد امسال؟و برای کنکورش چه درسایی بخونم؟
بله متاسفانه همینطوره! در حقیقت با پیشروی دنیا به سمت وب، برنامه نویسی وب قدرتش بیشتر میشه و الان اگر نیگا کنین، تعداد افرادی که سایت میخوان خیلی بیشتره از افرادی که نرمافزار میخوان.....یکی از دوستانم میگفت برنامه نویسی تحت وب از نرم افزار هم بهتره چون الان فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار زیاده و درآمد وب بیشتره و.... درسته؟لطفا با تعصب به نرم افزار جواب ندین و واقعیت رو بگین
تو صنعت نرمافزار دیگه به اونصورت نمیشه عادی وارد شد و باید بتونی نواوری بکنی و سیستم های پیشرفته و خوشگل!! تحویل بدی که بتونی کار بکنی....
ولی بیرون ایران پول تو نرمافزاره.... که متاسفانه کوچیکترین ربطی به ما پیدا نمیکنه!
درس ها که یکی از دوستان لطف کرده بودن گذاشته بودن:
Last edited by senaps; 31-10-2012 at 09:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)