تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 326 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوستان اگه میشه قیمت این گوشی رو بگید

و اینکه خودمون میتونیم سیستم عانلشو اپدیت کنیم ؟ ( از 6.1 به 6.5 )

آمورزش آپدیت :

آموزش فلش گوشی امنیا 2:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

سلا آقا سعید!!
    این منم!!!
    می خواستم بپرسم DINIK - Anastasia - Games Icons v1هاچی هستن و چطور میشه ازشون استفاده کرد؟

این یه فایل زیپ شدست که با برنامه وین رر باز میشه و داخلش آیکون های بازی ها است. با پسوند Png که میتونید از این آیکون ها استفاده کنید

2. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سعید جان من این فریمور فارسیو ریختم ... تنها نکته مثبتی که داره تاچشه که به نظرم خیلی بهتر شده
    نکات منفیه زیادی داره ... فارسیو تو اپرا 10 برعکس نشون میده که بازم مجبورت میکنه فارسی ساز نصب کنیو حجم مموری اصلی رو به 2 مگ میرسونه ... خودم چندتا فایلو پاک کردم به 20 مگ رسید البته ...
    نکته بعدی مشکل با جاواست ... یعنی ارور certificate میده
    اپرا مینی 5 مخصوص پاکت پیسی فارسیو برعکس نشون میده ... این هیچ راه حلی نداره ؟
    و یه مشکل دیگه که قبلاً داشتم اینه که اپرا مینی جاوا با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه ... این یکی راه حل داره ؟

به نظرت در کل این فریمور بهتره یا همون JE lite ؟

4. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نتونستم حذف کنم ! شرمنده
    Last edited by pagefa.com; 08-07-2010 at 14:36. دليل: اشتباه شد !

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سعید جان من این فریمور فارسیو ریختم ... تنها نکته مثبتی که داره تاچشه که به نظرم خیلی بهتر شده
    نکات منفیه زیادی داره ... فارسیو تو اپرا 10 برعکس نشون میده که بازم مجبورت میکنه فارسی ساز نصب کنیو حجم مموری اصلی رو به 2 مگ میرسونه ... خودم چندتا فایلو پاک کردم به 20 مگ رسید البته ...
    نکته بعدی مشکل با جاواست ... یعنی ارور certificate میده
    اپرا مینی 5 مخصوص پاکت پیسی فارسیو برعکس نشون میده ... این هیچ راه حلی نداره ؟
    و یه مشکل دیگه که قبلاً داشتم اینه که اپرا مینی جاوا با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه ... این یکی راه حل داره ؟

به نظرت در کل این فریمور بهتره یا همون JE lite ؟
    فارسیش مشکلی نداره اگه اون 2 تا نرم افزرا که من بارها و بارها گفتم نصب کنید رو به ترتیب نصب کنید مموری اصلی رو نهایت به 60 مگ میرسونه( من نمیدونم چرا مال شما اینجوریه) تعدا تب ها رو کم کنید اپرا مینی برای چیته؟ وقتی اپرا 10 داری؟ برای وصل شدن به وایرلس باید gprs رو پا ک کنید دوست عزیز من این رام رو خیلی وقته استفاده کردم و هیچکدم از این ایرادات رو نداشت و نکات مثبت خیلی زیادی داشت. در هرصورت شما میتونی رام زیر رو نصب کنی:
    کد:

7. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

فارسیش مشکلی نداره اگه اون 2 تا نرم افزرا که من بارها و بارها گفتم نصب کنید رو به ترتیب نصب کنید مموری اصلی رو نهایت به 60 مگ میرسونه( من نمیدونم چرا مال شما اینجوریه) تعدا تب ها رو کم کنید اپرا مینی برای چیته؟ وقتی اپرا 10 داری؟ برای وصل شدن به وایرلس باید gprs رو پا ک کنید دوست عزیز من این رام رو خیلی وقته استفاده کردم و هیچکدم از این ایرادات رو نداشت و نکات مثبت خیلی زیادی داشت. در هرصورت شما میتونی رام زیر رو نصب کنی:
    کد:
    الان این لایتو ریختم خیلی عالیه
    همه مشکلات حل شد فقط اپرا مینی جاوا سرعتش پایینه و اپرا مینی پاکت پی سی هم فارسیو برعکس نشون میده
    اپرا موبایل 10 خوبه ولی خب فیلطر شکن نیست

9. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)

حالا شرح ماجرا:

حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
    دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
    دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
    بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.

سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)

به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.

ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.

ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.

حالا هم در خدمت شمام .

ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.

موفق باشید.

11. 3 کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها ديروز سعيد منو اغفال كرد كه رام گوشيمو عوض كنم يخورده سنگينتر شده و خوشگليش هم از بين رفته ولي يه چيزهاي جديد هم اضافه شده كه در كل راضي ميباشم

حالا ميشه بفرمايين چطور ميشه اين رام رو بيخيال شد و از رام قبلي استفاده كدر ؟ ( در صورت لزوم ! )‌

در ضمن اگه ميشه رينگتون پيش فرض گوشي رو برام آپلود كنني ( كه يه رينگتون خوشگل با صداي ملايم هست )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)

حالا شرح ماجرا:

حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
    دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
    دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
    بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.

سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)

به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.

ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.

ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.

حالا هم در خدمت شمام .

ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.

موفق باشید.
    میدونم چه کشیدی ...

یعنی برای بار دوم My Storage گوشیت پرید ؟ ... حال ما رو هم گرفتی .. حالا دیگه باید با ترس و لرز با گوشی کار کنیم

14. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها يه آموزشي بزارين كه بتونم گوشيم رو به رام پيشفرضش برگردونم يا رام لايت رو نصب كنم .

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

میدونم چه کشیدی ...

یعنی برای بار دوم My Storage گوشیت پرید ؟ ... حال ما رو هم گرفتی .. حالا دیگه باید با ترس و لرز با گوشی کار کنیم
    بله متاسفانه، خیلی از دوستان می گفتند که این اشکال از رامی هست که مایکروتل روش نصب کرده ولی برام ثابت شد که اینجوری نیست و بعد از پریدن مموری هم نمیشه روش دوباره رام رسمی ریخت پس تعویض رام هم چاره ساز نیست.
    من احساس می کنم یه سری از این گوشیا اینجوری هست که احتمالا سخت افزار خاصی توش استفاده شده.

به هر حال یکشنبه میدم که بفرستن تهران. یه هفته ای طول می کشه بعد میام نتیجه رو بهتون اطلاع میدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •